- Konu Sahibi gelbebegim2
Yemekten yemeğe yani :) iyiymiş
:)) çok yorgunum napayım... tek başıma yemedim ya koca efendi de toplasın azıcık. gerçi dün halıları yıkayıp bugün de sobayı kaldırdığı için yorgun kendisi. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemekten yemeğe yani :) iyiymiş
:)) çok yorgunum napayım... tek başıma yemedim ya koca efendi de toplasın azıcık. gerçi dün halıları yıkayıp bugün de sobayı kaldırdığı için yorgun kendisi. :)
ben haftada 2-3 kere bulaşık yıkıyorumm :)))
mesela 1 saat önce yemekten kalktık, o sofrayı ancak yarın iş dönüşü toplarım ben.
iyi biseymis gibi yazmissin. temizlikten ote gunahtir sofra bekletilmesi.
meleklerin kanatları yorulurmuş,sofrayı tutmaktan.öyle derler büyüklerimiz.hemen toplanmalıymış
Ben akşamki bulaşığı sabaha bıraksam evimi küçük küçük böcüler basıyor senin evi merak ettim doğrusu :)) Hem için nasıl rahat ediyor arkadaşım??
Biz akşamüstü çıkarız yürüyüş yaparız ya da film izleriz beraber yemek yaparız öyle gidip geldiğimiz arkadaşlarımız yok bizim de ama birlikte de güzel vakit geçiririz..
Sen biraz tembel geldin bana sanki:)) AAaahhhh şimdi yarim işte olmasa burda böyle pinekler miydim(
yok çok şükür henüz böcek değil sinek de olmadı evde, hem de hayvan beslememize rağmen.
valla eşim de ben de birbirimiz üstüne atıyoruz bulaşık işini.
bulaşık makinemiz olsa böyle olmazdı
bu arada içim rahat ediyor, pis pasaklı değiliz ama mutfak bana çok ters yayemek de yapamıyorum zaten bi iki yemek dışında elimden gelmiyor, yemeği de eşim yapıyor. ben nasıl evlendim başka adam olsa 2 günde kapıya koyardı herhalde :))
mesela 1 saat önce yemekten kalktık, o sofrayı ancak yarın iş dönüşü toplarım ben.
valla eşim de ben de birbirimiz üstüne atıyoruz bulaşık işini.
bulaşık makinemiz olsa böyle olmazdı![]()
tek başıma yemedim ya koca efendi de toplasın azıcık. gerçi dün halıları yıkayıp bugün de sobayı kaldırdığı için yorgun kendisi. :)
bizde eşimle ikimizde hafta içi çalışıyorum sizin sanırım hafta sonu 2 gün tatılınız vr bızım ıse ben cumartesı nerdeyse akşama kadar çalışıyorum..akşam üzeri eve gelip hızlı bır temızlık sonra güzel bir uyku pazar öleye kdar yatıyoruz ama cogu zaman erken kalkarız.. bizim durum sizdan daha kötü aslında gün olarak fakat ben ve eşim gezmeyı sevne ınsanlar oldugumuzdan her pazar dısardayız ne bıleyım kahvalıya gıderız yada çıkar gezerız her pazar evde olmayız cok nadırdır.. kendınıze hafta içinden program yapın bu pazar şunu yapalım dıye plan yapın ...gezmek isteyen insan (şahsen ben ) havaları sorun bile yapmıyorum kar kış yagmur sıcak farketmıyor her turlu gezıyoruz bır hafta alışverıse gidiyorsak gider hafta degişik yerlerde yemek fln yiyoyurz.. hafta içi akşamları arkadaslarla cok bulusuyoruz.. hafta sonu yatıya gelen arkdaşlar çok olmasına ragmen ben yınede gezmemden kalmıyorum gezmek için bütün ev işlerimi hızlıca hallediyorum:) hiç bir hafta sonunu tv karşısında geçirdigimi hatırlamıyorum (7 aylık evliyim)gereksiz bağımlılık olarak görüyorumkızlar eşimde bende hafta içi çalışıyoruz , hafta sonu evdeyiz ikimizde..
öğleye kadar uyuyoruz :) kahvaltı falan derken saat 1-2 oluyor..
sonrada tv seyrediyoruz.bende eşimle beraber dalıyorum tv ye..
akşama kadar tv başındayım..bazen kahvaltı bulaşıklarını bile akşam üzeri anca topluyorum..
eşime kızıyorum bende,sürekli tv başındayız hiçbişey yapmıyoruz diye,
gezmeye de gideriz ama geldiğimiz gibi yine tv başına oturuyoruz..
sadece biz mi öyleyiz,sizlerde durumlar nasıl...
zamanımızı daha kaliteli nasıl geçirebiliriz...![]()
kızlar eşimde bende hafta içi çalışıyoruz , hafta sonu evdeyiz ikimizde..
öğleye kadar uyuyoruz :) kahvaltı falan derken saat 1-2 oluyor..
sonrada tv seyrediyoruz.bende eşimle beraber dalıyorum tv ye..
akşama kadar tv başındayım..bazen kahvaltı bulaşıklarını bile akşam üzeri anca topluyorum..
eşime kızıyorum bende,sürekli tv başındayız hiçbişey yapmıyoruz diye,
gezmeye de gideriz ama geldiğimiz gibi yine tv başına oturuyoruz..
sadece biz mi öyleyiz,sizlerde durumlar nasıl...
zamanımızı daha kaliteli nasıl geçirebiliriz...![]()