kesinlikle katılıyorum ne güzel konuşmsunÇok guvendiğim için oldu demişsin bir baskasıda sana çok guvenecek ve sen onu bu dikme etme işiyle böyle kandıracaksın öyle mi? Oda bunu ögrense eminim senin şuan ki halinden beter olur
Nişanlın şerefsiz die neden şerefsiz olmAyan bir başkasını kandırasın ki?
Diktirme ne olacak?
Laf anlatmaya calisma bosver hic bi zaman yargilayanlar bitmicek cunku en iyisi duymazdan gelmekNeden nisanlisinin yaptigi kotulugu bayan ceksin
Evlilik bu yaa simdi kabul edp
Sonra kafasina kakilirsa
Neden ilerideki yasantisiini etkilesin
Bayanin sucu yoksa olsun
Belki herseyi unutup temiz sayfa acmak en dogrusu
Evet tecavüz etti..nasıl olsa evlenicez dedi..çift karakterli psikopattın tekiymiş..ve beni ayakta uyutmuş.tek amacı yüzüğü takıp beni elde etmekmiş..insanlara beni nasıl anlattı bilmiyorum.zaten psikolojik olarak çok kötüyüm işe giderek kendimi toparlamak istiyorum.saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen..yaşayan bilirNişanlın neden şerefsiz olsun ki tecavüz mü etti nasılsa evlencez diye düşünerek yaşadıysan cinselliği hata sende sonuçta evlenmek zorunda değil cinsellik var diye kimse kimseyle sonuçta. Şimdi şerefsiz dediğin nişanlının yaptığını sen bir başkasına yapıcaksın ve sende aynı sınıfa girmeyecekmisin?
Evet tecavüz etti..nasıl olsa evlenicez dedi..çift karakterli psikopattın tekiymiş..ve beni ayakta uyutmuş.tek amacı yüzüğü takıp beni elde etmekmiş..insanlara beni nasıl anlattı bilmiyorum.zaten psikolojik olarak çok kötüyüm işe giderek kendimi toparlamak istiyorum.saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen..yaşayan bilir
O kişiye kendimi yamama gibi bi durumum yoktu.tamamen 2 yüzlülükle beni aşık etti evlenmek vaadiyle beni kandırdı güvendir di başıma gelmeyen kalmadı.hem ben tecavüzcü gibi sahtekarların niye hakkına gireyim.O iğrenç yaratıkları mı savunuyorsunuz bir de madalyon takın bari.ne biçim yorum yapıyorsunuz insanların yaşadıklarını dikkatli okuyunTecavüz ettiyse evet yaptır ama klasik tecavüze uğradım numaraları ile bir adım bile ilerleyemezsin gerçekten tecavüze uğrayanlarında hakkına girersin karar senin bir erkeğe kendini yamamak yada bir erkeği sevdiği için evlenmek orası sende uyanık çıkmasında nikahı bas ne diyeyim
O kişiye kendimi yamama gibi bi durumum yoktu.tamamen 2 yüzlülükle beni aşık etti evlenmek vaadiyle beni kandırdı güvendir di başıma gelmeyen kalmadı.hem ben tecavüzcü gibi sahtekarların niye hakkına gireyim.O iğrenç yaratıkları mı savunuyorsunuz bir de madalyon takın bari.ne biçim yorum yapıyorsunuz insanların yaşadıklarını dikkatli okuyun
Dürüst insanların olduğuna inanmıyorum.O kadar çok güvendim ki insanlara..artık kardeş kardeşe güvenmiyor.hem ben evlenmeyi düşünmüyorum..çocuk için evlatlık almayı bile düşünüyorum.karşı cinsten miğdem bulanıyor artık.sadece psikolojik rahatlamak istiyorum.Ah yazdıklarımı okuyup anlayıp cevap verseniz
Evlenceğiniz kişiye yamıyorsunuz diktirerek, nişanlınızla evlenecez diye sevişmeseydiniz sizde adam cinsellik yaşadı diye evlenmek zorundamı sizle yada siz onla ? Tecavüzcüler değil gerçekten tecavüze uğramış hemcinslerimiz arada kaynıyor diyorum klasik yalan oldu çünki tecavüze uğradım. Siz et parçası değilsiniz zarınıza değer verecek erkek yerine karakterinize değer verecek erkek bulun bana onursuzluk gibi geliyor kişinin kendisine yaptığı ama herkes farklı size de bişey diyemem
Dürüst insanların olduğuna inanmıyorum.O kadar çok güvendim ki insanlara..artık kardeş kardeşe güvenmiyor.hem ben evlenmeyi düşünmüyorum..çocuk için evlatlık almayı bile düşünüyorum.karşı cinsten miğdem bulanıyor artık.sadece psikolojik rahatlamak istiyorum.
Seni cok iyi anliyorumDürüst insanların olduğuna inanmıyorum.O kadar çok güvendim ki insanlara..artık kardeş kardeşe güvenmiyor.hem ben evlenmeyi düşünmüyorum..çocuk için evlatlık almayı bile düşünüyorum.karşı cinsten miğdem bulanıyor artık.sadece psikolojik rahatlamak istiyorum.
Seni cok iyi anliyorumEvet tecavüz etti..nasıl olsa evlenicez dedi..çift karakterli psikopattın tekiymiş..ve beni ayakta uyutmuş.tek amacı yüzüğü takıp beni elde etmekmiş..insanlara beni nasıl anlattı bilmiyorum.zaten psikolojik olarak çok kötüyüm işe giderek kendimi toparlamak istiyorum.saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen..yaşayan bilir
Ben dürüstlük bakımından karşı cinsten bahsettim.Çok yıprandım hayatta çok sabrettim.yokluk kavga huzursuzluk..inan artık insanları karekteri ve kalbi için seven insanların olduğuna inanmıyorum.artık iyi davranıyorlarsa çıkarı vardır birilerinin diyorum.
Ayni dusunuyorumBen dürüstlük bakımından karşı cinsten bahsettim.Çok yıprandım hayatta çok sabrettim.yokluk kavga huzursuzluk..inan artık insanları karekteri ve kalbi için seven insanların olduğuna inanmıyorum.artık iyi davranıyorlarsa çıkarı vardır birilerinin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?