Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Tam anlayacak gıbı oluyorum, bır gulme geliyor.

Konunuza inanmadık, sevıstıkten ıkı hafta sonra gızlı kamera aramanız
Kocama asıgım ama patronla ofiste sevıstık demenız
İnsan kocasına asıkken degıl seytan uyup patronla sevısmek patronunu erkek olarak bile görmez.

Daha once kocamı aldatmadım ama asık oldum, insan asık olunca bırak baska erkekle bir anda seks yapmayı kendını unutur.

Neden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Acıdan önce aldığın zevkten olabilir mi acaba?:KK51:
Hata etmişsin ama yok kocama söyleyemem yok işten ayrılamam yok patronumu görünce bile acı çekiyorum diye zırvalıyorsun
Düzeltmek için bir eylemin yok ki senin
Yine diyorum inş fakesindir

Demek ki benimkiler tutmuyor
Rahat rahat kınayabilirim
Diğerleri düşünsün😂
Ya ben kocama diyorum ki birgün olurda bir başkasını seversen olur ya gönlün kayarsa gel adam gibi söyle seni ben şerefimle boşarım kadındaki gevşeklik beni benden aldı ya 😂😂😂

Acıdan önce aldığın zevkten olabilir mi acaba?:KK51:
Hata etmişsin ama yok kocama söyleyemem yok işten ayrılamam yok patronumu görünce bile acı çekiyorum diye zırvalıyorsun
Düzeltmek için bir eylemin yok ki senin
Yine diyorum inş fakesindir
Siz olsanız söyler miydiniz eşinize?

Ya ben kocama diyorum ki birgün olurda bir başkasını seversen olur ya gönlün kayarsa gel adam gibi söyle seni ben şerefimle boşarım kadındaki gevşeklik beni benden aldı ya 😂😂😂
Sende çok kadir inanır çıktın he
Bigün beni aldatacak olursan git kendini ölmesi garanti bi yerden at beni uğraştırma demen gerek

Başınıza gelmeden anlamayacaksınız .inşallah başınıza gelmez !
Ben kocama olan aşkımdan çocuk düşünmezken o mutlu olsun diye çocuk yaptım sen de aşıkken gidip elin pe.evengiyle aldattın 😂 benim başıma gelmez kocama aşkımın bittiği gün gider söylerim o da beni boşar bu konuda bu kadar şerefliyiz 😉😉

Başınıza gelmeden anlamayacaksınız .inşallah başınıza gelmez !
Olurda başımıza gelirse, bu yaptığımız şeyin kötülüğünü değiştirmez. Anlaşılacak bir taraf yok yani.

Yaptığınız şeyden sonra ne boşanmaya ne işten çıkmaya yanasmayip aglamani ise ne kadar pişman olduğunuzu gösteriyor zaten.

Tabi tüm bunlar bir hayal ürünü değilse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X