Arkadaslar lutfen bi bakin:(

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Kizlar cinsel iliski sirasinda agrim baslamisti iki haftadir bir de esim soyledi tam giriste bi tumsek var bir iki haftadir dedi ben de az once baktim hakikaten oyle bu nedir ya

buradan onun için tahmin yapılamaz ki. ağrı sızı oluyorsa belki çıpan çıkmıştır.
ertelemeyin doktora gidin.

Canim rahim inerde o kadar tumsek yapip rahatsizlik verecek kadar olacagini sanmiyorum. 1 ay kadar aksatmadan acil bi gitmeye calissan ya geciktirmeden? Nolur nolmaz ihmal etmemekte Fayda var bence
Ayy ya gitmek isterim ama bitlisteyim ogretmenim durumlarda karisik buralarda on bes tatilde gidicem insallah ama cok uzuluyorum ya panik atak hastasiydim hap kullaniyordum tam birakip bebek deniyecektik ama simdi boyle olunca o kadar cok uzuldum ki

yazık kiyamam yaaa bozma moralini.. kuruluk filan oluyo mi bazen o da ağrı yapar. yada enfeksiyon mantar bunlarda ağrı yapar

yazık kiyamam yaaa bozma moralini.. kuruluk filan oluyo mi bazen o da ağrı yapar. yada enfeksiyon mantar bunlarda ağrı yapar
Ya agridan ziyade o sislik korkutuyor beni
O kadar uzuldum ki dort gozle ilaci birakmayi bekliyorduk tam birakmaya basliycam bu cikti
Allah dayanma gucu versin hakikaten kimseye aratmasin

Dur sakin ol hemen kötüye yorma bebek yapmaya karar verdiysen zaten doktora gorunmen de iyi olur oyle düşün strese sokma kendini nolur

Dur sakin ol hemen kötüye yorma bebek yapmaya karar verdiysen zaten doktora gorunmen de iyi olur oyle düşün strese sokma kendini nolur
Sag ol canim destegin icin bana dua et lutfen Rabbim yakin zamanda bana da anneligi tattirsin insallah
Seninde bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…