Arkadaşlar kaç haftalık hamileyim?

Ne guzel bi heyecan ya saglikla kucagina almak nasip olsun canim darisi bizlere

Ne guzel bi heyecan ya saglikla kucagina almak nasip olsun canim darisi bizlere

Amin canım. Benim gibi 1000 hastalığı olan kadın bile bunu yaşayabiliyorsa neden olmasın. Allah çok büyük. Artık umudumu yitirdiğim anda yüzümü güldürdü. Sadece stres ve gerginlikten uzak olun, en önemlisi o. Allahım herkesin yüzünü güldürsün.

Canım gebeliğin ilk haftalarında acil bi durum olmadıkça alttan muayene etmezler merak etme ancak ve ancak keseyi göremezse alttan bakar benimde ilk hamileligim artık sonlara yaklaştım bende...yani ilk haftalarda bikac kere kan alınıp beta hcg değerine gore anlıyor dr haftayı ve o değerin 2 'ye katlanması gerekli..sonra dr beta hcg 2000 lerin falan üstüne çıkınca keseyi görüyor zaten..valla ilk haftalar adetin ilk günü baz alınır ama bebek büyüdükçe usg ölçümleri baz alınır bebek usg ölçümlerinde adet haftana göre önden veya geriden gelebilir öyle oluyor yani..hayirli olsun bu arada

Çok çok teşekkür ederim. Benim geçen hafta pazartesi 4887 çıktı hcg. 19'unda hayli hayli görünmesi lazım o zaman kesenin. Heyecan dorukta. Hayırlısıyla sağlıkla sorunsuz ve kusursuz bir doğum olsun dilerim.

Bi aksilik olmazsa kese görünür canım kesin :) sonra da minnak bebisi gormek ve kalp atışını duymak için gün sayarsın :) hayirli sağlıklı bir evlat ve sorunsuz bir hamilelik dönemi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…