- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi sevilhanim89
Demek ki benimkiler tutmuyorTutmamış arkdaşım daha da iştahla kına![]()
Rahat rahat kınayabilirim
Diğerleri düşünsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki benimkiler tutmuyorTutmamış arkdaşım daha da iştahla kına![]()
Bu nasıl bir espiri ?ben komik bi şey göremiyorumSevil hanimcim xx mi xy mi kromozoma sahipsiniz![]()
Allah korusunBu ara bana ne oldu bilmiyorum gızlı depresyon yasıyorum galiba, sigaramı sigaramla yakar oldum bıyıkları dumandan sararmıs amcalar gibiyim, insallah ölmem![]()
Apppla aklıma bak ne geldi yaz kızım on torba çimento beş torba kum ee bide bu kafayı yaşamam için bonzaiNeden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Tam anlayacak gıbı oluyorum, bır gulme geliyor.Neden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Acıdan önce aldığın zevkten olabilir mi acaba?Neden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Inansak anlicazda inanamadıkNeden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Başınıza gelmeden anlamayacaksınız .inşallah başınıza gelmez !Apppla aklıma bak ne geldi yaz kızım on torba çimento beş torba kum ee bide bu kafayı yaşamam için bonzai![]()
Bu nasıl bir espiri ?ben komik bi şey göremiyorum
Ya ben kocama diyorum ki birgün olurda bir başkasını seversen olur ya gönlün kayarsa gel adam gibi söyle seni ben şerefimle boşarım kadındaki gevşeklik beni benden aldı yaDemek ki benimkiler tutmuyor
Rahat rahat kınayabilirim
Diğerleri düşünsün![]()
Ben guldum yetmez mıSeyi de ayri yaziyorsun imla kurallarin, olayi anlatma duzeninde muthis ama duygu yok sevil hanim ya biraz daha çalışırsan o da olur bence![]()
Başınıza gelmeden anlamayacaksınız .inşallah başınıza gelmez !
Siz olsanız söyler miydiniz eşinize?Acıdan önce aldığın zevkten olabilir mi acaba?
Hata etmişsin ama yok kocama söyleyemem yok işten ayrılamam yok patronumu görünce bile acı çekiyorum diye zırvalıyorsun
Düzeltmek için bir eylemin yok ki senin
Yine diyorum inş fakesindir
Sende çok kadir inanır çıktın heYa ben kocama diyorum ki birgün olurda bir başkasını seversen olur ya gönlün kayarsa gel adam gibi söyle seni ben şerefimle boşarım kadındaki gevşeklik beni benden aldı ya![]()
Ben kocama olan aşkımdan çocuk düşünmezken o mutlu olsun diye çocuk yaptım sen de aşıkken gidip elin pe.evengiyle aldattınBaşınıza gelmeden anlamayacaksınız .inşallah başınıza gelmez !
Bız olsak ofiste patronla goz göze geldıgımız an şakkkanadak sevısmezdık.Siz olsanız söyler miydiniz eşinize?
Adım Sevil değilBasimiza gelip buraya konu acinca sen bizim ettigimizi etme sevil hanim. Vicdaninla cevapla konumuzu pilis![]()
Ben guldum yetmez mı![]()
Olurda başımıza gelirse, bu yaptığımız şeyin kötülüğünü değiştirmez. Anlaşılacak bir taraf yok yani.Başınıza gelmeden anlamayacaksınız .inşallah başınıza gelmez !