arkadaşlar kaliteli iç giyim sitesi arıyorum.

Takip etseniz aslında VS indirime girince çok kârlı çıkarsınız,kalitesi tartışılmaz zaten. Onun dışında günlük için de penti diyorum hiç söylendiği gibi kalitesiz değil.

Penti eskiye göre artık daha kaliteli tercih edebilirsin.

Ben geçen ay çok baktım araştırdım ama yine gidip Penti den aldım.

Kom bana göre sadece minimize sütyen kullananlar için iyi bir seçim. Onun dışında diğer hiç bir ürünü iyi değil.

Minimizerları çok güzel evet, ben büyük göğüslü bir kadın olarak hem seksi hem de minimize eden sütyen bulamıyorum Kom bana iyi geliyor. Şortlarını da beğeniyorum dantelli modelleri.

Minimizerları çok güzel evet, ben büyük göğüslü bir kadın olarak hem seksi hem de minimize eden sütyen bulamıyorum Kom bana iyi geliyor. Şortlarını da beğeniyorum dantelli modelleri.
Haklısın canım magic form da güzel. Yeniinci artık çok bozmuş ben almıyorum. Bir dahakine bir de magicformdan dene minimize onu da begenebilirsin.

Ben bir saten pijama takımı aldım. Makina da dikiş yerleri açıldı. Bir sene sonra yine bir pijama takımı aldım komdan onunda Askıları attı. Külotlari (pamuk ağırlıklı olanlar değil ) kendini bırakıyor esniyor. Ben o yüzden sadece sütyen alırsam alıyorum oda minimize kullandığım için.

Haklısın canım magic form da güzel. Yeniinci artık çok bozmuş ben almıyorum. Bir dahakine bir de magicformdan dene minimize onu da begenebilirsin.

Ben bir saten pijama takımı aldım. Makina da dikiş yerleri açıldı. Bir sene sonra yine bir pijama takımı aldım komdan onunda Askıları attı. Külotlari (pamuk ağırlıklı olanlar değil ) kendini bırakıyor esniyor. Ben o yüzden sadece sütyen alırsam alıyorum oda minimize kullandığım için.

Ayyıldız aldım hiç beğenmedim mesela ben, Penti de güzel hatta minimizer çıkartmış ama güvenip denemedim bile taşımaz diye :D Magic Form a da bakayım teşekkürler.

Kom britta modelinden çok memnunum.
La senzadan zamanında bayağı almıştım hala onları kullanıyorum.
Penti kalitesine göre pahalı geliyor bana 20 lira vermeyeceğim sutyenler 40-50 lira. İndirimde alınabilir belki.
İnci hediye gelmişti bir kaç tane çok kötü.
Miorre çok kötü.

Back
X