Dırım canım biz Hymarry'imle çok sık görüşmemize,çok özelimizi paylaşmamıza rağmen malesef biraraya gelemedik...ama bu sürede aşkımız tam gaz ilerledi..Ben bildiğin gibi eşim ve benim ailem tarafından yoğunluğu bol bir hatunum..Şimdi inş.buluşmak istiyoruz ,bu seferde bir aksilik çıkmazsa...İnşallah sizinle de buluşalım canım..bizsizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
İşte diyorum ya bitmiyor yoğunluğum annemi fizik tedaviye götürdüğüm için annemdeyim hala..Dırımlar sana geldiğinde de annemin tedavisi bitmiş olursa gelebilirim ancak..Seninle de buluşmamızı durumuma göre ayarlarız inş. tatlı kuşum..ah canım ya konuştuk ama sen annenin şu fizik tedavisini bitir de hayırlısıyla
bakalım bana da gelebilecekmisin dırımlar geldiğinde
ben teyzenin tedavisi bitsin öyle gelirim anca çünkü..
Neyi kıskanıyon delüüüüüüü..kaydirigubbakcemile2 Ay gülsem mi ne desek şimdi bu göbek deliğine acep.Yalnız bacılar bu topik kuruldu çok hoooş oldu gene toplanıyoruz inş.ama yazdıklarımızı okuyacak bizden gayrı hatunlarda var..Küsen kırılan olur mu acep?amanında amanınnnn süperrr çok güzel olmuş yawww vallaha dirimim kızmazsa bende buradayım dirimcim senin topiğe geldiğimde hamiştimdaha ben doğurduktan sonrada kimse yoktu kızma tamammı canımmm
vallaha hamişler topiğinden kurtulalım bencede hepnsorun hep sorun göbek deliğim sıcak diyen vardı ya şaşırıyodum neyse yeni yerimiz burası olsun hamişler topiğinden bi artvinli gelsein yeter hehehe
kaswa hymaryy bak kıskanırız haa sütümüz çeker haaaa
ayy kızlar yaz geldi ya bugün yazlık giydikk dirimcim senin getiridğin mavi şortlu tulumlar varya onları giydirdim hatta resimde çektim ilk müsait vakitte facede ekleyeceğimm çok şirin oldularrr kızada pembeli giydirdim kıza ayrıca beyaz gelinlik gibi bi elbise gelmişti onu giydirdim kızım çok huysuz olsada çok tatlııı çok seviyom devrimimi biliyomusunuz ben devrime devrim demekten çok melek diyorum daha çok hoşuma gidiyo melek isminide düşünmüştük önceden işte öleeee
Şenizcanaaaaaannn yarıldım gülmekten yaaa,
sana mı deseeeem,lafı söyleyene mi deseeeeeem,
göbek deliği sıcak olan mı var mıııııııışşşşşdelikafadulden:roflol:
meğer arayıp bulamadığımz şeymi bu yaaa,
meğer herkes buralardaymış da yer yokmuş muhabbete,
millete yok bişey olmaz demekten helak oldum ben yaaaww,
süpper süpper süpperr:sm_cool:
yaw iki öpüştük kaswamla,noluyor yaaw,
hepinizi seviyorum bennn,bilmiyonuz mu benüüübayanssulusmile,
ama kaswam benim için çok farklı oldu yaaa,çok seviyorum onuuuopuyorumnanaktan
herkes hoşgeldi tekrarrr..
Pambığım tatlı dillim..seni gördüm nasıl mutlu oldum..Seni sevmeyen olur mu ki?Senin gibi tertemiz altın kalpliler var hala çok şükür...Eskisi gibi doluşalım gene,Wavy'imsiz olur mu heçççççç?Tek tek te sormuş herkesi unutacam birini diye de korkmuşsundur altınım benim..Yerim ben kuzularını senin ..ne tembeli kız boşver geç çıkarsın yavrular..İkiside aynı mı gelişim açısından ,karakterleri kiloları,motor gelişimleri aynı mı gidiyor kuzuların?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaa aaaaaa neler olmuş burdaaa
kaswaaammm hymarryiiim şşştt bizde varız yaa benide sevin benideeee :sm_cool::dilcikar:
ay maşallah Allahım bozmasın
herkes toplaşıyor haaa ohh misssss
wavymmm koş gellll kuşummm
eveet gelelim anneliğe. benim açımdan güzel gidiyor tam keyifli dönemler gülücükler anne demeler :) yada der gibi yapmalar diyim bari kaos olmasın kaydirigubbakcemile2 emekleme çabasındayız diş çıkartamadık daha tembelmiyiz ne akannehir
Dirim cim canan cım kayra cım claire cim nevra cım pretty sizleride uzun aradan sonra görmek güzel geldi öptüm hepinizi
yedikleri içtikleri yarasın kuzulara bol gülücüklü günler hepimizin kuzularına inş.
vallaha herkes bu anı bekliyomuş bu topik açılsada toplaşsak diyomuşuzzz zuhahahaaaa
pamuğummm nasılsınn şekerimmmm
ay kızlar ne komiklikler var hakketten ben artvinli için ordayım bide nefes var dahada kalmadı kimse hymary haklısın vallaha bişi olmaz normal bunlar demekten helak oldukkk
kaswaa msn istedim niye vermedinnn gıııııı
kızlar öylesine topiklerde gezerken burda takıldım ve yazılanlara inanamadım.
