arkadaşlar kilo veripte hamile kalan var mı aranızda?

ersen

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
104
1
316
İstanbul
selamlar çok merak ediyorum dr hamile kalabilirsin diyor ama aynı zamandada kilo vermelisin diyor yaklaşık 8-9 aydır korunmamama rağmen hamile kalamadım benle aynı durumu yaşanlar varmıdır aranızda tecrübelerinize ihtiyacım var bu arada rejim yapıyorum 96 dan 93 e indim 66 oluncaya kadar devam edicem

nasıl bir rejim uyguladığını anlatırmısın?

canım ben diyetisyen gözetimindeyim diyet listem şöyle
sabah:2 ince dilim kepek ekmeği, 30gr peynir, domates, salatalık, biber vs.
Haftada 2 gün yumurta , 1 t.k. bal veya reçel (çalıştığım için pazar günleri genelde yapıyorum)

ara 1 bardak süt , 1 küçük muz

öğle 1 kase çorba , 1 dili kepek ekmeği, 4 y.k sebze yemeği (içinde 3-4 kuşbaşı yada 1 y.k kıyma olabilir zaten buda gülük et ihtiyacını karşılıyor) yağsız salata

ara 8-10 diyet bisküvi yada 1/2 simit 1 bardak ayran yada yoğurt bir meyve

akşam öğlenki gibi yalnız ilaveten yarım kase yoğurt

ara 1 meyve

NOT:günde 8- 10 bardak su, haftada 5 gün tempolu yürüyüş (ben spora pek sağdık kalamıyorum çalıştığım için)

seninde mi yoksa kilo ile alakalı bebiş problemin var?

ben pco hastasıyım baya bir kilom var 87 kiloyum ama irademe sahip olamıyorum aslında diyetisyene gittim bana göre bi liste verdi ama uygulayamadım açlığa dayanamıyorum yürüyüş yapıyorum buğazımı tutamıyorum:1:senin listen benimkinden iymiş

ben pco hastasıyım baya bir kilom var 87 kiloyum ama irademe sahip olamıyorum aslında diyetisyene gittim bana göre bi liste verdi ama uygulayamadım açlığa dayanamıyorum yürüyüş yapıyorum buğazımı tutamıyorum:1:senin listen benimkinden iymiş

sevgili papatya benim diyetisyenim yavaş ve kalıcı olarak zayıflamayı öneriyor bu liste 1400cal lik bi diyet benim metobalizma hızım 1750 cal dolayısıyla otomatik olarak 350callik bir açık var buna günlük aktivasyonda eklenince dahada açık oluyor ve kilo veriyorsun bence denemeye değer daha önce 12 kg vermiştim ama aptallığımdan geri aldım normalde çok çabuk alırım kilo ama o verdiğim 12 kg yu inan 2 senede aldım bu hastalığında en iyi çözümü kilo vermek ve spor bide bişey sorucam o kadar ultrasona girdim kan tahlilleri yapıldı kimse bana pcos sun demedi bu hastalığın teşhisi nasıl olur bildiğim ultrason görüntüsü kendini belli ediyor ne bilim canım artık çok sıkıldım ama rabbimin bir bildiği vardır elbet biz de anne olucaz bigün

arkadaşım benimki kıloyla artan bir durum öncesinde banada hiç bir ultrason muaynesinde pco olduğum söylenmedi birçok pco liye göre benim adetlerim düzenli ama bende sivilce ve kıllanma var şimdiye kadar pco tedavisi ilacı filan kullanmadım sen sor canım bende pco var mı de dr. çünkü ben sorunca söylediler kilo verirsen baskılanır dediler ammmma bende o irade nerde yürüyüş yapıyorum fakat yediklerimi azaltamıyorum çok acıkıyorum

Back
X