bencede hiç alakası yok büyüklükle canbebek zira koskocaaaman göğüslerim avr ama hala süt müt yok ancak sıkıştırırsam beyaz renksiz bi sıvı geliyo bi damla . onuda sıkıştıttırmıyor eşim çok biliyo uyusum ne kadar geç gelirse süt okadar iyiymiş bide mikrop kaparmış bilmiyom artık ne kadar sütüm olacak ama büyüklükle doğru orantılı olmadığını biliyom vesselam..
bencede hiç alakası yok büyüklükle canbebek zira koskocaaaman göğüslerim avr ama hala süt müt yok ancak sıkıştırırsam beyaz renksiz bi sıvı geliyo bi damla . onuda sıkıştıttırmıyor eşim çok biliyo uyusum ne kadar geç gelirse süt okadar iyiymiş bide mikrop kaparmış bilmiyom artık ne kadar sütüm olacak ama büyüklükle doğru orantılı olmadığını biliyom vesselam..
ben kocamdan yana hiç umutlu değilim açıkçası,o yüzden başka alternatifler bulmak zorundayız artık..Ne güzel eşiniz yardım ediyor sevindim gercekten erkeklerin biraz karsıması zordur ama neyse hiç yapmamarından iyidir :)
canım bende de öyle şakır şukur akmıyor ama hafif eğilince acaip bir sızlıyor,sonra bakıyorum tek damlalık bir leke olmuş..bencede hiç alakası yok büyüklükle canbebek zira koskocaaaman göğüslerim avr ama hala süt müt yok ancak sıkıştırırsam beyaz renksiz bi sıvı geliyo bi damla . onuda sıkıştıttırmıyor eşim çok biliyo uyusum ne kadar geç gelirse süt okadar iyiymiş bide mikrop kaparmış bilmiyom artık ne kadar sütüm olacak ama büyüklükle doğru orantılı olmadığını biliyom vesselam..
o sıvı varmı yokm u diye sıkıştırıyom dırımım ne biliyim görünce seviniyom sütüm olcak gibi geliyorgöğüsünü sıkmaa cnm sakın yaaa doğurtacakmısın kendini kızzz delüüü
pamugum kırıldım vallaaaaaaaaaaa...demek ne kadar gec gelirse o kadar iyiymiş he..................ya bebler 1 yasına gelınce sut gelrıs ene olcak canım............
hymarry hiçç inanasım gelmiyooo tezgahın üstünde kesin bidene bardak vardır sadecene :dilcikar: ays hani bi imaj varya napsan yıkılmıyo gözünde insanın :sm_cool: otur oturduğun yerde bugün emi çıkma sakın mustafa beye söylerim seni yoksa naniknanik
yaaa doymuyom ben karnıma bişey kaçtı sanki yiyorum yiyorum doymak bilmiyorum napsamki zaten felaket kilo aldım nerdeyse 100 olucam :1shok:
o sıvı varmı yokm u diye sıkıştırıyom dırımım ne biliyim görünce seviniyom sütüm olcak gibi geliyor
hayırdır tatlım niye kırıldııın :çok üzgünüm: valla benim koca herşeyi biliyomuş gibi davranıyor bilmediği şey yok sanki .. sanıyoki heralde şimdiden süt gelirse bebekler doğana kadar bitecek alem ya :1closedeyes:
sık sık yemek lazım canım,tam kilo alma zamanları,
tezgahımın fotosunu çektirip koydurucak bana şimdi valla,pasaklıyım diye bağırmam mı lazım kızzz kaydirigubbakcemile3
bu dırımım beni zorluyor,ahanda yarın doğurucam yine de çıkıp gezesim geliyor şu kızla..
pamugum carsamba gunu randevumuz 3 te ıstersen senı oglen bırakalım hastaneye.............kocişinle konus bacım.ora uzak bu halınle yorulma...........
kış olmasaydı sen gezmeleri görürdün ben kısçeleri oğlanları arkada tutardım sende bizi götürürdün bide dütttttttttt derdinn 4 dene bebe var arkada çeklin yoldan diye hehehehhe
hymarryim komposto özllikle kayısı iyi gelir diyorlar bend eonu deniycem . rezene çayı içerdi biizm gelin az buçuk faydası oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?