Hayırlı uğurlu olsunKanım 104 çıktı yarın tekrar yapacağım
Adı üstünde negatifmiş yaMerhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
2 Eylülde korunmasız bi ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti, 15 Eylülde normal adetimi oldum geçen aylar ki gibi. Dün ve bugün idrar testi yaptık negatif çıktı. Sizce hamilemiyim?
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTransferden sonra 8. Günümdeyim testim bu şekilde çıktı sizce olumlu mu? Eki Görüntüle 2699320
İlişkinin üzerinden isterse 80 gün geçsin negatif olabilir. Adet geçikmesi o ay kullanılan ilaçlarla hava değişimi stres iken geçilebilir. Benim adet tarihim hiç şaşmazdı ta ki çocuk isteyene kadar . Denediğimiz her ay gecikti her ay ümit ve sonu üzüntü olmuştu. Ben kendime stres yapmıştım. Görüyorum ki sen de yapmışsın daha relax olmanı tavsiye ederim. Her şey gönlünce olsun.Evet tam tamına 31 gün geçti ilişkinin üstünden. Dün test yaptık negatif çıktı. Reglime 9 gün var daha. Benim adetimin ağrısı da aynıydı rengide.
10. Gün verdim 3. Gün transferiydi 104 çıktıHayırlı uğurlu olsunkaçıncı gün kan verdiniz bende yarın vermeyi düşünüyorum da
10. Gün verdim 3. Gün transferiydi 104 çıktı
Aminnn allahım tamamıma erdirsin inşallah hala yüreğim ağzımda geziyorum bugün 12. Gün bir daha sağlık ocağında test yaptırdım meğerse bir gün sonra çıkıyormuş orda geri eve geldim başka yerde yaptırmak istemedim artık sabırla bekleyip yarın kaç olmuş öğreneceğim birazda beklemek sabretmek gerekiyor demekki darısı size olsun inşallahhayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz
Gözün aydın canımAminnn allahım tamamıma erdirsin inşallah hala yüreğim ağzımda geziyorum bugün 12. Gün bir daha sağlık ocağında test yaptırdım meğerse bir gün sonra çıkıyormuş orda geri eve geldim başka yerde yaptırmak istemedim artık sabırla bekleyip yarın kaç olmuş öğreneceğim birazda beklemek sabretmek gerekiyor demekki darısı size olsun inşallah
Canım benimde 3.gün 2 dondurulmuş transferim oldu yarın test günüm neler hissettin kendinde neler yaptın acaba bu arada hayırlı olsun inşallah bende ve benim gibi bekleyenlere sonucu güzel olur10. Gün verdim 3. Gün transferiydi 104 çıktı
Bacım adet olduğum için, hamile kalma şansım yok demitarihim
İnşllah allah gönlüne göre versin canım bende hep şişlik vardı korktum adet olucam diye hala da aynıyım bir hafta evde dolandım çok çıkmadım ama artık normale dönüyorum yavaş yavaş iştahım kesildi aslında adetliyken nasılsam öyle oldum psikolojik olarakta bir tık ağır oluyor biraz sinirli ve duygusalım eşim öyle diyorCanım benimde 3.gün 2 dondurulmuş transferim oldu yarın test günüm neler hissettin kendinde neler yaptın acaba bu arada hayırlı olsun inşallah bende ve benim gibi bekleyenlere sonucu güzel olur
Ay hadi inşallah o adet ağrıları bende de var bu sabah arttı korktum adet oldum diye çok şükür yok bende günlük işlerimi yaptım ağır işlerden uzak durdum inşallah güzel sonuçlar alırız bizimle paylaşİnşllah allah gönlüne göre versin canım bende hep şişlik vardı korktum adet olucam diye hala da aynıyım bir hafta evde dolandım çok çıkmadım ama artık normale dönüyorum yavaş yavaş iştahım kesildi aslında adetliyken nasılsam öyle oldum psikolojik olarakta bir tık ağır oluyor biraz sinirli ve duygusalım eşim öyle diyorbu arada dayanamadım özelde test yaptırdım birazdan sonucu alacağımm
Yani üzerine görme gözükebiliyor. Ama kan testi ne derse ben ona inanırım canımBacım adet olduğum için, hamile kalma şansım yok demi
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaİnşllah allah gönlüne göre versin canım bende hep şişlik vardı korktum adet olucam diye hala da aynıyım bir hafta evde dolandım çok çıkmadım ama artık normale dönüyorum yavaş yavaş iştahım kesildi aslında adetliyken nasılsam öyle oldum psikolojik olarakta bir tık ağır oluyor biraz sinirli ve duygusalım eşim öyle diyorbu arada dayanamadım özelde test yaptırdım birazdan sonucu alacağımm
20 sinde kontrolüm pazartesi 311 çıkmıştı bir daha yaptırmama gerek var mı acabaMerhaba sonucunuz ne oldu acabaInsaAllah gebeliginiz devam ediyordur
Bence beklemek daha guzel ben bazen kan vermekten bunaliyordum bu gibi durumlarda sabirli olmayi bilmemiz lazim. Hamileliginiz devam edince insaAllah 9 y beklemek zorundayiz20 sinde kontrolüm pazartesi 311 çıkmıştı bir daha yaptırmama gerek var mı acaba
Çok doğru cuma yaptırdım tekrar 1591 çıktı bir daha da yaptırmam heralde 20 sinde dr a gideceğimBence beklemek daha guzel ben bazen kan vermekten bunaliyordum bu gibi durumlarda sabirli olmayi bilmemiz lazim. Hamileliginiz devam edince insaAllah 9 y beklemek zorundayizBu islee hep sabir
Ayy masaAllah .20 sinde gidince keseye de bir el sallarsiniz artik:)))Allah tamamina erdirsin cok cok sevindimÇok doğru cuma yaptırdım tekrar 1591 çıktı bir daha da yaptırmam heralde 20 sinde dr a gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?