arkadaşlar kararımı verdim

Eski konularınızı hatırlıyorum,gerçekden de uzun süredir çaresizce mutsuz olduğunuzu dile getiriyorsunuz.
Evlilik terapiisi,eşinizle konuşma bir çok yolu da denediniz.
Ikı tane de küçük yavrunuz var.
Eşiniz belli ki zor bir adam,geçmişde yaşananlara takılmış kalmış.
Boşanmak ya da evliliğinize devam etmek.
Sizin için ikisi de zor ancak bir karar vermek durumundasınız.
Kararınız ne olursa olsun güce ve cesarete ihtiyacınız var .
Allah size kolaylık versin,doğru yolu göstersin,inşallah en kısa zamanda en doğru çözüme ulaşırsınız.

yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle,o yüzden alt tarafı bi yorum de geç ama bence doğru kararı vermişsin..konularına baktım ve bütün yorumlarını çok mantıklı buldum ..Sen elinden geleni yapmışsın,evlilik terapistine bile gitmişsiniz...Ama yine de düzelmemiş hiçbir şey.Aylardır kafandaki soru işaretleriyle birsürü konu açmışsın...Biraz ayrılık iyi gelicektir,eminim.eşin de biraz kıymetini anlar belki,ya da ikiniz de derin bir oh çekersiniz,kim bilir
ama bence "7 yıl bi oda senin bi oda benim olsun çocuklarımız için öğle yaşayalım sonrada çocuklar kimi secerse o şekilde boşanırız" teklifini yapan,bir zamanlar söylediklerini unutmayıp büyük bi kinle her kavganızda önüne seren bir admla yaşamak çekilir gibi değil...
ama bir de şöyle düşünün
evliliğin ikinci yılı bir bebe,daha anneliğe alışamadan ikinci bebe..belki de bunlar yıpratmıştır sizi,kendinizi eve hapsolmuş hissetmişsinizdir??onlar büyüyüp okul çağına geldiğinde bu durumun düzelmeyeceği ne malum ki...

merhaba arkaDAŞLAR İLK YORUMLARINIZA İSTİNADEN YANLIŞ YAPTIĞIMI HENÜZ ZAMANI OLMADIĞINI DÜŞÜNEREK EŞİME ATTIĞIM MAİLİ O OKUMADAN GİRİP SİLDİM .... AKŞAM EVE GELDİ .... HİÇ BİŞİ OLMAIŞ GİBİ DAVRANDI ÇOCUKLARA BAK BİRAZ DIŞARI ÇIKACAGIM DEDİM .OK DEDİ..SONRA BİRAZ GEZDİM GELDİM YEMEK HAZIRLADIM ... DAHA ÖNCE YAPMADIĞIM Bİ TAVIRLA ..

NABER NASILSIN DEDİM SIMARIKÇA VE GÜLEREK .... :)
SURAT BEŞ KARIŞ İYİ DEDİ ...
NE YAPTIN GÜNÜN NASIL GEÇTİ SEVGİLİ FALAN EDİN DİN Mİ DEDİM .....
YA SABIR ÇEKTİ ...
BENDE NE SABRI ÇEKİYORSUN X BEY SEN MADEM BENİMLE ZAMAN GECİRMEKTEN EĞLENMEKTEN ANLAMIYOSUN BENDE SENİN BU HALİNLE EĞLENCEĞİM VAKİT GECİRECEĞİM DEDİM VE YİNE GÜLDÜM
SABAHTA KALDI BEBİŞLERİ ÖPTÜ BANA YANAK UZATIYO

YANİ UMURSAMAZ ÇOKTA TIN MİSALİ DAVRANINCA BİRAZ DAHA KORKTU SANIRIM

Son düzenleme:
merhaba arkaDAŞLAR İLK YORUMLARINIZA İSTİNADEN YANLIŞ YAPTIĞIMI HENÜZ ZAMANI OLMADIĞINI DÜŞÜNEREK EŞİME ATTIĞIM MAİLİ O OKUMADAN GİRİP SİLDİM .... AKŞAM EVE GELDİ .... HİÇ BİŞİ OLMAIŞ GİBİ DAVRANDI ÇOCUKLARA BAK BİRAZ DIŞARI ÇIKACAGIM DEDİM .OK DEDİ..SONRA BİRAZ GEZDİM GELDİM YEMEK HAZIRLADIM ... DAHA ÖNCE YAPMADIĞIM Bİ TAVIRLA ..

NABER NASILSIN DEDİM SIMARIKÇA VE GÜLEREK .... :)
SURAT BEŞ KARIŞ İYİ DEDİ ...
NE YAPTIN GÜNÜN NASIL GEÇTİ SEVGİLİ FALAN EDİN DİN Mİ DEDİM .....
YA SABIR ÇEKTİ ...
BENDE NE SABRI ÇEKİYORSUN X BEY SEN MADEM BENİMLE ZAMAN GECİRMEKTEN EĞLENMEKTEN ANLAMIYOSUN BENDE SENİN BU HALİNLE EĞLENCEĞİM VAKİT GECİRECEĞİM DEDİM VE YİNE GÜLDÜM
SABAHTA KALDI BEBİŞLERİ ÖPTÜ BANA YANAK UZATIYO

YANİ UMURSAMAZ ÇOKTA TIN MİSALİ DAVRANINCA BİRAZ DAHA DEİŞTİ SANIRIM

Eşiniz hiç değişmemiş, sizin garip tavırlarınız da pek umrunda değilmiş gibi :S

Yani şu cümlelere ne gerek var; "E YAPTIN GÜNÜN NASIL GEÇTİ SEVGİLİ FALAN EDİN DİN Mİ DEDİM .....
YA SABIR ÇEKTİ ...
BENDE NE SABRI ÇEKİYORSUN X BEY SEN MADEM BENİMLE ZAMAN GECİRMEKTEN EĞLENMEKTEN ANLAMIYOSUN BENDE SENİN BU HALİNLE EĞLENCEĞİM VAKİT GECİRECEĞİM DEDİM VE YİNE GÜLDÜM "

Çok çocukça şeyler. Ayaklarınız daha sağlam yere bassa, daha kararlı ve mantıklı cümleler kursanız inanın daha çok ilgi çekersiniz.

