Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar, koyu sarı dore bakır'a boyamak istiyorum nasıl olur?(Foto.larımı koydum)

Evet bu pazar yapabilirsem yapacağım ,resimleri eklerim:)

bende 4 gün önce boyadım resmini koyayım canım bak sende karar ver

önce ki saçımda bu rengin iki ton koyusu idi ama ben daha bakır olsun istedim
sarı ve dediğin rengi karıştırdım boyadım bu renk oldu
çok hoşuma gitti gören çok beğeniyor rengi şimdiden 3 kişiye verdim rengibayanssulusmile

tatlım bende beyaz tenlıyım o renge boyadım bu yaz cok guzel oldu herkes bayıldı ama senın sacın bıraz koyu tutmama ıhtımalı yuksek ben sarının ustune yapmıstım dıplerım koyuydu dıplerımde tutmaadı

Asortiee süper saçların,hem parlak hem tonu çok hoş capcanlı saçların var maşallah=))) Bu arada kızınla da adaşız hehe=) Valla gaza getirdin beniiiiii :) Süper.

Sangs,evet ama şey demişlerdi kendi saçımda daha çok tutuyormuş:/ dipler koyu olcak uçlar daha açık.Ama tuhaf gelicek biliyorum da ben öyle seviyorum ztn hehe Arkadaşlarım şuandaki rengimi de doğal buluyorlar.Doğal kalmakla bu renk arasında kaldım bu renk beni çok cezbediyor=)

ASORTİE SACINA BAYILDIM acaba hangi renkleri karıştırdın söylermisin çok yakışmış canım

Sarı ile Lorealin Koyu sarı dore bakır florensa rengini karştırmış canım.

canım ben de bakır boyayacağım zaman hep kuaförden sarı karıştırmasını istedim ama kabul etmediler ama kendim boyadığımda genelde hep sarı karıştırırım ve öyle severim ama sen turuncu istemediğin için söyledim sarı ve bakırın karışması çok yakışıyor bence

Sarı karıştırınca ne farkı oluyor? Dha mı açık daha mı turuncu daha? bilmiyorum da:)

kizlar bu renge boyadim ve turuncu oldu cildimide cok solgun gostredi demistim. simdi yavas yavas alisiyorum sanirim bu renge acaba ustune bi kere daha boyasmmi yada degistirsemmi beyaz tenliyim:) o yuzden ruh gibi olmustu suratim ama simdi alistim;bi kere daha boyayinca biraz daha koyuumu olur daha acikmi olur

çok güzel olmuş ya ben tarcın bakır almıştım sarı karıştırsam nasıl olur acaba ...yada degiştirsem mi karar veremedim valla

teşekür ederim kızlar sarı garnierin extra açık doğal sarısı ile karıştırdım 110 numarası

bu arada haftada bir sirkeli su ile duruluyorum saçlarımı koku falan olmuyor merak etmeyin o yüzden canlı saçlarım ve de parlakbayanssulusmile

merhaba ..rastgele saç rengi hakkında bilgi ararken senin saçlarını resmini gördüm bayıldım bayıldım ne kadar güzel renk nasıl sağlılı bir saç..kız kardeşimde bayıldı..renkleri vermişsin loreal floransa sarıyla garnier extra açık 110 olan dimi.benmkide hafif kızıl gibi ama tabi saçım kısa benim seninki gibi olmaz.birde esmersin sanırım yani yüzüne gitti değilmi saç rengi ben hafif esmerim..maşallah gercekten çok güzel ..

merhaba ..rastgele saç rengi hakkında bilgi ararken senin saçlarını resmini gördüm bayıldım bayıldım ne kadar güzel renk nasıl sağlılı bir saç..kız kardeşimde bayıldı..renkleri vermişsin loreal floransa sarıyla garnier extra açık 110 olan dimi.benmkide hafif kızıl gibi ama tabi saçım kısa benim seninki gibi olmaz.birde esmersin sanırım yani yüzüne gitti değilmi saç rengi ben hafif esmerim..maşallah gercekten çok güzel ..

saçların harıkaaa tam ıstedgm renkk gecen senedn beri bu renk isitorum ama tutturamıyorumm...saçlarım şuan yoğun bakır..palette ile boyadım bir hafta önce...akınca bu renk çıkar dye..ama daha fazla bekleyemıyorumm...acaba yoğun bakırın üstüne loreal preference 8.34 boyasam bu renk çıkar mı...nası bi renk çıkar sizce...yardımm lütfen..resm ekliyorumm..
ilk foto şuan ki saçım..diğer ikiiisi istedğimm renkk

Saçların ne kadar sağlıklı görünüo
İlk boyayışın mı bu?
Uyguladığın bi bakım falan mı var paylaşırsan sevinirim

Ayrıca saçlarının rengi çok güzel iç bozma derim
Zaten şimdi de boyasan ben pek bi fark olacağını sanmıyorum
Dore yansımalar olabilir sadece

8.34 için herkes kutunun üstündekinden koyu çıkar diyor ben tam kutu üstündeki rengi istiyorum 8.34 e açık sarı karıştırırsak tam kutu üstündeki renk mi çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…