Arkadaslar konu film

Birlikte izleyin.. bende çok severim bi de hint filmi açarım 3 3.5 saat tek bi film :KK70: eşim dün " net bağlantılı güzel bi tv alalım birlikte izleriz. Tel.de film izliycem diye helak oluyosun" dedi :KK70: çok sevindim tabi ki. Size de tavsiye ederim
hint filmleri candır :KK68: hele birde shahruk khan varsa :)

Bunun size ne zararı var ki. Sinir oluyormussunuz ama neden? Sebepsiz yere sinir olmanız bişey ifade etmiyor çünkü. İstediğiniz kadar sinir olun sinirlenip sinirlenip oturun napsin ki adam? Direkt derdiniz neyse onu soylemelisiniz

Sabah akşam film izleyen 1 bey benim de hayalim:KK16:
Ne güzel işte birlikte izleyin, en güzel vakit geçirme şekli
Benim eşim sabah akşam izler ne desen he der dinlemez ve dinlemeden onaylar herşeyi bişey yaptığımda ettiğimde neden sormadın der bende acayip kıl oluyorum izlemesine

Eşimle biz de film izlemeye bayılırız. Günde 2 film izlediğimiz olur.
Tatilde film izleme fırsatımız olmamıştı eve gelince ilk işimiz film izlemek oldu.
Eşine eşlik et, çay yap mısır patlat keyfini çıkarın.
Cok izliyo ya istemiyorum yatana uyuyana kadar

Benim babam da çok film izler, özellikle pazar günü sabahtan akşama kadar western rüzgarı esiyor evde. Hele oscar zamanı bütün filmleri izliyor.. Annem de sizin gibi çok izleyince söylenir o da kapatır. Çoğu zaman da ikisi birlikte izler, ailecek de izlediğimiz olur. Çok sorun yapmayın, ilgi alanı sonuçta bir sey yapığı yok ki. Ben de o kadar olmasa da film izlerim yani kötü bir şey değil kanımca...

Back
X