Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kayra cnm canım yapmak istemiyor iş ama zorlada oılsa kalktım çocukların odasını topladım
örtüsünü silkeledim...çocuklara mevesini yedirdim.....bulaşıkları tıktım makinaya mutfağın kilimini silkeledim tezgahını sildim.........biraz sonra kalkarım bi süpürürüm silerim çocuk odası antre yatak odası mutfağı banyoyu sonrada oturma odasına girerim çocukları antreye koyarım

bivin msn bende var..... gelince burdan yada msn den telefonunu alırız..... senin telefonunu dedim ben....... sırada ikiniz olduğunuz için.................

ayy anca anlıcam ben..hamilelik bunaması oldum galiba artık..herşeyi yanlış anlıyorum ya da hiç anlamıyorum..

en kaçtım kendim yazıp kendim okuyom....acık yatayım sonra yemek yapmaya kalkıcaaam

yat yat..aman bol bol dinlen..

kızlar şimdi geldim çok şükür acil doğuma gitmessem eğer ayın 3 ne haftaya çarşamba saat dokuzda ameliyata giricez inşallah doktorum daha fazla tutmayalım dedi biliyosunuz benim birde şeker problemim var çünkü

biv hadi hayırlısı olsun canım,
hayırlı sağlıklı zamanlarda gelsin yavrular inşallah..

saol hymarycim inşallah 1 haftada biraz daha kilo alırlar şimdilik oğlan 2450 kızda 2380 gr olmuşlar

kiloları hiç önemli değil canım,
önemli olan akciğer gelişimi ve emme reflekslerinin oluşmuş olması,
Rabbim sağlıkla tamamlayıp kavuşmak nasip etsin..

kızlar şimdi geldim çok şükür acil doğuma gitmessem eğer ayın 3 ne haftaya çarşamba saat dokuzda ameliyata giricez inşallah doktorum daha fazla tutmayalım dedi biliyosunuz benim birde şeker problemim var çünkü

rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi size bağışlasın inşaallah.kilolarda çok iyi maşaallah.Allah yar ve yardımcın olsun canım...

merhaba arkadaslar.doruk nickli arkadasimiz belki bilirsiniz ikizlerine hamile.dün geceden beri youn kanamadan dolayi hastanede müsade altinda.ultrasyonda bebekler normal gözüküyomus.kanamanin nedenini doktorlar bilemiyomus.5 gün öncede serklaj olmustu.fikri olan varmi arkadaslar.

rabbim tez zamanda şifa veririsin inşallah yavrularını korusun,

hayırlısı olsun cnm hakkında sende haftaya inşallah kuzularını kucaklarsınkaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım saglıklı sıhatlı kucagına al inşallah yavrularını

burcin cnm bana msn adersini verirmisin

tabiki de veririm canım facebook tan mesaj atıyorum şimdi..

ayy sevindim tatlım..hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

saol hymarycim inşallah 1 haftada biraz daha kilo alırlar şimdilik oğlan 2450 kızda 2380 gr olmuşlar

kiloları gayet iyi tatlım..34. haftada da ciğer ve beş duyu gelişimleri tamamlanmış oluyor..inşallah sağlıkla kavuşursunuz birbirinize..

biv aman güzelim iyi olmana sevindim.... kilolar iyi maşallah ...... eeeeeee sıramı değişti şimdi....burçin o zamana kadar doğurmayabilir...............

Nasılsınız kızlar.......
Ya ben 10 gündür hiç dışarı çıkmadım çok sıkılıdım artık.
Siz neler yapıyorsunuz,benim gibi evdemisiniz.
Eşim çıkaracaktı bugün göya,nerde kayınvalidemler bizde müsade etmediler.
Dışarısı buzluymuş,düşermişim vs. aman ne çok söylendiler ya.

bizde evdeyiz artvinlim..doktor randevuları hariç.... 2 aydır evdeyiz.sadece 15 günde bir kere dokktora gidp geliyorum

Aman çok sıkıldım kayram be,bana hiç bir işte yaptırmıyorlar.
Bütün gün yatıyorum.ben hiç alışkında değilimdir.çok zorlanıyorum.

ayy sinirlerim tepeme geldü yaw..
hastaneden aradılar. kürtaj işlemini benim sigortam karşılamıştı. ş,mdi aramışlar işlemi karşıladı ama ön muayeneyi ve ultrasonografiyi karşılamıyor bunun ücretini ödemeniz gerekiyor diye: şalterlerim atıverdi. dedimki hastanenizi ve doktorunuz aytuğ beyi dava etmediğime şükredeceğinize kalkmış bide fatura çıkarıyorsunuz. drunuzun içimde unuttuğu plazanta parçaları yüzünden ölümden döndüm ben dedim. patoloji sonuçları sizdede var isyerseniz bir bakın dedim. kesinlikle ödeme yapmıyorum dedimn. haklısınız kem küm dediler ben bir halkla ilişkilere döneyim geçmiş olsun dedi kapadılar. uyusss oldum yaaa.

ay anam rahat batıyor size yaaaaaaaaaaaaa....... bizimde yardım edenimiz yok..varda 15 günde 1 kere geliyorlar...oda ancak ütü büyük temizlik v.s. günlük işlerimi kendim yapıyorum.. kızda var yemek v.s. zorlanmaya başladım....

ayy sinirlerim tepeme geldü yaw..
hastaneden aradılar. kürtaj işlemini benim sigortam karşılamıştı. ş,mdi aramışlar işlemi karşıladı ama ön muayeneyi ve ultrasonografiyi karşılamıyor bunun ücretini ödemeniz gerekiyor diye: şalterlerim atıverdi. dedimki hastanenizi ve doktorunuz aytuğ beyi dava etmediğime şükredeceğinize kalkmış bide fatura çıkarıyorsunuz. drunuzun içimde unuttuğu plazanta parçaları yüzünden ölümden döndüm ben dedim. patoloji sonuçları sizdede var isyerseniz bir bakın dedim. kesinlikle ödeme yapmıyorum dedimn. haklısınız kem küm dediler ben bir halkla ilişkilere döneyim geçmiş olsun dedi kapadılar. uyusss oldum yaaa.

aferin sanaaa...... adamlar ne para delisi....sağlık gitmiş umurlarındamı...................

Back
X