Arkadaşlar kilo veremiyorum yardım istiyorum ( diyet + spor listeleri )

emosummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
34
6
98
35
Arkadaşlar yeni evlendim boyum 1.78 ben hep 68 70 kg arasindaydım. Ama son 1 yılda tam 21 kg aldım. İnsülin direncim var. Lütfen yardım istiyorum.. :43:

İnsülin direnci olanların kilo verme süreci normal bünyeye göre zor ama planlı ve istikrarlı gidersen çok rahat verirsin..annemde de insülin direnci var ama sık öğün beslenerek ve haftada 3-4 gün yürüyüş yaparak kilo veriyor..geçen sene mesela bu programla 11 kilo vermişti sana öyle söyleyim:) kendini aç bırakmaman gerekiyor aç kaldıkça kilo vermen bi o kadar zorlaşıyor. bunun için bir diyetisyenden de yardım alabilirsin:)

canım inisülün direncin varsa bence uzmandan destek almalısın. Normal diyet listeleri sana zarar verebilir. heleki sok diyet asla yapma bence. eğer yapacaksan da kalori sayma diyetini öneririm.

Canim oncelikli gecmis olsun sen once insulin direncini kirmalisin eger bu teshisi sana drlar koyduyssa git bir diyetisyene sana one gore diyet prg yapiyorlar ve cok guzel zayifliyisun blkide seker ilaci verecekler ozaman zaten diyet spor ve ilac uclusu sayesinde hizli kilo verceksn oyuzden kendini yipratma uzulmede benim arkadasimin bebegi olmadi insuln drenci cikti seker ilaclari verdiler kkiza on kilo verdi ama tekk ilacla dgl tbiki sadexe insulin direncini kirmis oldu ilac gerisi geldi yani....

4 ayda 14 Kilo verdim.
Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım, ordaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim, Kitapta sadece diet programı yok Hastalıklardan kurtulmanın doğal formülleri var. Herkesin alıp okuması gereken bir kitap.

Back
X