Arkadaşlar kayınpederim babama siz soğuksunuz dedi :(

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
Arkadaşlar bir önceki konuda kv ile problemimi anlatmıştım . kısa bir hatırlatma yapayım sizlere kv ile altlı üstlü oturuyoruz ben çalışıyorum bu yüzden de kvle bazen aramızda soğukluk oluyor yorulduğum için görüşemiyoruz oda bu yüzden darılıyor bana onunla gezmemi istiyor biri gelse kv ye misafir çağırıyor ama benm işim olduğu için gdemiyorum böyle problemler çıkıyor aramızda . geçen hafta anneler günüydü eşim son anda bu gün annemler çiflikte akşama yemeğe çiflikte oraya gdeceğiz dedi ve ben zeten dün nöbetten çıkmıştım ve yorgundum kendi annemde bile 1 saat kalabilmiştim çünkü ertesi günü yne nöbet vardı yorgundum ama ayıp olur dye yemeğe gtmek zorundaydım ve bu gün anneler günüydü hediyesini vericektik ama son anda eşimle tartıştık ben zaten yoruldum dedim akşam yemeğini erken yiyelim annemler erken çağırsınlar .eve geliriz dinlenirm dedim ama eşim çok kızdı ve evden sinirle çıktı ve gece saat 1di Eve geldi şimdi küsüz ne yapmalıyım bilmiyorum kv hediyesini vermedim bu akşam nöbet var Salı gününe kalıyor hediye işi sizce çok mu ayıp ettim şimdi ben neyapacağım :(

Arkadaşlar ya şimdide kayınpederim babamla konuşmuş babam anlattı Şuan ellerim titriyor çok üzüldüm . kv le altlı üstlü oturuyoruz kvde çalışıyor bende bu yüzden görüşemiyoruz 2 hafta evlerine gdemiyorum bazen denk gelmiyor kendi anneme bile 3 hafta bir gdemediyim olmuştur ama tabi kv uğruyor kapıdan merabalışıyoruz buyur gel diyorum geçmiyor rahatsız etmeyeyim dye yada merdivende denk geliyoruz konuşuyoruz nasılsın iyimisin dye .. neyse konuya gelelim babama kayımpedrim demişki kızmız uğramıyor 2 haftadan beri görüşmüyoruz çiftliye yemeğe gelicez dediler gelmediler biz ailecek samimiyiz birbirimize çok yakınız babam demişki benm oğlum bile gelemiyor bazen oluyor böyle demiş kavga etmemek için alttan almış keyınpederim siz böyle soğuksunuz sizden görüyor demiş babam sakinliğini korumuş alttan almış yani arkadaşlar yemeğe gdemedik dye sorun oldu geçen hafta anneler günüydü geçen hafta yani pazartesi dünü zaten yemek için kv çağımıştı ve üste kvye yemeğe çıktık yemekteydik ve kv çiftliğe sizde gelin yemeğe demedi yani bu hafta olduğunu ble söylemedi yemeğin kızım buyrun gelin demedi bu hafta yemek olduğunu ble bilmiyordum oğluyla konuşmuş bana hiç bşi demedi şaşkınlık içerisndeyim neyse pazar günü geldi ve eşim yemeğe gdeceğiz dedi tamm dedim bşi demedim ama eşime şöyle söyledim babam erken arasın yemek için erken yiyelim eve gelelim dinlenelim dedim eşim tamm dedi ve saat 7,30 a geliyordu bu saatte sonra ben evde yerim dedim saat kaç oldu dedim eşim kızdı ve gelmiyoruz dedi kardeşine tabi anneler günüydü ogün hediyesi vericektik ama olmadı eşimin kardeşi bzi almaya gelmişti saat 7,30'e geliyordu biz eşimle tartışmıŞtık ben dedimki bu saatten sonra evimde oturup dinlenmek istiyorum yarın nöbet var dedim ve eşimle tatıştık sonra bir ara eşim gtmeyelim ozaman evde yiyelim dedi sonra babam telofonla arayınca gitmiyormuyuz dedi eşim evi terk etti beni öyle braktı gitti kv kayınpedrim eve 10da geldiler seslerini duydum ama eşimle tattışınca aşağıya inmeye çekindim morelim bozuktu zaten şimdi ne yapmalıyım offf çok kötüyüm ve bu yüzdeen yazma hatalarım varsa kusura bakmayın

canım önceki konunu okumamıştım
ama ayıp etmişsin
tamam yorgun olabilirsin anlayabiliyorum seni
ama o gün özel bi gün
erken çağırın bizi ben yorgunum denmez ki
bi günlük idare edebilirdin
hem kv yle sorunların da varmış yani
kayınpederine gelince ayıbın alasını o yapmış
ne demek siz soğuksunuz da sizden görüyo
öyle düşünse bile bunu babana değil en azından sana söylemeliydi
eşinle konuş bu durumu desem onunla da tartışmışsın
ne desem bilemedim:44:

yada kayınvaliden ve kayınpederinle güzel bi dille konuş
anlat durumunu
çalıştığım için yorgun oluyorum idare edin beni
anlayış gösterin de
çağırdğınız zaman erken çağırın ki gelebilelim diğer türlü olmuyo
bende size vakit ayırmak istiyorum ama çok yorgun oluyorum de
bunları güzel bi dille söyle ve gönüllerini al
hem onların gönlü olsun
hem de eşinle yuvanda huzurlu ol:34:

canım aynı ev ıcerısınde oturmak her zaman zordur.bende aynı sekılde oturuyorum ve calısıorumda bende yorgun oluyorum ama elımden geldıkce yanlarına uğruyorum cunku esımın hatrına.bence sende bıraz fedakarlık gostermelısın sevmek zorunda deılsın ama esının anne babası.ınan sen onlarla ıyı oldukca esınde cok mutlu olucak.tabıkı onların hareketlerı cok yalnız ozelııkle kayınpederinin babanı araması cok ayıpbırsey ama takmıcaksın yapcak bısey yok.ınsanlar değısmıyor asla. onlarıda oyle kabul etceksın eşin için...

O günün hatırına, o kadar zaman kavga edeceğinize, yemek yedikten sonra dönebilirdiniz.
Ne aile içi huzurunuz sarsılırdı ne eşinizle aranız açılırdı ne de babanız haketmediği bir cümleyi
duyardı. Hem siz de şimdi bu kadar sorunun arasında boğulmazdınız. Sırf kendi iyiliğiniz için
gidebilirdiniz o yemeğe.

canım aynı ev ıcerısınde oturmak her zaman zordur.bende aynı sekılde oturuyorum ve calısıorumda bende yorgun oluyorum ama elımden geldıkce yanlarına uğruyorum cunku esımın hatrına.bence sende bıraz fedakarlık gostermelısın sevmek zorunda deılsın ama esının anne babası.ınan sen onlarla ıyı oldukca esınde cok mutlu olucak.tabıkı onların hareketlerı cok yalnız ozelııkle kayınpederinin babanı araması cok ayıpbırsey ama takmıcaksın yapcak bısey yok.ınsanlar değısmıyor asla. onlarıda oyle kabul etceksın eşin için...

zaten elimden geldikce hal hatır soruyorum gdiyoruzda çok fazlasını istiyorlar

Back
X