- Konu Sahibi nisankralicesi
çok fazla şey beğendim eşim kızacaktekrardan çok sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fazla şey beğendim eşim kızacaktekrardan çok sağol
eşim akşam kızacakişte tek sıkıntı o oluyor
rica ederim, beğenmene sevindim :)
herkes pentiyi çok öneriyor :) vs zaten tartışmasız :)Takip etseniz aslında VS indirime girince çok kârlı çıkarsınız,kalitesi tartışılmaz zaten. Onun dışında günlük için de penti diyorum hiç söylendiği gibi kalitesiz değil.
Kom. Hem kaliteli hem de şık.
hmm pentiyi çok övdüler bi bakıyım sağolun:)Penti eskiye göre artık daha kaliteli tercih edebilirsin.
Ben geçen ay çok baktım araştırdım ama yine gidip Penti den aldım.
Kom bana göre sadece minimize sütyen kullananlar için iyi bir seçim. Onun dışında diğer hiç bir ürünü iyi değil.
Haklısın canım magic form da güzel. Yeniinci artık çok bozmuş ben almıyorum. Bir dahakine bir de magicformdan dene minimize onu da begenebilirsin.Minimizerları çok güzel evet, ben büyük göğüslü bir kadın olarak hem seksi hem de minimize eden sütyen bulamıyorum Kom bana iyi geliyor. Şortlarını da beğeniyorum dantelli modelleri.
eşim akşam kızacakama ne yapıyım tasarımları da güzel
Haklısın canım magic form da güzel. Yeniinci artık çok bozmuş ben almıyorum. Bir dahakine bir de magicformdan dene minimize onu da begenebilirsin.
Ben bir saten pijama takımı aldım. Makina da dikiş yerleri açıldı. Bir sene sonra yine bir pijama takımı aldım komdan onunda Askıları attı. Külotlari (pamuk ağırlıklı olanlar değil ) kendini bırakıyor esniyor. Ben o yüzden sadece sütyen alırsam alıyorum oda minimize kullandığım için.