Hayırlı olsun canım, bu teste göre var görünüyor. Iki gün sonra kan testi ver ❤❤ 5. Gun embriyosu muyduTransferden sonra 8. Günümdeyim testim bu şekilde çıktı sizce olumlu mu? Eki Görüntüle 2699320
Merhabalar acil cevap verebilirmisiniz?görünüyor
Emin olmak için bi kan verseniz iyi olur. Idrar testinde hemen cikmayabiliyor sonuçlar. Ama adet gecikmesi illa gebelik olduğu zaman olmuyor. Mevsimsel geçişler, stres, farklı ilaç kullanımları vs olabilir. Anladigim kadarıyla zaten adet olmuşsunuz geçte olsa.Merhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
2 Eylülde korunmasız bi ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti, 15 Eylülde normal adetimi oldum geçen aylar ki gibi. Dün ve bugün idrar testi yaptık negatif çıktı. Sizce hamilemiyim?
Evet adetim 5 gün gecikti ve oldum. Şuan ilişkinin üstünden 1 ay geçti. Test yaptım negatif. Belirti felanda yokEmin olmak için bi kan verseniz iyi olur. Idrar testinde hemen cikmayabiliyor sonuçlar. Ama adet gecikmesi illa gebelik olduğu zaman olmuyor. Mevsimsel geçişler, stres, farklı ilaç kullanımları vs olabilir. Anladigim kadarıyla zaten adet olmuşsunuz geçte olsa.
Taze transfer mı oldunuzTransferden sonra 8. Günümdeyim testim bu şekilde çıktı sizce olumlu mu? Eki Görüntüle 2699320
O zaman büyük ihtimal gebelik yok. Merak etmeyin, gebelik mucizevi bir durum bunu anlamış olduk bizlerde. Zamanı geldiğinde allah isteyen herkese nasip etsin❤Evet adetim 5 gün gecikti ve oldum. Şuan ilişkinin üstünden 1 ay geçti. Test yaptım negatif. Belirti felanda yok
Yaa evet çok doğru bir soru sormuşsun arkadaşım. ben o detayı unutmusum, benim dondurulmuş olmuştu aklıma gelmemiş. Catlatma iğnesi kullanıldıysa onun etkisi de olabilirTaze transfer mı oldunuz
Benim kafama şu takıldı. Hamileliğin ilk ayında adet olanları okudum. Ama benim adetim herzaman ki gibi 4 gün sürdü ve kanaması da aynı renkti.O zaman büyük ihtimal gebelik yok. Merak etmeyin, gebelik mucizevi bir durum bunu anlamış olduk bizlerde. Zamanı geldiğinde allah isteyen herkese nasip etsin❤
Siz bebek istemiyorsunuz sanirim, ya da endişe etmişsiniz. Her bunye farklı olduğu için herkeste farklılık gösteriyor gebelik belirtileri. Kimisi yerleşme kanamasını yoğun yaşıyor ki benim ilk gebeligimde 6 gün sürmüştü yerleşme kanaması ama hep kahverengiydi. Ve adet ağrısı yaşamamıştım. Kimisi de yasamiyor lekelenme kanama. Aklınızda soru işareti varsa kan testi kesin sonuç olur. Ama bir hayli zaman gecmis uzerindenBenim kafama şu takıldı. Hamileliğin ilk ayında adet olanları okudum. Ama benim adetim herzaman ki gibi 4 gün sürdü ve kanaması da aynı renkti.
Evet tam tamına 31 gün geçti ilişkinin üstünden. Dün test yaptık negatif çıktı. Reglime 9 gün var daha. Benim adetimin ağrısı da aynıydı rengide.Siz bebek istemiyorsunuz sanirim, ya da endişe etmişsiniz. Her bunye farklı olduğu için herkeste farklılık gösteriyor gebelik belirtileri. Kimisi yerleşme kanamasını yoğun yaşıyor ki benim ilk gebeligimde 6 gün sürmüştü yerleşme kanaması ama hep kahverengiydi. Ve adet ağrısı yaşamamıştım. Kimisi de yasamiyor lekelenme kanama. Aklınızda soru işareti varsa kan testi kesin sonuç olur. Ama bir hayli zaman gecmis uzerinden
Ben 3. Gün taze transfer oldum o yüzden hala bekliyorum iğne etkisi geçmedi. Yarın 12. Günüm.. Yarın tamamen geçer sanırım. Bugünde az silik çıktı.Yaa evet çok doğru bir soru sormuşsun arkadaşım. ben o detayı unutmusum, benim dondurulmuş olmuştu aklıma gelmemiş. Catlatma iğnesi kullanıldıysa onun etkisi de olabilir
EvetTaze transfer mı oldunuz
Çoook teşekkür ederim 3. GündüHayırlı olsun canım, bu teste göre var görünüyor. Iki gün sonra kan testi ver ❤❤ 5. Gun embriyosu muydu
Taze transferse çatlatma iğnesi de olmuşsunuzdur. O yüzden bu çizgi iğnenin etkisi olabilir. Benim iğnenin 11. Günü bugün. Etkisi hala geçmediği için 2. Çizgi çıkıyor. Sizin iğnenin kaçıncı günü bugün
Pazar günü vurmuştum şuan da belim kopacak gibi ağrıyor yerimden kalkamıyorum eşim 5 ine kadar kan testi yaptırmayalım net olsun diyor o yüzden idrar testi yaptım bakalım heyecanla bekliyorumTaze transferse çatlatma iğnesi de olmuşsunuzdur. O yüzden bu çizgi iğnenin etkisi olabilir. Benim iğnenin 11. Günü bugün. Etkisi hala geçmediği için 2. Çizgi çıkıyor. Sizin iğnenin kaçıncı günü bugün
Ben 21inde vurdum. Hâlâ etkisi geçmedi. Sen geçtiğimiz pazar vurulduysan bu kesinlikle iğnenin etkisi canım. Seni üzmek istemem ama 12. Gün-de geçiyor o iğnenin etkisiPazar günü vurmuştum şuan da belim kopacak gibi ağrıyor yerimden kalkamıyorum eşim 5 ine kadar kan testi yaptırmayalım net olsun diyor o yüzden idrar testi yaptım bakalım heyecanla bekliyorum
Ben 21inde vurdum. Hâlâ etkisi geçmedi. Sen geçtiğimiz pazar vurulduysan bu kesinlikle iğnenin etkisi canım. Seni üzmek istemem ama 12. Gün-de geçiyor o iğnenin etkisi
ya kesinlikle diyerek nasıl emin konuşuyorsun anlamadım yani sonuçta 9 gün olacak nerdeyseBen 21inde vurdum. Hâlâ etkisi geçmedi. Sen geçtiğimiz pazar vurulduysan bu kesinlikle iğnenin etkisi canım. Seni üzmek istemem ama 12. Gün-de geçiyor o iğnenin etkisi
Valla keşke belli olsaya kesinlikle diyerek nasıl emin konuşuyorsun anlamadım yani sonuçta 9 gün olacak nerdeysehayırlısı olsun
Valla keşke belli olsabende sabırsızlıkla bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.. her gün erkenden kalkıp test yapıyorum ama kime sorarsan sor o iğne 12 günden önce doğru sonuç vermiyor benim bu 4. Iğnem hep böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?