Canım ben ailenin ilk çocuğuyum,annem kız kerdeşime hamile kaldığında ve ilerlediğinde 2.5-3 yaşındaymışım da annem ıh mıh dedikçe peşinde kendi yastığımla dolaşırmışım,anne otur,anne yat diye,kız çocukları tam destek onu biliyorum,bencede öyle... evde daha bebeklerin gündemi başlamadı... hala ilgi üzerinde ama benim hastaneye yatışlarım çok etkiledi onu... hiç böyle ayrı kalmamıştı. birde çok merhametli bir yerim ağrıyor desem hiç ayrılmaz başımdan... ağlasam oda ağlar.... beni hiç hasta görmemişti şimdi hep yatmam onu üzüyor sanırım....
sorma canım,hep söylüyorum bu topiği ilk açtığımda yeni almıştık bebeklerin haberini,zaman nasıl da geçiyor,gerçekten biz de çok heyecanlıyız,burnundan tırnaklarına kadar kime benziyor acaba diye düşünüp,doğumun nasıl geçeceğine dair binbir merakımız oluşuyor,dua edin canım,herkese günaydınlar.dırım geçmiş olsun iyi bak kendinide yakışıklılarada yaaa.
hymarry canım ne kadar az kaldı doğumuna.valla ben bile çok heyecanlıyım.hergün sen kadar gün sayıyorum valla.eşim bile sorup suruyor ne oldu diee.
angel şekerler çok güzel olmuş bencede.inş.. senin zamanlarına bizde gelirizde bizede yapmak nasip olur
galıba bazı tekler öle oluyo oğlum da öle herseyıme babası ısteyken o yardım ttı...........suyumu yemegımı yattıgım sırada getırdı ............uzuldugumde cok uzuluyo cok hassas..........ınş hersey ıyı olurda gelır bu bebekler gecen kaybımda cok uzulmuştu zor toparladı.............cok etkılenıyolar.........senın kız daha kuçuk daha anasınıfı hadı bakalım benımkıde lıse ye baslıyo ınş yenı okul yenı ogretmenler onunda zorlu yılı ..............ve bıde kardes heyecanı var ................herkes doğursun bakalım sırayla sanırım ekım ayı hareketlı olucak.................
evet bana hergün resim yapıyo.buzdolabına asıyoruz...ilk defa okula gitmiyor aslında.. 3 yıldır gidiyor.ama bu sene utangaç sıkılkan içne kapanıyoo.
tamanm ışte kayra bırı kız bırı erkek olursa ıyı olur ınş..........
hymary kardesın kuçukmış............ama ınan guzel oluyo onun pesınden kopmıcaklar ..............
evet az kalmış gelmelerıne ınşşşşşşşşşşş medıcalpark goztepe dımı........................
MEDİNE cim 1 hafta öncesine kadar dördüzdü evet... ama 2 si sonlandırıldı mecburen..... sen benim gibi yaşamazsın inşallah... tek ikiz hayırlısı olsunda... benimkiside kötü bir tecrübe oldu...
kızlarrrrrrr öncelikle herkese günaydın güzel sabahlar
size bomba gibi bi haberim var bu sabah bi kez daha teyze oldukkk bebiş istiyorun kartalları dünyaya geldi hayırlısı ile biri 2030 biri 1850 olarak sağlık durumları çok iyiymiş haberi alır almaz çok mutlu oldum heyecanlandım sabah 7 de suyu gelmiş ve 2 saat öncede dünyaya gelmiş çok güzel bi haber bebişinde sağlığı çok iyi mübarek insanlar ya kadir gecesinin sabahı dünyaya geldiler
hadi hymarry cim sıra sende ve ardından sırası gelen tüm koca göbüşlerdeeee hepinizi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?