arkadaslar kese gorunup sonradan dis gebelik olan varmi

besincimevsimim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
203
79
48
36
1hafta once kurtaj oldum. Patoloji sonucunda doktor dis gebelik olabilir dedi. Ozaman kurtajda ne alindi? Hic bisey anlamadim. Boyle bisey yasayan var mi. Lutfen yardim edin

1hafta once kurtaj oldum. Patoloji sonucunda doktor dis gebelik olabilir dedi. Ozaman kurtajda ne alindi? Hic bisey anlamadim. Boyle bisey yasayan var mi. Lutfen yardim edin

ilk gebeliğimde kese var ama tüplerde görünüyor dış gebelik kürtaj olman lazım dendi kürtaj oldum patalojiye gitti parça
meğer dış gebelik değil normal gebeliğim sonlandırılmış 2 yıl kendime gelemedim
şuan çok şükür bir kızım var ve tekrar hamileyim
patoloji sonucunda çıkar gerçekmi değilmi
rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin

Tesekkur ederim cimcimesultan. Ben kurtaj oldum kurtajin sonucunda bulguda Sekresyonda endometrium yaziyor. Doktor dis gebelik olabilir dedi. Ama benim kese ultrasonda gorunuyodu. Dis gebelikte kesenin gorunmemesi gerekmiyo mu. Kurtajdan once hic bir doktor bana dis gebelik demedi. Bebegin kalp atisi duyulmadigi icin alindi. Ama simdi patolojik sonuc dis gebelik diyor. Anlamadim ben bu isi

kese rahim içinde mi görünüyordu. rahim dışında döllenmeye dış gebelik denir. önceden göremeyen doktorlar küçük olduğu için söyleyememişlerdir. patolojik sonuca güven

merhaba arkadaslar
ben yenı katıldım aranıza
reglıme 2 gun kala hamıle oldugumu ogrendım. kan testım 45 cıktı 2 ,5 gun sonra dr ye gıttım kese gorunmedı rahım duvarımda kalınlasma varmıs. kan testı istedı bu sefer kan testım 98 cıktı. bana degerler dusuk gıbı geldı. doktor hamılesnız dedı ama dış gebelık doye bısı demedı . cokta begendıgımı soyleyemem doktoru. en son reglı tarıhım 25 agustos . gec dollenme olabılır dedı. ama dıs gebelıkte kan degerlerı hakkında bilgisi olan varmı acaba ??

Kese bu beta da zaten gorunmez muhtemelen cok yeni bi bebisin var ama ins beta deferinin surekli iki Katina cikmasi gerekiyor dis gebekikte normal artik sergilemez ins Her gun iki Katina xikar Her sey gokhnda gider bnimde ilk Beta 25 40 157 430 Du hersey yolundaydi ama iste kismetdegilmis dusuk yaptim suan etiyapman gereken 2 gunde bi beta bakman sonrasida keseyi bekliyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…