Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar, koyu sarı dore bakır'a boyamak istiyorum nasıl olur?(Foto.larımı koydum)

O renk yakışır bence sana ama saçların çok yıpranmış ve bu boya daha da yıpratıcaktır yine solgun görünür diye düşünüyorum. Biraz daha koyu tonunu düşünürsen daha iyi olur sanki

saçç renginn süperrrrr durmus tam olarak ıkı boyamı kullandım bana renklerını söyleyebılırmısınnnn:))

Canım ben loreal koyu sarı dore bakır ile açık kumral karıştırsam bu renk olur mu kısmen =) Saçım orealle açılmıştı ve şuanda karamel

Loreal koyu sarı dore boyası krem değil bunu başka bir krem boya ile karıştırsam problem olur mu bilgin var mı

saç rengini çok beğendim asortie ve o boyayı biraz önce satın aldım internetten çünkü kaldırılmış sanırım artık.extra açık sarı ile koyu sarı bakır doreyi eşit şekilde mi karıştırdın biraz detaylı bilgi verir misin ?

asortie saç rengini çok beğendim acaba benimkiside böyle olurmu?şu anda saçım koyu bakır ama kızıllıklar var sanki arada.cevap verirseniz en kısa zamanda denerim kızlar ya.

Kızlar lorealin 8,34 koyu sarı dore bakırı piyasadan kalktı mı?

bence sana olur ama makyajsız bu saçı kullanamazsın . benim saçım tarçın rengi ben bile yani makyajsız çok kötü oluyorum . bu renkler makyaj gerektiriyor yoksa ruh gibi dolanıyorsun . ama makyajla süper dikkat çekici olur bence

Arkadaşlar bu rengi elde edebilmek için hangi renkleri karıatırıyoruz rica etsem aöyleyebilirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…