Rica ederim merak ettiğin birşey olursa burdayım bilgim olduğu sürece yardımcı olmaya çalışırımÇok heyecanlıyım çok da korkuyorum. Henüz bir de kadın doğumda görünmedim ya iyice her şey büyüyor gözümde. Çok teşekkür ederim. <3
Hamile olduğumu Aile Hekimimden öğrendim. Kadın Doğuma randevu aldım ama tee 19'unda randevum ve çok sabırsız artı heyecanlıyım. Haftalık hesabının nasıl yapıldığını tam çözemedim. Bir tanesi reglin ilk günü diyor diğeri reglin son günü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten, kafam karıştı. Şimdiden teşekkür ederim.
Bekledigin adet günü 4 haftalik olmus oluyorsn canm. Mesela 1 gun gectiyse 4+1 oluyorsun. O sekilde hesaplaniyor. Baska doktor yokmu o tarihe kadar? Folik asite falan baslaman lazim biran once çünkü. Gitmiyceksen kendin al basla bence bian önce kullanmiyorsan henüz. Bir de kan testini tekrarlaman lazm 2 gun sonra. Sonucun kac cikmis ne dedi doktor?
Keseyi görürsünüz bebişi de büyük ihtimal sat baz alınıp usgde ise gaftasına uyumlu mu diye bakılıyor dr 3 5 gün oynamayla tam hafta veriri ama en önemlisi satBen 2 ay önce başlamıştım zaten Folik asite. Demir takviyesi alıyordum. İlk iki hafta önce perşembe günü gittim 415 çıktı hcg. Sonrasında geçen hafta pazartesi gittim. Aile hekimim tekrar her şeye bakalım dedi. Hemogramım iyi çıktı şu anlık. Sadece Folik asite devam et dedi. Hcg de 4887 çıktı. Çok iyi dedi. Hekimime söyledim en erken 19'una alabildiğimi, 19'unda olması daha iyi zaten daha net çıkar ultrason sonucu dedi.
Okadar kontrol edildiyse sorun yok canm. Ben hic gitmedin sandim da o yuzden dedim. Saglikla devam etsin insaallah bundan sonrada. Olsn beklesen de daha iyi olur direk keseyi kalp atisini falan duyarsin hem :)Ben 2 ay önce başlamıştım zaten Folik asite. Demir takviyesi alıyordum. İlk iki hafta önce perşembe günü gittim 415 çıktı hcg. Sonrasında geçen hafta pazartesi gittim. Aile hekimim tekrar her şeye bakalım dedi. Hemogramım iyi çıktı şu anlık. Sadece Folik asite devam et dedi. Hcg de 4887 çıktı. Çok iyi dedi. Hekimime söyledim en erken 19'una alabildiğimi, 19'unda olması daha iyi zaten daha net çıkar ultrason sonucu dedi.
Anladım. Özür dilerim kızdırdıysam. İlk hamileliğim biraz cahillik. Saçma bir paylaşım olduysa sileyim postu. Tekrar özür dilerim kızdırmak istemedim.
Aaa benim de 4 aralık son adet tarihimdi. Şu an 6+5 haftalık ikizlerime hamileyim. Doktor keseleri ve mercimek bebişlerimi gördü. Cuma gün kalp atışlarını duycaz inşallah. Sanırım seninde durum aynıdır kalp atışını duyarsn 19 unda inşallah.Hadi inşallah. Bir görünse sağlıkla. İçime sular serpilecek. Benim en son adetimin ilk günü 4 aralıktı son günü de 10 aralıktı.
Aaa benim de 4 aralık son adet tarihimdi. Şu an 6+5 haftalık ikizlerime hamileyim. Doktor keseleri ve mercimek bebişlerimi gördü. Cuma gün kalp atışlarını duycaz inşallah. Sanırım seninde durum aynıdır kalp atışını duyarsn 19 unda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?