günaydın kızlaaarr,
ben de tedirgin bir istirahat haftası geçiriyordum bugün kontrole gittim neyseki iyiymiş bebişimiz. ama bir damla dahi kan gelse istirahate devam dedi doktor, sanırım riskli bir dönemden geçiyoruz.
geronimo inşallah sağlıkla kavuşmuştur bebişlerine.
medineciim Allah enn kısa zamanda kavuştursun yavrularına inşallahh.
yavru kirpi yarım yazdım....yaa çocuklardan...cnm benim dinlen yeterki herşey güzel olacak....keyfine bak örgü ör...kitap oku ne bilem gel bolbol kk da yazışak
dırımcıım niye öyle dedin yaa, hep yatmak mı gerekiyor bu durmlarda, doktor şimdilik geçici gibi konuşuyor ama? ben evde ceviri de yaptıgım için çok sıkılmıyorum neyseki, ama haftada iki gün danışmanlık yaptığım bir firma vardı, sanırım orayı bırakmak zorunda kalıcam
cnm benim neden böyle diyorum bizler zor bi yoldan çocuk sahibi olduk...ve şimdi risklerin var...ne kadar tek bebeğin olsada unutma sen çoğul gebelik yaşadın...
bebeğin şuan sen o kadar hissetesende içeride taklalar atıyor...kocaman hatta
ve sen kanama geçirdiğin için riks gurubundasın...doktorun ne kadar sana geçici gibi konuşsada sen hep temkinli ol cnm...
bak ben ikiz gebelik diye çok korkmuştum...sonra kusmalar gelince ruh gibi yatarak geçirmek zorunda kaldım...çünki kafam bişey götürmüyor halsiz kalıyordum..ohhh 3 ay bitti düşük için önlem olsun diye verilen şeli kestik doktorumçok güzel bir 3 ay geçti kanama ,lekelenme olmadı dedi...ama 16 haftada kabus gibi birşey oldu ve kanama hemde bir hamam havlusunu saracak kadar...kendi kendime dedim demek iş yapsaymışım gezseymişim ben ne olacaktım...ve sonra bütün gebelik yattım....
o yüzdeen sana bö
Evet kabul etmek istemesem de sanırım kaçarı yok, oturarak yatarak geçiriciiz bu süreci artık, yeterki bebiş sağlıkla devam etsin yoluna. iş hayatını da askıya almaktan başka çare yok.
ben geldim kızlar
cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım
kızlar bunları muhtemelen sabah okuyucaksınız ama bizden haberler var karaciğerimde ciddi sorunlar çıktığı için Allahımın izniyle yarın saatt 14,00 15.00 gibi beni doğuma alıyolar bebeklerimle kavuşucam inşallah nolur bol bol dua edin sağlıklı sıhhatli alim yavrularımı kucağıma elimden geldiğince çabuk haberdar etmeye çalışırım sizi hepinizi çokçok öptüm yarın giremem normal olarak dualarınız bizimle olsun:Saruboceq:
günaydın güzel hamişlerrrr herkese güzel bi gün olsunnnn
artvinli canım bende almayanlardanım emzirme sütyeni almıştım onuda kullanamadım kocişin atletlerinş giyiyorum paylaşmak istedim
nero evet canım ya reflü çıktı bide acayip huysuz bi kızım var artık kızımın ağlaması karşısında korkup gitgide sessizleşen bi oğlum var sıkıntılıyım anlayacağın birazzz
günaydın kızlaaarr,
ben de tedirgin bir istirahat haftası geçiriyordum bugün kontrole gittim neyseki iyiymiş bebişimiz. ama bir damla dahi kan gelse istirahate devam dedi doktor, sanırım riskli bir dönemden geçiyoruz.
Canım sen dırımın dediği gibi dinlen bol bol.Bizim durumumuz özel,malum diğer hamileler gibi fıldır fıldır dolanamıyoruz.Aman ne yapalım herşey yavrularımız için.bizde onları kucağımıza alınca dolanırız.sağlık olsun yeterki gerisini boşver zemuszemus
selam canlar, bugün kızlarımla başbaşayım, kocagün kk açıkolacak şükür...15 gündür kaynanam annem bakamaım kk ya, bugün bi iş yapmıvam
Krvsercim nerelerdesin sen ya,unuttun valla bizi:umursamaz:
Kızların nasıl,şimdi nasıl tatlı olmuşlardır kimbilirRahatsızlar diyordun inşallah sıkıntılı günler geride kalmıştır canım.
DIRIM naber tatlım.Maşallah güne yine hızlı başlamışsın.Alemsin valla yatak cezasınıda öğretmişsin şimdiden,birde dinlemiş oğluşun maşallah yerim ben onu yerim
günaydın güzel hamişlerrrr herkese güzel bi gün olsunnnn
gerenimo canım haftan çok güzel sakın korkma kocaman öpüorum anneliğini şimdiden tebrik ediyorum rabbim sana bağışlasın çocuklarını umarım ameliyatında çok güzel geçerrr
artvinli canım bende almayanlardanım emzirme sütyeni almıştım onuda kullanamadım kocişin atletlerinş giyiyorum paylaşmak istedim
medinecim canımmm en yakın zamanda al kuzularını kucağınaaa
nero evet canım ya reflü çıktı bide acayip huysuz bi kızım var artık kızımın ağlaması karşısında korkup gitgide sessizleşen bi oğlum var sıkıntılıyım anlayacağın birazzz
geçmiş olsun cnm,ada çayı tavsiye ederim,,,kızlar çok kötü hastayım bu arada bu yaşımdaım böyle dehşet boğaz yanması yaşamadım uyutmuyor bile beni çok kötüüü ölenden sonra dr gideyim bari çekilir gibi değil çünküü
bağla sen onu en iyisimi beline uzaklaşamasın senden ömerede yaklaşamaz kaydirigubbakcemile3tünaydın hanımlarr...canom senle konuştuk azönce...
biz güne güzel başladık kızlar....kuzularım sabah 9.30 kalktı..bende onlarda uykumuzu almış olduk..
kahvaltı yaptılar...bende yaptımçay keyfi yapıyorum....sonra kalkacağım...bulaşıkları makinaya atacağım..sonra çocukları beslerim.....sonra ütü yapacağım bugünn iş hiç bitmiyo ama kafam yerinde aliş yine ömere saldırdı ama ona yatak cezası verdimmm
merhaba kızlar
herkesler iyi maşallah
sağ kasığım 2 gündür çok ağrıyor yatınca geçiyor kalkınca ağrıyor
dırımcım çok hoşsun yatak cezası nasıl oluyor?
kirpicim dinlen canım can taşımak çok büyük sorumluluk
benim yüzümden bebeklerime birşey olacak diye ödüm kopuyor
Kızlar nst ye hangi haftalarda giriliyo ben daha hiç girmedim. Dr. bi sorun gördüğünde mi alıyo yoksa belirli bir haftadan sonra rutin mi
dırımım ne dizisi? ziea tv de bi b.k yok şu sıralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?