Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hymary topiğin ( artık topiğimiz) hayırlı olsun...
benim ikizler 3. ayın içinde(düzeltilmiş-yani doğması gereken ay hesabına göre).... bu vakte kadar tek baktım, gündüz eş-dost-akraba takviye ve destek oldular ama geceleri üç kişiydik,kızım,oğlum ve ben..yani ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor dediğinde kuracağım ikinci cümle ''biraz yorucu'' olacak..
ben tüp bebekle hamile kaldım, 28.haftamda erken doğum yaptım,bebeklerimin biri iki aya yakın küvezde kaldı. bu yüzden kuracağım ilk cümle ''şükür ve neşeyle'' olacak herşeye rağmen..

Umarım kulupteki ikiz anneleri olarak birbirimize danıştığımız,yardımlaştığımız,destek olup sohbet ettiğimiz,üzüntü ve mutluluklarımızı paylaştığımız yığınla sayfamız olur..görüşmek üzere...

benim yorumumu okursan cnm anlarsın ve artı orada yaptığınız alınganlıkları (ki bunlar gebelikle alakalı eminim hormonların azizliği)

öle cvp yazıyorsunuz ki sanki kızlar aman yeni hamişler tü kaka demiş gibi
tekrarlıyorum ikiyüzlülük yapmışız gibi davranıyorsunuz

sen çok sık girmiyorsun topiğe ve şuanda bile hangi topikte olduğunu bilmiyorsun
nedenmi bu topic bugün açıldı ,hergün buraya uğrayamazsın yukarıdada kırmızı ile belirttim yazdığın yeri....

bizler kimse için art niyet yada dedikodu yapmıyoruz

seni çok fazla tanımama rağemn hemen hemen yorumuna ve konuna yorum yaptım
sende bana...demekki sen bizim sıraladığımız sınıfta değilsin

Son düzenleme:

hoşgeldin cnmolumunekankayizsmile

Teşekkür ederim sevgili dırımkırmızı.. Ben buraya derken genel olarak kadınlar kulubünü yani ikiz gebelik ve çoğul gebelikler kısmını kastetmiştim. Tüm yazılanları okumaya çalışıyorum hergün demek istemiştim. Birbirinizle olan sohbetleriniz gidip gelmeleriniz hoşuma gidiyor, sürekli yazacak bişeyler bulamıyorum ben zaten.. Çok konuşkan biri olmadıgımdandır belkide.. Yeni dogum yapanlara hayırlı olsun deyip hasta olanlarada geçmiş olsun diyebiliyorum.. Sadece artvinli gelsin ordan buraya diye yazılmış ona alındım belkide, dogurunca buraya yazamıcaz gibi geldi.. Hormon dengesizligide var tabi

Topigime yazdıgını yazmışsın sagolasın, onuda inanınki naz yapmak yada hamilelikten yakınmak niyetiyle açmadım.. Evde daha farklı nasıl vakit geçiririm derdindeyim belki farklı bişeyler yazanlar olur diye.. Oda yanlış anlaşılmasın diye tekrar açıklayayım istedim. Sen dedin diye gidip ip aldım dünde ikinci bebegimin kaşkolunu bitirdim inanki.. Tekrar teşekkür ederim. Zaten dedikodu yaptıgınızıda düşünmüyorum.. Dedigin gibi kimsenin kimseye çıkar menfaati olmayan bir yer burası.. Burayıda takip edecegim çünkü ileride karşılaşabilecegim sorunlar varsa ancak yaşayanlardan daha açık ögrenebilirim. Fikir sahibi olabilirim diye düşünüyorum.. Hepinize tekrar iyi sohbetler güzel arkadaşlıklar diliyorum..

canım benim hamilesiniz endişeleriniz şikayetleriniz tabiki olacak tabiki dile getireceksiniz..tabiki soracaksınız naz kapris diye neden algılayalım yada algılayım
açtığın konu tamamen güzel bir konu....ama takdir edersinki çok eftem püften şeylere
oflanıp yakınanlar var....sözümüz onlara...yoksa hepimiz ne kadar zor yollardan sahip olduk acılar çekenimiz var.......ya ben masada kaldımya daha ötesimi var o yoğunbakımdan çıkamaya bilirdim....
ama şimdi diyorumki keşke hamişliğimde az kahretseymişim kendimi rabbimin dediği oluyor sonucda....sanada yazmıştım bunu hatta

