ne yaptıysam olmuyor bu adam bi türlü evlendiğinin farkında olamıyor.bugün bana gece eve gelmicem arkdaşlarmla olcam dedi evlendğmzden beri aynı şeyleri yapıp duruyor her seferinde ağlıyorm zırlıyorm ypma etme diyorm tmm diyor susyor haklsn diyor yne aynı şeyi yapıyor ya bi erkek karısını evde yalnz bırakıp gece eve glmezmi arkadşlar lütfen söyleyin ben nasıl düzelticem boşanıcam artk bşka çare göremiyorm afedersinz adam evlndğni anca yatkda anlıyor gersi boş ben nasıl olduda göremedim 5 yıl çıktık 20 aylık evliyiz çocuğmz yok olmuyor hep ben uğraşıyorm bi kere bile doktra gttmedi bnlede gelmedi hep geçiştiriyor tmm diyip yapmıyor yetti ben dayanamıyorm geçen ay ailesne şikeyet ettm kulağnı çektiler tmm düzeldi dedim bugün bna söyledğine bakın yoruldum diyor ya naptında yoruldun diyorm ben senı haketmiyorm diyor bi çocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı ben kmseye anlatamıyorm aileme söyleyemem babam bni üzdüğünü duysa döver onu ona kötü gözle baksnlar kötü bilsinler istemiyorm çok seviyorlar dmatlarnı ama bnm ne çketğmi bilmioyorlar ailesini tekrar arıym dicem ama ne dğişcek ki adam çok değer verdği ailesni bile tanımıyor sadece arkdşlarm diyor bşkada bişi yok bni aldatıyormu bilmiyorm yoruldum artık tek başıma taşıyorm bu yükü kimseye anltmağmdan buraya yazıyorm biraz dha birktrrsem kendme bişi yapıcm korkuyorm.lütfen bana bi akıl verin yardım edin lütfen........[/QUOTA
Rabbim yar & yardımcın olsun canım benim..

anlıyorum seni ... bence sakin ol ve sevgililik döneminizdeki gibi davran aşkım seni çok özledim bugece seni cok mutlu etmek istiyorum tarzında cümleler kur mesajlar at o işteyken ..sakın ama sakın kızma sinirini belli etme bu aralar ailesine de söyleme bosver sen hemen bi aile terapistine git tek basına önce.. onunla paylaş bunları emin ol terapist sana yol gösterecektir. ve bol bol namaz kıl dualar et Rabbim görüyor gayri meşru bir istediğimiz olmadığını sen gayet tabi bir sey istiyorsun "mutlu olmak".. dua et canım benim..
Önce elinden geleni fazlasını yap ailelere söylemen bir sey değiştirmez inan sadece baskı kurarlar eşine bu da hiç hoş olmaz daha da uzaklaşır mecburiyetten yanında olur.. Sen Kocana olduğundan farklı olduğunu bambaşka bir Kadın olduğunu ne kadar güçlü olduğunu ilişkinizi tazeleyebileceğiniz göster ona..ve düşünsün bu kadında bir şey var ne kadar değişti desin içinden..merak uyandırsan ilgisini çekip kendine çekersin canım benden bu kadar ama mutlaka dene dediklerimi en son aşamada aileleri ve boşanmayı sok devreye