Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar l argınıne lcarnıtıneyi duydunuzmu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor bize verdi ama daha 1 ay oldu eşim kullanmaya başlayalı.3 ay sonra test yaptırıcaz ve görücez sonucu bildiririm canım.Gerçi sırf onu değil klomen ve l arginine nin bşka ürününüde kullanıyor aynı zamanda.Doktor hepsini bir anda kullanmasını söyledi.

arkadasım bende eşime kullandırıyorum bıraz zor oluyor ama genede içiyor.ben solgar l argıne içiriyorum şimdi l carnıtıneyı almayı duşunuyorum bakalım hayırlısı sperm degerlerı fırlar.senın eşinin sperm degerlerı nasıl

canım dıyer içirdigi ilaçlar hangılerı yazabılırmısın
kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar bende solgar l arginine duydum araştırdım almayı düşünüyorum ve e vitaminini kullanan ve etkisini gören arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olurmusunuz bizim problem hareketsizlik

bızede verdı 3 ay kullanın dedi morfolojımız yuzde 90 dı yuzde 30 a dustu hareket yuzde 60 dan yuzde 30 a dustu.ılac mahfettı bızı.klomende kullandı yanında.

sperm parametrelerinde faydalı. esra8 sizin oranlar düşmüş ama sayı artmış toplamda yine karlısınız.

canlı sayımız az ama genede bnce ılac pek faydalı deıl ınferlıtede

arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı oldu 1 sene oluyo sperm sayımız arttı ama hreketlilik 0 malesef 2 aşılama yaptırdık olmadı tüp bebek yaptırıcaz l-arginine yi kullanalım diyorum tedaviye başlayana kadar ne dersiniz.....

sperm değerleri normale döndürdük çok şükür.Varikosel ameliyatı oldu eşim ve keçiboynuzu kürüyle havuç kürü yaptık onunda faydası oldu sanırım.Deneyebilirsiniz.Şuan bizim tek sorunumuz hareketlilik.%15 20 lerde.Onu arttırmak için uğraşıyoruz.Birde l arginine diğer ilacını sormuşsun.Onun adıda argınmax canım.Sizin değerleriniz nasıl?

arginmax in icinde 3 gr arginine var zaten extradan kullanmayin sakin arginmax icerken.

Arkadaşlar bizde neredeysebir aydır kullanıyoruz, bir ay önce durumdan haberimiz oldu. Bir ay daha kullandıktan sonra doktorumuz çağırdı teste. Bir ay daha kullanalım test sonucunu bende yazıcam sizlere; ancak test sonucunu alan bize de bildirmeyi unutmasın arkadaşlar. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa paylaşalım.olumunekankayizsmile

kızlar hıç kullanan yokmu bu ılacları lutfen yardımcı olun

Eşim kullanıyor umutlu yaklaşık 2 aydır bol karnitin içeren proxeed plus ve 20 gündür de solgar dan l-arginin. en son 5 haziranda hic bir hücreye rastlanmadı menide ocaktan beri bişeyler yapıyoruz ama değişiklik olmadı ne yazık ki((

arkadaşlar ben eczaneye sipariş verip almaya karar verdim l-arginine e vitamini ve çinko ama doktor yazmadığı için nası kullanıcaz bilgisi olan varmı günde kaç kere açmı tok mu ne kadar kullanıyosunuz

arkadaşlar ben eczaneye sipariş verip almaya karar verdim l-arginine e vitamini ve çinko ama doktor yazmadığı için nası kullanıcaz bilgisi olan varmı günde kaç kere açmı tok mu ne kadar kullanıyosunuz

Gunde 3 gram l arginin kullanacaksiniz . ikiye bolup kullanabilirsin yani 1.5 g olarak 2 kez
E vitaminini gunde 1 kez 400 luk ise
cinkoyuda gunde 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…