Arkadaşlar lütfen bakar mısınız sizce gebelik var mı?

Adı üstünde negatifmiş ya

Evet tam tamına 31 gün geçti ilişkinin üstünden. Dün test yaptık negatif çıktı. Reglime 9 gün var daha. Benim adetimin ağrısı da aynıydı rengide.
İlişkinin üzerinden isterse 80 gün geçsin negatif olabilir. Adet geçikmesi o ay kullanılan ilaçlarla hava değişimi stres iken geçilebilir. Benim adet tarihim hiç şaşmazdı ta ki çocuk isteyene kadar . Denediğimiz her ay gecikti her ay ümit ve sonu üzüntü olmuştu. Ben kendime stres yapmıştım. Görüyorum ki sen de yapmışsın daha relax olmanı tavsiye ederim. Her şey gönlünce olsun.

hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz
Aminnn allahım tamamıma erdirsin inşallah hala yüreğim ağzımda geziyorum bugün 12. Gün bir daha sağlık ocağında test yaptırdım meğerse bir gün sonra çıkıyormuş orda geri eve geldim başka yerde yaptırmak istemedim artık sabırla bekleyip yarın kaç olmuş öğreneceğim birazda beklemek sabretmek gerekiyor demekki darısı size olsun inşallah

Gözün aydın canım

Canım benimde 3.gün 2 dondurulmuş transferim oldu yarın test günüm neler hissettin kendinde neler yaptın acaba bu arada hayırlı olsun inşallah bende ve benim gibi bekleyenlere sonucu güzel olur
İnşllah allah gönlüne göre versin canım bende hep şişlik vardı korktum adet olucam diye hala da aynıyım bir hafta evde dolandım çok çıkmadım ama artık normale dönüyorum yavaş yavaş iştahım kesildi aslında adetliyken nasılsam öyle oldum psikolojik olarakta bir tık ağır oluyor biraz sinirli ve duygusalım eşim öyle diyor bu arada dayanamadım özelde test yaptırdım birazdan sonucu alacağımm

Ay hadi inşallah o adet ağrıları bende de var bu sabah arttı korktum adet oldum diye çok şükür yok bende günlük işlerimi yaptım ağır işlerden uzak durdum inşallah güzel sonuçlar alırız bizimle paylaş

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba InsaAllah gebeliginiz devam ediyordur

20 sinde kontrolüm pazartesi 311 çıkmıştı bir daha yaptırmama gerek var mı acaba
Bence beklemek daha guzel ben bazen kan vermekten bunaliyordum bu gibi durumlarda sabirli olmayi bilmemiz lazim. Hamileliginiz devam edince insaAllah 9 y beklemek zorundayiz Bu islee hep sabir

Bence beklemek daha guzel ben bazen kan vermekten bunaliyordum bu gibi durumlarda sabirli olmayi bilmemiz lazim. Hamileliginiz devam edince insaAllah 9 y beklemek zorundayiz Bu islee hep sabir
Çok doğru cuma yaptırdım tekrar 1591 çıktı bir daha da yaptırmam heralde 20 sinde dr a gideceğim

Reactions: Z P
Çok doğru cuma yaptırdım tekrar 1591 çıktı bir daha da yaptırmam heralde 20 sinde dr a gideceğim
Ayy masaAllah .20 sinde gidince keseye de bir el sallarsiniz artik:)))Allah tamamina erdirsin cok cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…