artvinli konusuna gelince onuda açıklayım( zaten sana açıklıyorum başka biride yazarsa cvp vermeyeceğim.)
bizimarkadaşlardan hamişliğinin sonlarında yada ortalarında
artvinli daha hamiş değilken geldi ...oradan oluşan bir dortluk oldu tedavisini
hamileliğini ...günlerini haftalarını beraber yaşadık arkadaşlarımzıı doğuma yolladı
ve bizlerden onun hikayesini baştan sona bilen kimse kalmadı eskilerde artık sık gelmiyordu
ben ve canan artvinliye söz verdik sen doğurana kadar geleceğiz diye....
sizler çok sonra geldiniz cnm

takdir edersinki bi yerde bizde daha doğrusu bende kendimi salak gibi hissetmeye başladım ...yeni biri geliyor hamişim diyor iki gün sıkıntısını yazıyor biz eskiler hemen onu telkin etmeye çalışıyoruz...konuşuyoruz hopppp 2 gün sonra o kişi kayıp yada bir slm vermiyor....sen ne yaparsın bu durumda....kızıyordum bende valla...

sen az ama sıkı takipcisin cnm ....yanlış anlaşılmayalım güzel güzel kk kardeşliğimiz sürsünolumunekankayizsmile

oy oy oy....

ikiz gebelik sayfası derken ikiz annelik sayfası ne güzel ya

bugünleride gördük çok şükür Allah bütün bebek nekleyen arkadaşlarımızıda kavuştursun...

ever bencede bu sayfa çok iyi olmuş...

tavsiyelerimiz olur sorunlarımız olur cevaplarımız olur ben hayırsızım her dakka giremiyorum ama yinede takip etmek güzel olur...

ben işlerden hiç fırsat bulamıyorum bazen çok cadı bir kızm var çok yoruyor beni....

hamişler hayırlısıyla kuzularınızı alın kucağınıza inşallah gerisi boş şekerlerim. stres yapmayın hiç bişeyi bugünler çok özel ve güzel..

Kaswammm canım benimmm gülbeşekerim :kedi: onlar senin güzel düşüncelerin . gelişimlerimiz aynı sayılır biizm kaswacım ama karakter olarak farklıyız eğilimlerimiz isteklerimiz çok farklı. hiç böyle olacağını düşünmezdim.dişlerde sanırım d vitamini kullanmadım hiç ondan çıkmadılar. Hymarryimde ne kadar geç çıksa okadar iyidir dedi sevindimdi. kociş hep diyoduda ona inanamıyodum hymarryimden duyunca rahatladım ee nede olsa diş konusunda uzmanlar kendileri :) sizler nasılsınız kaswam büyümüştür kuzular rastlaşamadık hiç güzellikleri görmek isterdim tekrardan. benimkiler uyanıkken pek yazdırmıyorlar klavye düşmanları sinir oluyolar ben yazarken ayaklarıyla tepiyolar bende gezinmekle yetiniyom :) senden öğrenilecek çok şey vardır eminim bebek bakımı konusunda canım benim istanbulamı taşınsam bende bilmiyorumkismile

canancım canımmm biz iyiyiz büyüyoruz sizde hareketler oh gezin dolaşın sefanız olsun :) güçlü başarılı azimli annem benim :)

Ya ,inanmıyorum kendime,ben daha bu topiği şimdi gördüm.
Hayırlı olsun topiğiniz kızlar.Kız dırım bak bana verdiğin sözü unutmadım ha,Buraya takılıp verdiğin sözü unutursan küseriiiiimolumunekankayizsmile
Bende oğlumla gelebilirmiyim burayaalkisalkisalkis.Yoksa ikinciyi doğurup çiftlememmi lazım.:CüvCüv:

yuppiiiiii :))

işte beklenen topic yaşasııınn..nasıl gelirim gelebilir miyim bilmiyorum ama KK'ya geldikçe yeni adresim burası olcak..

sağol hymarry, sizi seviyorum kızlaaarrr :))

burcin kuzum hoşgeldin cnm bekleriz bizde seni seviyoruzzz

ayyyy kızlar yaa yatmam gerek yarın diyetisyene gideceğim 2 haftam bu geçen hafta doktorum evlendi
bu hafta gideceğim işte ...ama ben bu iki haftayı yoğun stres ve koşturmacada geçirdim
alişim hasta oldu ömerle onu ayırdık....ömerde hasta olursa dedik.....sonra tam rahat ettik dedik
alişim turp oldu dedik....ömeri ameliyata çağırdılar ....

