Doktor bize verdi ama daha 1 ay oldu eşim kullanmaya başlayalı.3 ay sonra test yaptırıcaz ve görücez sonucu bildiririm canım.Gerçi sırf onu değil klomen ve l arginine nin bşka ürününüde kullanıyor aynı zamanda.Doktor hepsini bir anda kullanmasını söyledi.
arkadasım bende eşime kullandırıyorum bıraz zor oluyor ama genede içiyor.ben solgar l argıne içiriyorum şimdi l carnıtıneyı almayı duşunuyorum bakalım hayırlısı sperm degerlerı fırlar.senın eşinin sperm degerlerı nasıl
sperm değerleri normale döndürdük çok şükür.Varikosel ameliyatı oldu eşim ve keçiboynuzu kürüyle havuç kürü yaptık onunda faydası oldu sanırım.Deneyebilirsiniz.Şuan bizim tek sorunumuz hareketlilik.%15 20 lerde.Onu arttırmak için uğraşıyoruz.Birde l arginine diğer ilacını sormuşsun.Onun adıda argınmax canım.Sizin değerleriniz nasıl?
arginmax in icinde 3 gr arginine var zaten extradan kullanmayin sakin arginmax icerken.
kızlar hıç kullanan yokmu bu ılacları lutfen yardımcı olun
kızlar hıç kullanan yokmu bu ılacları lutfen yardımcı olun
arkadaşlar ben eczaneye sipariş verip almaya karar verdim l-arginine e vitamini ve çinko ama doktor yazmadığı için nası kullanıcaz bilgisi olan varmı günde kaç kere açmı tok mu ne kadar kullanıyosunuz
Gunde 3 gram l arginin kullanacaksiniz . ikiye bolup kullanabilirsin yani 1.5 g olarak 2 kez
E vitaminini gunde 1 kez 400 luk ise
cinkoyuda gunde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?