- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi sevilhanim89
Ateş seni çağırıyor....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk aklıma çift üyelik geldi tarihe baktım diğer hesap eskiydi.Ama sevilhanim ı yeni açmış diğeri aktifi olabilirAh be sevimm pot kırdın..
Haleti mi demeliydim
Nerden biliyorsun umrunda olmayacağını
Bilirsin tabiii
Ne de olsa çift üyelik
Yorma kendini bi telefon bi bilgisayardan sdghj
Ayh bu konuda cahiş kalmışım çift üyelik mi varmışAh be sevimm pot kırdın..
Haleti mi demeliydim
Nerden biliyorsun umrunda olmayacağını
Bilirsin tabiii
Ne de olsa çift üyelik
Yorma kendini bi telefon bi bilgisayardan sdghj
Kız cadı yeter ne güldürdün akşam aksam cok yasa emiÖyle bi yazmış ki tek çözümü var tamamen kurtulacaksınız diye
Arsenik mi iç dedi diye düşündüm bi an![]()
Apla bunu dizi yapmamalıydın bu senaryo film olurdu ama oda izleyicin olmazdı yeşilçamda çok izledik çünküSenaryosuna inanmadigimiz için olsa gerek benide uyardı yorum yapmayın diye![]()
Yani eşini aldattigin travmasını atlattın cözümü bulunca öyle mi ?Aaa süper aferin sana .huzur ver artık çözümü buldum umursamam![]()
Kaçınız internet sitesi ve kendi markası var ?bir iyilik yaptı atmadığınız iftira kalmadıDaha yeni üye olmuşsunuz nerden biliyorsunuz mesleğinde öncü biri oldugunu ki?
Yanındaki eşini uyandır çözümü ona da anlatAaa süper aferin sana .huzur ver artık çözümü buldum umursamam![]()
Vicdanın temizlendi ,artık umrunda değil. Demekki ayların verdiği azap bi saatte bitebiliyormuşAaa süper aferin sana .huzur ver artık çözümü buldum umursamam![]()
Ayy canım sağolasın sende çok yaşa oğluşunla eşinle sağlıcaklaKız cadı yeter ne güldürdün akşam aksam cok yasa emiama bu fake hesaplar tespit ediliyor degilmi kibleyim mi Bende bilemedim
Doğru söyle patronun da mı seni böyle kandırdıKaçınız internet sitesi ve kendi markası var ?bir iyilik yaptı atmadığınız iftira kalmadı
Kaçınız internet sitesi ve kendi markası var ?bir iyilik yaptı atmadığınız iftira kalmadı
Ben iftira atmadım hanimefendi cim .. nerden biliyorsunuz dedim.Benim esimin var . Kendi markası da var. Benim de vardi ama ben beceremedim ve bıraktım? Hep reklam da verdim hatta. Ama ne alaka ki? Simdi kendi sitemiz olunca (ki vardi) burda kocasını aldatmış kadınlara muazzam tavsiye verebilme yeteneğine sahip mi oluyoruz?Kaçınız internet sitesi ve kendi markası var ?bir iyilik yaptı atmadığınız iftira kalmadı
Nasıl bir iyilik?Kaçınız internet sitesi ve kendi markası var ?bir iyilik yaptı atmadığınız iftira kalmadı
Bu nasıl bi azab bu nasıl bi vicdan bu nasıl bi onur bu nasıl bi ......Herkesin her seyi olabilir ama 30 saniyede her seyi cozmek kimseye kolay nasip olmaz![]()