• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar irade konusunda bana yardımcı olacak biri var mi

crvgmrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
23
4
1
29
İradeli olmadığım için hayatım hep aynı döngüde gidiyor ve artık sıkıldım irademi güçlendirmek istiyorum
 
İradeden kasıt ne? Az yemek, sigarayı bırakmak, platonik aşktan kurtulmak, spor konusunda istikrar? Size ne lazım?
 
iradesizliginizin nedenlerini anlamadan asamazsiniz. Bu konuda youtube de bir sürü videolar onlardan baslayin derim
 
Yaşadığın şey de kolay değilmiş hani. Ama ne olursa olsun geride kalmalı. Hep içinde mi tuttun ? Bu konuyu arkadaşlarınla vs paylaş. Psikologdan da yardım alabilirsin.
 
kendim psikoloğum bütün arkadaşlarım psikolog aşamadım sevmiyorum ama zoruma gitti
Size yapılan haksızlığı sindiremiyorsunuz bu zaman alan bir süreç ve bence her sürecin hakkını vererek yaşamalıyız sonuçta farkındalık geliştirip yetişkin olmak kolay değil. Fiziksel eylemlerle daha kolay baş edersiniz, kum torbası yumruklayin mesela :) sizi terletecek yoracak aktiviteler yapın çok iyi geliyor.
 
niye bir başkasının sizi yönlendirmesine ihtiyaç duyuyorsunuz onu hiç anlamadım oturup düşündüğünüzde yanlış oldugunu bildiğiniz şey yapmak iradesizlik değildir kendi ayağına kurşun sıkmak. terapi alabilirsiniz yüklü bi miktar bayıldıktan sonra bir daha aynı hatalara düşmemeyi öğrenirsiniz :)
 
Back
X