Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇalışıyorumÇalışıyor musun hep evde misin
eskileri düşünmekten kurtulmak
çalışıyorum ama olmuyor sanki biri beni yönlendirmeliEskileri unutmak için kendinize meşgale bulun, düşünmeye fırsat kalmasın.
iradesizlik eski sevgiliden bana yapılanlardan takıntılı oldum galibairadesizliginizin nedenlerini anlamadan asamazsiniz. Bu konuda youtube de bir sürü videolar onlardan baslayin derim
Ne yaptıŞ
çalışıyorum ama olmuyor sanki biri beni yönlendirmeli
iradesizlik eski sevgiliden bana yapılanlardan takıntılı oldum galiba
Hayatınıza yeni bi şeyler katarsanız eskileri düşünmekten kurtulabilirsiniz. Yeni hobi edinin, kursa katılın, arkadaş edinin. Kısacası tazelenineskileri düşünmekten kurtulmak
Ş
çalışıyorum ama olmuyor sanki biri beni yönlendirmeli
iradesizlik eski sevgiliden bana yapılanlardan takıntılı oldum galiba
Ne yaptı
Ay Müge Anlı'ya döndüm yeminle, sadec
Sadece ikimizin tanıdığı biri vardı onunla sevgili oldu ..Ne yaptı
Ay Müge Anlı'ya döndüm yeminle, bayılazaam
kendim psikoloğum bütün arkadaşlarım psikolog aşamadım sevmiyorum ama zoruma gittiYaşadığın şey de kolay değilmiş hani. Ama ne olursa olsun geride kalmalı. Hep içinde mi tuttun ? Bu konuyu arkadaşlarınla vs paylaş. Psikologdan da yardım alabilirsin.
Tamamİradeli olmadığım için hayatım hep aynı döngüde gidiyor ve artık sıkıldım irademi güçlendirmek istiyorum
Size yapılan haksızlığı sindiremiyorsunuz bu zaman alan bir süreç ve bence her sürecin hakkını vererek yaşamalıyız sonuçta farkındalık geliştirip yetişkin olmak kolay değil. Fiziksel eylemlerle daha kolay baş edersiniz, kum torbası yumruklayin mesela :) sizi terletecek yoracak aktiviteler yapın çok iyi geliyor.kendim psikoloğum bütün arkadaşlarım psikolog aşamadım sevmiyorum ama zoruma gitti
Meşguliyet en güzel çözüm.eskileri düşünmekten kurtulmak