• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar kafam çok karışık bir bakabilirmisiniz

Ne yaptın canım operasyon geçirdin mi
Hayir
Uzerinden 7 8 ay gecti ben hala toparlanamadim
Zaten rizam yoktu
Tam iliskide olmadi
Keske aldanipta binmeseydim
Onun arabasina
Ameliyati bilmiyorum
Baskasina anlatmakta zor
Kendin bile kabullenemezken
Hergun aklima gelio
Canim cok yanio

Tam ilişki olmamış senin.üzülme bi şeyin yoktur senin.sadece pisikolojik olarak toparlanmayı düşün..Ben güçlüyüm bunları da atlatıcam de..bir işe gir çalış farklı çevre edin inan unutursun.Rabbim yardımcı olsun..

Tam ilişki olmamış senin.üzülme bi şeyin yoktur senin.sadece pisikolojik olarak toparlanmayı düşün..Ben güçlüyüm bunları da atlatıcam de..bir işe gir çalış farklı çevre edin inan unutursun.Rabbim yardımcı olsun..
Olmadi ama saniyelik girdi cikardi hemen
Tam iliski olmadi
Sonrada kan geldi koltuguna
Bekaretim bozulmustur
Toparlanmaya calisiyorum
Biraz duzeliyorum
Sonra yine aklima geliyor
Calisiyorum zaten
Sagol destegin icin

Olmadi ama saniyelik girdi cikardi hemen
Tam iliski olmadi
Sonrada kan geldi koltuguna
Bekaretim bozulmustur
Toparlanmaya calisiyorum
Biraz duzeliyorum
Sonra yine aklima geliyor
Calisiyorum zaten
Sagol destegin icin
Rabbim yardımcımız olsun.inan erkek kısmından tiksiniyorum şuan.Allah yardım etsin bize

bir kadın doğum uzmanına git muayene ol. belki bozulmamıştır. bozulsa bile doktor yardımcı olabilir. onlar daha iyi bilir. doktor seni yargılamaz rahat ol. özele git .başından geçenleri de unutmaya çalış. olan olmuş bunun pişmanlığını ömür boyu çekmene gerek yok.

Rabbim yardımcımız olsun.inan erkek kısmından tiksiniyorum şuan.Allah yardım etsin bize

Bak canım erkek kısmından tiksinmene gerek yok. Emin ol kendi hemcinslerimizin diğer kdınlara verdiği zararı erkekler vermiyordur. Sen kızlık zarına takılma. Evlenmicem de diyosun artık. Zaten evlemsen bile buna takılmayan biriyle evlen. Eğer böylr biri bulamazsan o zaman diktirmeyi düşünürsün. Kızlık zarı erken diktirilince kendiliğinden eriyip gidiyor sonra. Onun bir zamanı var. Evlenmeden az bir zamn önce diktiriliyor. Şuan diktirsen de kendi kendine bozulucak zaten tekrar. Araştır bu işleri gerek yok böyle şeylere kendini de üzme. Eski mantıklı bir çevren var anladıgım kadarıyla. Onlarla aynı mantıga sahip olma. Eglenmene bak boşver gerisini. Hayatı bi zar yüzünden de zindana çevirme.

canım anaksarate ve alpikesonsuz yorumlarınız için çok teşekkür ederim.sanki bu vebali ömür boyu çekecekmişim gibi geliyor..hiç çocuğum olmayacak ya oa hiç evlenmeyecekmişim gibi..birisi istemeye gelir de babam apar topar verir diye de korkukorum..ama dostlarım inanın ki daha mutluyum o kişiyi sevmemişim aslında o kişinin oyunlarına kanıp dünyadayken cehennemi yaşamışım..Rabbim hepimize hayırlı insanlar ve hayırlı hayatlar nasip etsin..

canım anaksarate ve alpikesonsuz yorumlarınız için çok teşekkür ederim.sanki bu vebali ömür boyu çekecekmişim gibi geliyor..hiç çocuğum olmayacak ya oa hiç evlenmeyecekmişim gibi..birisi istemeye gelir de babam apar topar verir diye de korkukorum..ama dostlarım inanın ki daha mutluyum o kişiyi sevmemişim aslında o kişinin oyunlarına kanıp dünyadayken cehennemi yaşamışım..Rabbim hepimize hayırlı insanlar ve hayırlı hayatlar nasip etsin..

