Nolur yardımınıza ihtiyacım var, ailem beni öldürür yoksa . Sevgilimle bu cumartesi sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama sevgilim yanımda boşalmadı bile. Adetim 2-3 aydır düzensiz, bi geç oluyor bi erken oluyor. bugün şeffaf bi akıntı geldi ama sürtünmeyle ilişkimizin üzerinden 2 gün dolmadı bile. Bu gece açlık hissiyle uykudan uyandım, geçen günlerde de (ilişkiye girmeden önce) kusacak gibi oldum. Sevgilimle çoğu haftasonu sürtünmeyle ilişkiye gireriz. Sevgilimle ciddiyiz ama annemlere hamileyim demek için çok erken lütfen yardımlarını bekliyorum hamile miyim ? nolur bilirlerse ikimizi de öldürürler
Teorik olarak hamile kalma ihtimali düşük de olsa var. Zevk suyunda da canlı sperm bulunuyor çünkü. Sevgiline güvenme bu arada tamam şimdi olmuyor belki ama yakında daha ileri de gitmek isteyecek. Olan sadece sana olur bak daha yeni senin yasitin bir kız konu açtı. Nişanlısından hamile kalmış adam para verip gerekeni yap demiş kızın ailesi kızın yüzüne bakmiyor kız resmen ortada kaldı işi gücü de yok.
Şimdi bi kere olsa diyeceğim ki hamile değilsindir ama sen her haftasonu düzenli ilişkiden bahsediyorsun .yanında olup kalite kontrol yapmadığıma göre ben bilemem :)
Hem korkuyorsun hem ilişkiye giriyorsun .madem zevk almak istiyorsun vibratör kullan .hem ailen duyunca da sıkıntı olmaz .vibratörden hamile kalma sıkıntısı da yok
Teorik olarak hamile kalma ihtimali düşük de olsa var. Zevk suyunda da canlı sperm bulunuyor çünkü. Sevgiline güvenme bu arada tamam şimdi olmuyor belki ama yakında daha ileri de gitmek isteyecek. Olan sadece sana olur bak daha yeni senin yasitin bir kız konu açtı. Nişanlısından hamile kalmış adam para verip gerekeni yap demiş kızın ailesi kızın yüzüne bakmiyor kız resmen ortada kaldı işi gücü de yok.
Şimdi bi kere olsa diyeceğim ki hamile değilsindir ama sen her haftasonu düzenli ilişkiden bahsediyorsun .yanında olup kalite kontrol yapmadığıma göre ben bilemem :)
Hem korkuyorsun hem ilişkiye giriyorsun .madem zevk almak istiyorsun vibratör kullan .hem ailen duyunca da sıkıntı olmaz .vibratörden hamile kalma sıkıntısı da yok
Hanımlar,
konuda bazı şeyleri üstü kapalı yazsanız, adlı adınca yazınca olmuyor.
Konu sahibesi hamile değilsinizdir ama korktuğunuz şeyleri yapmayın, Emira SY
'inde dediği gibi sonra olan sizlere oluyor, arkadaşımın verdiği örnek daha yeni bir olay, ondan öncesinde de burada sizin gibi kaç genç kızımız gebelik korkusuyla konu açtı, gebelikten korkuyorsanız ya sürtünmeyle bile birlikte olmayacaksınız veya bir jinekoloğa gidip sizin için en uygun doğum kontrol yöntemini reçete etmesini isteyeceksiniz.