arkadaşlar korkuma biraz teselli istiyorum varmı acaba ?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
mrb herkese.. direkt konuya gireceğim.
çocukluğumdan bu yana baş ağrılar vardı hala var, zaman zaman artıyor stresli üzüntülü anlarımda.. doktorlara gittim, emarlar tomogrofiler temiz çıktı.. en son bir doktor kbb ye git sinüzite baktır dedi, gittim sinüzit çıkmadı.. neyse bende peşini bıraktım bu işin birkaç sene.. gel gelelim burnumda hep bir tıkanıklık hissederdim, et vardır dediler falan filan üstüne düşmedim.. geçenlerde bir yakınım burun kemiğinden ameliyat oldu eğrilik varmış, burnum açıldı çok rahatladım dedi.. benim aklıma düştü bu durum ve kbb ye gittim tekrar anlattım tıkanıklık sezdiğimi.. et vardır diye rahattım aldırır geçerim dedim, ama doktor kamerayla baktı, et yok burun kemiğin de gayet düzgün eğrilik yok ama darlık var dedi baş ağrılarının sebebi de olabilir çünkü yeterli oksijen gitmez ağrı yapar dedi...
ameliyat gerekli kemiği biraz açacaz dedi, o gün bugündür korkudan gidemedim birdaha.. karar verirsen gel tarih vereyim dedi ama korkudan ödüm patlıyor.. birde salak gibi internetten bu ameliyatın videosunu izledim aptal kafam.. aklım çıktı anlayacağınız, lütfen bilen duyan varsa bi akıl verin napıyım sizce.. çok zor bi ameliyatmı,..

bayıltacaklarmış ama ne bileyim ödüm kopuyor birde sonrası tabi korkumun yüzde 50 si diyebilirim.. sürekli tampon duracakmış bir müddet.. yüzümde de morarmalar olacakmış..

Evet oluyor
Kendim olmadim ama hastanede olanlar gordum
Dayak yemis gibi oluyor
Ama geciyor yani
Agri kesici istersiniz olmazsa ..
Dayanabilirsiniz ..
Estetik olanlarinda aciyor .
Mosmor geziyolar

canim millet catir catir estetik oluyor en fazla 10 gun sizlar bas agrisindar iyidir bence

zaten estetik olanları anlamıyorum hiç, bir milim kemik için ameliyatı göze alanlar... mecbur olmasam yaptırmam.. hala da mecburmuyum onu bilmiyorum bu yaşıma kadar geldim bundan sonrada idare edermiyim acaba diyorum biraz sıyırdım anlayacağınız

Neden korkuyosunzki?
Eger korkucak biri varsa oda sizi ameliyattayken ve ameliyattan snra ayilmaniza kdr dokuz doguran ailendir.
Bende ameliyat oldum mesela kulagimdan zamaninda bi sebepten.
Ben ameliyata girdgimi hatirliyorum ve uyandigimi hatirliyorum bu kdr.
Oysaki annem gil ameliyatima kostura kostura giren cikan doktoralari grdukce, benim yarim saatlik ameliyatimin 2 saat surmus olmasina sahit oldukca, uyanmam 2 saat surer derken 5 saat uykudan uyanmamama tanik oldukca. Asil onlar stress yapti. Bende bir varmis bir yokms gibi dinledim hikayeyi sonradan uyandigimda.
Bosuna krkuyosun. Ben bi dk dsunmen hmen o ameliyati yaptiririm. Nefes almak gibisi yok.

canım teşkkür ederim tavsiyen için ama korku işte elde değil..birde benimki 3 saat sürecekmiş ameliyat anı

beyinde oksijen azligi farkli sorunlarda cikarabilir korkmaniza gerek yok dayanilmaz agrilari olmuyordur eminimki

2 ay önce burun estetiği yaptırdım. Canım cok tatlıdır, dokunsa biri mosmor olur cildim ve bünyem de hassas, buna rağmen o kadar kolay bir ameliyattı ki. Sonrasında da hic sıkıntı çekmedim. Benim cok problemli değildi burnum gerçi ama burnu cok kotu durumda olup da operasyon geçiren tanıdıklarım da Benim gibi düşünüyor. Hic korkma.

canım teşkkür ederim tavsiyen için ama korku işte elde değil..birde benimki 3 saat sürecekmiş ameliyat anı
Burun bu evet uzun surer. Bende burun ameliyati olmak istiyorum. Burnum kucukken bi kaza sonucu egrildi ve buyudukce dahada egriliyor. Nedense benimde burnumun bir deliginden daha az nefes alabildigimi dusunuyorum ama genis capli bi bakilmadi. Bence tereddut etmemelisin. Saglik bu.

Korkmayın
Ben kemik aldırdım
Kırığı düzelttirdim
Ameliyattan sonra bi gram ağrım olmadı
Sürekli buz koyun morarmasın
Çok fazla mimik yapmayın (gülme konuşma vs)
Ben ameliyattan bir hafta sonra yerlerde yatarcasına güldüm
Sonuç durmayan kanama başladı
Ayıkken tampon yaptılar
Burun deliğimden beynimin içine kadar çubuk soktular
Allahım o ne acı

sizin sorun neydi yani eğrilik falanmı, yada kemerli burunmuydu.. kemik miydi sorun yoksa etli kısımmı? etli kısım kolay oluyormuş da ondan sordum

ameliyatlı halde neden iyileşmedn okadar güldün be canım :) bile bile lades demişsin

Bi sey sorucam horluyor musun?
Eger evetse bundan bile kurtulacaksin dusun
Misssss gibi nefes alacaksin temiz temiz
Bunun icin deger degil mi

3 saat sürecek ameliyat anından, sonrasında oluşacak ağrılardan, morarmalardan, tamponla 3-4 gün durmaktan of ne bileyim her bişeyinden korktum

Bisey diyimmi sana? Yuzde kac nefes alabiliyosun su an? 50%mi? E ameliyattan snra ilk bi kac hafta olucak olanda zaten bu. Yine bi 50% oraninda yani birbirine esit bunlar. Sen aliskinsn yani zaten?? Ama sonrasi 100%nefes alis verisi. Degmezmi? deger?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…