Ne yaptın canım operasyon geçirdin miC
Ayni dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın canım operasyon geçirdin miC
Ayni dusunuyorum
HayirNe yaptın canım operasyon geçirdin mi
Olmadi ama saniyelik girdi cikardi hemenTam ilişki olmamış senin.üzülme bi şeyin yoktur senin.sadece pisikolojik olarak toparlanmayı düşün..Ben güçlüyüm bunları da atlatıcam de..bir işe gir çalış farklı çevre edin inan unutursun.Rabbim yardımcı olsun..
Rabbim yardımcımız olsun.inan erkek kısmından tiksiniyorum şuan.Allah yardım etsin bizeOlmadi ama saniyelik girdi cikardi hemen
Tam iliski olmadi
Sonrada kan geldi koltuguna
Bekaretim bozulmustur
Toparlanmaya calisiyorum
Biraz duzeliyorum
Sonra yine aklima geliyor
Calisiyorum zaten
Sagol destegin icin
amin bendeRabbim yardımcımız olsun.inan erkek kısmından tiksiniyorum şuan.Allah yardım etsin bize
Rabbim yardımcımız olsun.inan erkek kısmından tiksiniyorum şuan.Allah yardım etsin bize
canım anaksarate ve alpikesonsuz yorumlarınız için çok teşekkür ederim.sanki bu vebali ömür boyu çekecekmişim gibi geliyor..hiç çocuğum olmayacak ya oa hiç evlenmeyecekmişim gibi..birisi istemeye gelir de babam apar topar verir diye de korkukorum..ama dostlarım inanın ki daha mutluyum o kişiyi sevmemişim aslında o kişinin oyunlarına kanıp dünyadayken cehennemi yaşamışım..Rabbim hepimize hayırlı insanlar ve hayırlı hayatlar nasip etsin..
Seninle kaderimiz ayniçalışıyorum canım benim şehre taşındım babamın yardımıyla ayrı ev tuttup şehre taşındım.ısparta gibi küçük bi ilçedeyim.burada kötü yargılarlar biliyorum.özel sektörde muhasebeciyim Allaha şükür kazanıyorum..yüksek lisans yapıcam ünivde ama başımdan geçen olayları bir türlü unutamıyorum.bir an önce ankaraya gidip kalıcı yaptırmak istiyorum..ondan sonra kesin hükmüm evlenmemek..artık güvenemiyorum erkeklere..seçmiş olduğum erkek hayatımı kararttı resmen..beni uçuruma attı.hakkımı helal etmiyorum ona..
Böyle şeyleri neden yapan kişinin yanına kar olarak bırakıyorsunuz o saten yorumda da yazdığınız kadarıyla endişe duyuyorsunuz sizi başkalarına Nasıl anlattı diye yani farkındasınız bu yaşadıklarınızı bilen sizden başka insanlarda var HD'mde sizi Real'de tanıyanlar bakın yaptığı suç ve tecavüzün anayasalarda yargısı ağır şikayet edin diğer arkadaşlarda yaşamış sizin yaşadıklarınızı ama sizinki çok farklı bunun gizli kalma ihtimali anlattığınız kadarıyla yüzdeye vursak sanırım sıfırpsikolojik
Böyle şeyleri neden yapan kişinin yanına kar olarak bırakıyorsunuz o saten yorumda da yazdığınız kadarıyla endişe duyuyorsunuz sizi başkalarına Nasıl anlattı diye yani farkındasınız bu yaşadıklarınızı bilen sizden başka insanlarda var HD'mde sizi Real'de tanıyanlarla bakın yaptığı suç ve tecavüzün anayasalarda yargısı ağır şikayet edin diğer arkadaşlarda yaşamış sizin yaşadıklarınızı ama sizinki çok farklı bunun gizli kalma ihtimali anlattığınız kadarıyla yüzdeye vursak sanırım sıfır
Her şikayet televizyona çıksa, tüm gün haberler olurdu inan, o kadar çok ki yaşayan duyuyoruz... Hiç korkmayın aileniz de destek ne güzelbende polise şikayet edecektim bende taciz yaşadım ama üniv öğrencisiyim tv na çıkarım diye korktum neyseki aileme söyleyebildim manevi olarak rahatlatıyorlar biraz...
Her şikayet televizyona çıksa, tüm gün haberler olurdu inan, o kadar çok ki yaşayan duyuyoruz... Hiç korkmayın aileniz de destek ne güzel