çok güzel ya inşallah..çok teşekkür ederim saol.Net gördün değil mi canım?falın çıkıyor mu genelde canımsın ya çok mutlu oldum.
Ben seni tanımıyorum yalan söylemem boşa :) falında gördügümü söyledim :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben seni tanımıyorum yalan söylemem boşa :) falında gördügümü söyledim :)))
çok teşekkür ederim saol
Bi topluluk düğün dernek gibi birşeyleri görüyorum tam net görünmüyor ama anladığım kadarıyla baya sıkıntılar anlatılmış feraha doğru yol almışsın hayatında bi değişiklik var bi mekan değişikliği ev ayda bekarsan yükünü toplamış gibi hazır bekliyorsun ama sıkıntıların geçiyor güzel şeyler bekliyor seni önün temiz çıkmış mutluluk yakın bu kadar gördüm ben :)
Tamam söz söz😃😃
ben de rica etsem bakar mısınız ?
Eki Görüntüle 1025871 Eki Görüntüle 1025872 Eki Görüntüle 1025873 Eki Görüntüle 1025874 Eki Görüntüle 1025875 Eki Görüntüle 1025876
Sana diye yazdım arkadaşa yollamışım yanlışlıkla
Sana diye yazdım arkadaşa yollamışım yanlışlıkla
Bana mı baktın çok teşekkür ederim fala baktıgın için tatlım eski erkek arkadasımla barışma varmı görebildinmi
DEATHSEA kullanıcısından alıntı
Bi topluluk düğün dernek gibi birşeyleri görüyorum tam net görünmüyor ama anladığım kadarıyla baya sıkıntılar anlatılmış feraha doğru yol almışsın hayatında bi değişiklik var bi mekan değişikliği ev ayda bekarsan yükünü toplamış gibi hazır bekliyorsun ama sıkıntıların geçiyor güzel şeyler bekliyor seni önün temiz çıkmış mutluluk yakın bu kadar gördüm ben :)
Bu yorumu sana yapmıştım canım :)
Teşekkürler tatlım sende istersen bende sana bakarım ama gece bakamıyorum anca yarın bakabilirim
Tamam canım teşekkür ederim ben içtiğimde resmini çekerim
Tatlım attıgın zaman bakarım ben tarıt falıda bakabiliyorum sana tarot ta bakarım😀
Ooo ne güzel gündüz giriyor musun
Yani ben telefonumdan giriyorum ancak gündüz isteyken fırsat bulabilrsem bakabilirim ancak
Eki Görüntüle 1025725 Eki Görüntüle 1025729 Eki Görüntüle 1025730
Eki Görüntüle 1025731 Eki Görüntüle 1025732
Eki Görüntüle 1025733
Arkadaşlar kahve falından anlayan biri bakabilir şimdi arkadas falında kocaman bir deve kuşu var.. Beklediğin bir haber bar 4 vaki çıkmıs ve hamile kadını bende gördüm amcak bu hamilelikte bir yardım alacaksın.. Bir kafon tarafından.. Neneginde erkek olarak belirmiş
merhaba dünkü falımda dediğin kadın bugün bana bakan kişiydi galiba.Karnıma dokundu,rahim tersmiş falan düzeltti karnıma dokunarak.'En az üç ay çocuk düşünmeyin'dedi ya.Şimdi bu kadına inanayım mı?
Bu arada hamile kalıyorum normalde ama geçen sefer düşüğüm oldu.
merhaba dünkü falımda dediğin kadın bugün bana bakan kişiydi galiba.Karnıma dokundu,rahim tersmiş falan düzeltti karnıma dokunarak.'En az üç ay çocuk düşünmeyin'dedi ya.Şimdi bu kadına inanayım mı?
Senin adına sevindim😃😄😄çıkması iyi olmuss
Bak tatlım sana 4vaakit veriyorum hersey istediğin gibi olacak o bayan sana baya yardım edecek😉😉😉 herseyin hayırlsı olsun çıkmasınada sevndmmm
Bak tatlım sana 4vaakit veriyorum hersey istediğin gibi olacak o bayan sana baya yardım edecek😉😉😉 herseyin hayırlsı olsun çıkmasınada sevndmmm
çok teşekkür ederim,ben önce pek sevinmedim,duruma yeni yeni alışıyorum.Çünkü normalde bu ay bebiş düşünecektik.4 vade dediğin 4 değil de 3 ay da olabilir mi?yoksa 4 ay mı?Tam ahiret soruları ya benim ki?'Nerden bulaştım' dicen artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?