yaşadığım birkaç majör olay dışında sıkıntıdan ziyade heyecanını paylaşan ve burada tarif edilen deprese tavırlara uymayan bir insan olsam da, yaklaşımınız ve şikayetleriniz abartı geldi bana. tamam canan her fırsatta orada sadece artvinli için olduğunu, muhabbetten hoşlanmadığını belirtiyordu ama ya diğerleri? biz içten bir şekilde sıkıntı ve mutluluklarımızı paylaşırken, sizin sıkıntılarınızda da kendimize pay çıkarıp herkesin içtenliğine inanırken burada okuduklarıma çok üzüldüm.
yavrukirpi cnm benim sana karşı ayrı bir sempatim olduğu için bu yazına cvp vermek istedim.....
bu yazılanların sana ithafen olmadığını aslında arkadaşlarımın başka bişey ifade etmek istediklerini belirtirim ...bizim dönemdeki muhabbet olmadığını belirtiyolsr ve
verilen cvp senin dediğin gibi içtenlikle olmuştur kimse size yani orada yazı yazarken ikili oynamıştır...çünki kk da hiçbir çıkar menfat söz konusu değildir
dırımcığıma sonuna kadar katılıyorumalkisalkisalkis,
ayrıca bu yazılanlara en son alınması gereken sen olduğpun gibi arkadaşım,
yeterince o topikte alınganlık oluyor,burda bari olmasın allah aşkına..
topiği takip etmeye devam edersen canım,nasıl arkadaşlıklar kurulduğunu görünce anlayacğına inanıyorum ne kastedildiğini..
inşallah sen de sağlıkla kavuş yavruna canım..
canım kızımın ağlama krizleri dışında iyiyiz şükür yavaştan ek gıdayada geçtik büyüyoruz şükür 4 ay bitti biraz zayıfız ama kızım 5.5 oğlum 6 kilo boylarımızda 62 ye 60 mış hani biraz daha tombul bebek olsak mutlu olucam bide gece uykularımız ... zaten kötüydü günden güne dahada kötüleşiyo kızım sayesinde sık uyanıyo uyandımı uyumuyo gecenin bi yarısı oğlan uyanmasın diye kız bacağımda salonda uyuklaya uyuklaya salluıyom odamada geçemiyorum çünkü yarım saat sonra tekrar uyanıyo hep ayağımda tutuyom uyandıkça sallıomCanan canım yavruların nasıl belli oldu mu kuzunun ameliyat günü?Şifalar versin Rabbim ..
bence sen alişle ömerin bu yaptıklarını hep yaz 10-15 sene sonra okumak acayip zevk verecekkkyıllar sonra unuttunmu hatılamana yardımcı olurrrOYYY kızlar burada bende yıprak dökümü izliyom izleyememiştim.....
bu diziyide ne bırakabiliyorum nede tam takip ediyorum....
alişim bizden ayrı iken halamın abartmanında biri sekiz yaşında erkek çocuğu onun kardeşi 6 yaşında kız çocuğu ve 4 yaşında bir kız çocuğu ile sürekli oyunlar oynamış...hatta onlarla uyumuş...
bu ayrılık ona yaramış diyeceğim ...çünki alişim önceden ömeri çok hırpalardı
ama şimdi oyun oynamayı öğrenmiş ....ve ömerin hiç üzerine çıkmıyor vurmuyor....
beraber oynuyolar.....ömerde bu yanlızlıkda sanki daha bi cesaretli olmuş..aliş elinden biberonunu alıyorsa sinirleniyor hatta parmağını ısırdı sinirden:))
ama aliş bu ağlamadı bile......
alişim 9900 gr olmu. ömerimde 10900 olmuş..bugün digıtal tartı ile tarttık onları
artık ayakta dikildiklerinden çıktılar haha:)
banada yap bidene bigün yollarımız ayrılırsa baktıkça kulaklarını çınlatırım aslında hepimiz birbirimize küçük bişi verelim baktıkça birbirimizi hatırlaylımbendede tam ev garusu modu var harıl harıl havlu kenarı örüyorum .....kuzenime doğumgünü hediyesi olacak bir kenarı bitti inş. 23 hazirana kadar diğer kenar biter
kızlar öylesine topiklerde gezerken burda takıldım ve yazılanlara inanamadım.
yaşadığım birkaç majör olay dışında sıkıntıdan ziyade heyecanını paylaşan ve burada tarif edilen deprese tavırlara uymayan bir insan olsam da, yaklaşımınız ve şikayetleriniz abartı geldi bana. tamam canan her fırsatta orada sadece artvinli için olduğunu, muhabbetten hoşlanmadığını belirtiyordu ama ya diğerleri? biz içten bir şekilde sıkıntı ve mutluluklarımızı paylaşırken, sizin sıkıntılarınızda da kendimize pay çıkarıp herkesin içtenliğine inanırken burada okuduklarıma çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?