Arkadaslar konu film

Umudunukaybetme30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
332
182
23
36
Esiniz ne kada4 film izliyo? Esim cok izliyo yabancu filmler eve gelir neti acar izler cok kiziyorum sabah uyaninxa acar izler bi sure sinir oluyorum vazgecmiyo bende izlerim ama o abartiyo

Benim eşim fazla izlemez izlemek isterse de bana sorar izleyelim mi diye olur dersem beraber izleriz ben izlemezsem o da izlemez..
Alışkanlık bence çok kızmayın zamanla bırakabilir
Ne kadar süredir evlisiniz

Benim eşim fazla izlemez izlemek isterse de bana sorar izleyelim mi diye olur dersem beraber izleriz ben izlemezsem o da izlemez..
Alışkanlık bence çok kızmayın zamanla bırakabilir
Ne kadar süredir evlisiniz
Uc yil doluyo gelir eve yataba kada4 izler kizarim oyle kapar yada kapamaz rahatsiz oluyorum ergen gibi film izlemesi

Aman başka bi rşey izlemiyor ya bırak izlesin. Sende onunla izle. Ne güzel işte
Izlemiyo gormedim yada siliyosa bilmiyorum bazen soylerim oyle seyler sakib bakma izlemem diyo oyle seyler ama given olmaz erkeklere bilmiyorum iste filmkolikkkk bildiginuz

Uc yil doluyo gelir eve yataba kada4 izler kizarim oyle kapar yada kapamaz rahatsiz oluyorum ergen gibi film izlemesi
Film izlemesinden mi rahatsız oluyorsunuz yoksa o boş vaktinde sizle ilgilenmek yerine film izlemesine mi
Eşim çok fazla telefonla oynadığı zaman bende rahatsız oluyorum ama çok sıkmak istemiyorum kötü alışkanlığı olacağına o olsun napalım :KK43:

Film izlemesinden mi rahatsız oluyorsunuz yoksa o boş vaktinde sizle ilgilenmek yerine film izlemesine mi
Eşim çok fazla telefonla oynadığı zaman bende rahatsız oluyorum ama çok sıkmak istemiyorum kötü alışkanlığı olacağına o olsun napalım :KK43:
ikiside kiziyorum tamam diyo gene yapiyo Ben oyle cilve yapmam ilgili degilim bazi sorunlarimuz oldu kiziyorum icimden ilgi gostermek gelmiyo icimden kaciyo belki oda kizarim yumusak konusmam cogu kez

ikiside kiziyorum tamam diyo gene yapiyo Ben oyle cilve yapmam ilgili degilim bazi sorunlarimuz oldu kiziyorum icimden ilgi gostermek gelmiyo icimden kaciyo belki oda kizarim yumusak konusmam cogu kez
Bende başta çok kızıyordum aynı seninki gibi tamam deyip geçiyordu baktım o dille olmuyor artık benim dışımda bir şeyle ilgilendiği zaman hiç umursamıyorum o yokmuş gibi davranıyorum alıyorum telefonu elime kendi halimde takılıyorum 5-10 dk sonra bana bakmaya başlıyor ne yapıyor bana kızmıyor diye şaşırıyor :)
Sonra da kendiliğinden bırakıyor yaptığı şeyi.
Bence siz onun üstüne düştükçe umursamıyor ben çözümü böyle buldum

Esiniz ne kada4 film izliyo? Esim cok izliyo yabancu filmler eve gelir neti acar izler cok kiziyorum sabah uyaninxa acar izler bi sure sinir oluyorum vazgecmiyo bende izlerim ama o abartiyo
Ben de cok izlerim hatta kotu bir aliskanlik edindim izlerken uyuyakalabiliyorum yoksa uyuyamiyorum.
Nisanlim hic sorun etmez o da oyun oynar ders calisir :KK45:
Her seyi birlikte yapmak zorunda degilsiniz boylece iliski daha uzun omurlu olur.
Mesela nisanlimin evinde kalmaktan hic sikilmam cunku evde yalnizkenki ozgurlugum devam eder.

Back
X