Eşiniz hiç değişmemiş, sizin garip tavırlarınız da pek umrunda değilmiş gibi :S

Yani şu cümlelere ne gerek var; "E YAPTIN GÜNÜN NASIL GEÇTİ SEVGİLİ FALAN EDİN DİN Mİ DEDİM .....
YA SABIR ÇEKTİ ...
BENDE NE SABRI ÇEKİYORSUN X BEY SEN MADEM BENİMLE ZAMAN GECİRMEKTEN EĞLENMEKTEN ANLAMIYOSUN BENDE SENİN BU HALİNLE EĞLENCEĞİM VAKİT GECİRECEĞİM DEDİM VE YİNE GÜLDÜM "

Çok çocukça şeyler. Ayaklarınız daha sağlam yere bassa, daha kararlı ve mantıklı cümleler kursanız inanın daha çok ilgi çekersiniz.

değişmiş kelimesni yalnış kullandım ..... Tabiki 1 saatlik bi olay onu asla değiştiremez farkındayım ...
Bu sizin çocukça die bahsettiğiniz şey tamamen alaycı bi konuşma şekliydi .... Karsıdaki insanı tahrik etme mesela ...
Bu genelde bü tür konuşmalarla olur .... Mesela aynı şekilde eşim bana öle konuşsa ... Aartık umrunda deilim ...değer vbermiyor... Tartışmalı halimizde b,le gülebiliyor der ya alttan alır yada bütün bağlantılarımı koparırdım .. Açıkçası yorumunuza katılmıyor gayet de iyi yaptığımı düşünüyorum

değişmiş kelimesni yalnış kullandım ..... Tabiki 1 saatlik bi olay onu asla değiştiremez farkındayım ...
Bu sizin çocukça die bahsettiğiniz şey tamamen alaycı bi konuşma şekliydi .... Karsıdaki insanı tahrik etme mesela ...
Bu genelde bü tür konuşmalarla olur .... Mesela aynı şekilde eşim bana öle konuşsa ... Aartık umrunda deilim ...değer vbermiyor... Tartışmalı halimizde b,le gülebiliyor der ya alttan alır yada bütün bağlantılarımı koparırdım .. Açıkçası yorumunuza katılmıyor gayet de iyi yaptığımı düşünüyorum

Erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor; onu anlatmak istedim size.

Eşlerimiz bizimle böyle konuşsa; manyak mı ne, kesin takmıyo beni, şuna bak umrunda bile değilim, diye düşünürüz.

Erkeklerin kafasından geçense; iyice saçmalamaya başladı, bi sus kadın yaa, ben eve kendimi zor atıyorum zaten bi de sevgili diyo, hı hı evet, çay koy da içelim.....

Dikkat edin bütün karikatüristler erkektir, hepsinin konuşma balonlarında da bu tarz şeyler yazar.

Gayet iyi yapıp yapmadığınızı bir kaç hafta içinde görebilirsiniz. Bizimle de paylaşırsanız, yazdıklarımın altını çizmiş olursunuz. Çift çizgi olur, tren rayları gibi :)

Erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor; onu anlatmak istedim size.

Eşlerimiz bizimle böyle konuşsa; manyak mı ne, kesin takmıyo beni, şuna bak umrunda bile değilim, diye düşünürüz.

Erkeklerin kafasından geçense; iyice saçmalamaya başladı, bi sus kadın yaa, ben eve kendimi zor atıyorum zaten bi de sevgili diyo, hı hı evet, çay koy da içelim.....

Dikkat edin bütün karikatüristler erkektir, hepsinin konuşma balonlarında da bu tarz şeyler yazar.

Gayet iyi yapıp yapmadığınızı bir kaç hafta içinde görebilirsiniz. Bizimle de paylaşırsanız, yazdıklarımın altını çizmiş olursunuz. Çift çizgi olur, tren rayları gibi :)

aslında çokta umrumda deil ii yapsam ne olacak kötü yapsam ne olacak ... yani artık buraya çözüm yazmak için konuaçacagımı sanmıyorum ... çünkü artık çözüm aramıyorum .. ne olacaksa olsun misali...

Son düzenleme:
Yine bir bosanma konusu
ayrilik kolay ama bir evlilige emek vermek zorr oluyor

esini belliki ZIHNINDE BIR YERE KOYMUSSUN
ORDAN SENELER GECTIKCE YAVAS YAVAS INMISS

dini bir hayat yasamayi arzuluyor olabilir haremlik selamlik gibi
fakat bunu uygulayamiyor zemin müsaid degil herhalde

bu yazdiklarin bosanma nedeni olamaz iyi düsün

her bosanmada ars titrermis hesap et ne kadar zor demekki

sana eskiden yaptigi günahlari anlatmasi pismanliklarini gösteriyor

her söyledigi sözü basina kakmaya yada hesaba cekmeye gerek yok

herkes hata yapiyor günaha giriyor vesaire

Bu yazdigin mail hic uygun olmamis yangina körükle gitmek gibi

Ya adama nerdeyse plaket verelim diyorsunuz :) Adam daha boşanmanın lafı geçince çocuklarının anasına iftira atabilecek kadar iğrenç biri...

Back
X