inş. kilo almamışımdır yaaaaaaa utanıorum valla kadına mazert anlatmaktan ama 8 kilo gitmişken almayı yediremiyorum...abartmadım ama düzenli yemek yemedim....püff sabahda 10 sanırım randevum onuda unuttum ama önce kuaföre gidip ormanat kaşımı aldırmam gerek azcık geç kalırım sanırım püffffffff

Kızlar size ilk sorumu soruyorum devamı gelir bu soruların haberiniz olsun opuyorumnanaktan

Benim 32+6.günümüz bitti bugün.
DR.sordum 33.haft.bittimi diye,yok olurmu dedi 33.haft.yeni başlıyorsun dedi.
Kafam karıştı şimdi,gerçi dr.bazı konularda kafama takmak istemiyorum.Malum yaş 70 küsür kadının aklı........olabilir.Size çok tuaf birşey daha söyliyim 2 seferdir yanımda sigara içiyor.odanın kapısıda kapalı kapalı odada yani.

Sana ne dediysem az bile dedim altınım benim..peki neden kullanmadın sen D vitamini?Şu an kullandığın vitamin yada bir ilaç var mı kuzulara?Evet ne zamandır göremiyorum seni msn de..hep arıyor gözüm..Büyüdüler teyzesi,maşallah çok şey düzene girdi..Bizim kızın kilosu oğlumdan hep 500 gr önde gitti,hala da öyle..boyları 1 cm farklı..onun dışında çok fark yok fiziksel açıdan..ama huylarımız çok farklı..yerinde duramayan bir oğul,totoyu anca deviren bir minnoşum var..kızımın algısı taklit yeteneği daha güçlü,oğlumunda fiziksel hareketleri..kızım ne öğretsem ertesi gün yapmaya çalışıyor..ama eskisi gibi uslu değil..en zor zamanlarım da çok yardım etti annesine ..hiç üzmedi beni..şimdiyse basıyor yaygarayı..bana da çok düşkün..elini tutmadan uyumuyor oğlum zaten yapışkandı..hep ilgi, hep oyun istekleri..teyzesı yeni fotoları atayım sana msn den oğlum çok güleryüzlü oldu artık..Estağfirullah canımın içi ,sen benden çok daha tecrübeli,bilgilisindir..Ah ah sen İstanbul'da olacaktın gör o zaman nasıl uçururduk seni...opuyorumnanaktan

evet 33 haftanın içinde oluyorsun cnm dolu dolu

anlamadığım doktorunmu yanında sigara içiyor?????
eğer öyleyse uyar cnm hatta ters yap klava:sağlıkcıya bak sağlığı tehtit ediyor
sıkacaksın bunlara bi ialç sivri sinek gibi ikiseksen uzayacaklar

ülen hamişde değilsiniz neden böle ağır vasıta kaldınız anlamadım yawwwwww hamişken ağır vasıtalar hadi yazın derdim ....eee şincik ne diyeceğimmm....

dırım kaçar anacağımm uyurken inş. yarımkilom gider...........

.iyigeceler benim aşklarım double üçü koyun koyuna ben tek yatıyorum mucukssssssssssss

Hahaha zorttttttttt... Manyamışmı o be sigara içiyor öyle miiiiiiiiiii,şikayet et onu..Sen 32 yi bitirdin hemde 32 yi bitireli 6 gün olmuş bu ne demek dolu dolu 33..şimdi bi şey demeyi çok isterdim de diyemeyeceğim..

Dırım çok şey başardın zaten 8 kilo vererek..Sıkıntılı dönemde vermesende hiç sorun değil,zaten mümkün değil bence rejim yapabilmen sıkıntı içinde..Öperim seni ve kuzuları..

Pamukşekercim merhaba cnm,bizim bebekler aynı aydalar benimkilerde de daha diş falan yok acayip salyamız akıyo tabi 10 kere üst değiştiriyoruz,emekleme çalışmalarımız var sadece birde prematürelikte var bizde o yüzden çabuk beklemiyorum herşeyi onlardan sağlıkları sıhhatleri iyi olsun yeter....
birde erkek bebekler biraz tembel olur derler... bu arada sen hala emziriyomusun cnm?neler yediriyosun ek olarak?

Evet kızlar resmen fosur fosur içiyor karu ya.
Dün bide bana diyorki doğumunda bende olucam.Eşim diyorki bu senin doğumuna sigarayla girer birde sana içiriri narkoz niyetine.kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…