Operasyonu oldun mu ki sen canım? Korkma hiçbişeyden. Okuyor musun? Eğer üniversite mezunuysan veya okuyorsan babanın böyle bir şey yapması durumunda ayırırsın evini. O cahil ortamdan kurtar kendini.

çalışıyorum canım benim şehre taşındım babamın yardımıyla ayrı ev tuttup şehre taşındım.ısparta gibi küçük bi ilçedeyim.burada kötü yargılarlar biliyorum.özel sektörde muhasebeciyim Allaha şükür kazanıyorum..yüksek lisans yapıcam ünivde ama başımdan geçen olayları bir türlü unutamıyorum.bir an önce ankaraya gidip kalıcı yaptırmak istiyorum..ondan sonra kesin hükmüm evlenmemek..artık güvenemiyorum erkeklere..seçmiş olduğum erkek hayatımı kararttı resmen..beni uçuruma attı.hakkımı helal etmiyorum ona..

çalışıyorum canım benim şehre taşındım babamın yardımıyla ayrı ev tuttup şehre taşındım.ısparta gibi küçük bi ilçedeyim.burada kötü yargılarlar biliyorum.özel sektörde muhasebeciyim Allaha şükür kazanıyorum..yüksek lisans yapıcam ünivde ama başımdan geçen olayları bir türlü unutamıyorum.bir an önce ankaraya gidip kalıcı yaptırmak istiyorum..ondan sonra kesin hükmüm evlenmemek..artık güvenemiyorum erkeklere..seçmiş olduğum erkek hayatımı kararttı resmen..beni uçuruma attı.hakkımı helal etmiyorum ona..
Seninle kaderimiz ayni
Allah bundan sonra hayirli insanlarla karsilastirsin

Böyle şeyleri neden yapan kişinin yanına kar olarak bırakıyorsunuz o saten yorumda da yazdığınız kadarıyla endişe duyuyorsunuz sizi başkalarına Nasıl anlattı diye yani farkındasınız bu yaşadıklarınızı bilen sizden başka insanlarda var HD'mde sizi Real'de tanıyanlar bakın yaptığı suç ve tecavüzün anayasalarda yargısı ağır şikayet edin diğer arkadaşlarda yaşamış sizin yaşadıklarınızı ama sizinki çok farklı bunun gizli kalma ihtimali anlattığınız kadarıyla yüzdeye vursak sanırım sıfır

Böyle şeyleri neden yapan kişinin yanına kar olarak bırakıyorsunuz o saten yorumda da yazdığınız kadarıyla endişe duyuyorsunuz sizi başkalarına Nasıl anlattı diye yani farkındasınız bu yaşadıklarınızı bilen sizden başka insanlarda var HD'mde sizi Real'de tanıyanlarla bakın yaptığı suç ve tecavüzün anayasalarda yargısı ağır şikayet edin diğer arkadaşlarda yaşamış sizin yaşadıklarınızı ama sizinki çok farklı bunun gizli kalma ihtimali anlattığınız kadarıyla yüzdeye vursak sanırım sıfır

bende polise şikayet edecektim bende taciz yaşadım ama üniv öğrencisiyim tv na çıkarım diye korktum neyseki aileme söyleyebildim manevi olarak rahatlatıyorlar biraz...

bende polise şikayet edecektim bende taciz yaşadım ama üniv öğrencisiyim tv na çıkarım diye korktum neyseki aileme söyleyebildim manevi olarak rahatlatıyorlar biraz...
Her şikayet televizyona çıksa, tüm gün haberler olurdu inan, o kadar çok ki yaşayan duyuyoruz... Hiç korkmayın aileniz de destek ne güzel

Her şikayet televizyona çıksa, tüm gün haberler olurdu inan, o kadar çok ki yaşayan duyuyoruz... Hiç korkmayın aileniz de destek ne güzel

canım iş işten geçti artık 2 sene 2 ay oldu hep attım bi konustugum cocuk vardı ona söyledim inanmadı tacize ugradıgıma beni kullanmaya kalktı fahise gözüyle baktı o yüzden kimseye söylemiyorum saklıyorum zamanı geldiğinde nişanlanırsam diktircem.

Back
X