ilk kez duyuyorum bu dediğinizi. ki inse de niye ağrı yapsın ki..Peki rahim hani adete yakin iner derler ya oyle mi acaba
Canim rahim inerde o kadar tumsek yapip rahatsizlik verecek kadar olacagini sanmiyorum. 1 ay kadar aksatmadan acil bi gitmeye calissan ya geciktirmeden? Nolur nolmaz ihmal etmemekte Fayda var bencePeki rahim hani adete yakin iner derler ya oyle mi acaba
Ayy ya gitmek isterim ama bitlisteyim ogretmenim durumlarda karisik buralarda on bes tatilde gidicem insallah ama cok uzuluyorum yaCanim rahim inerde o kadar tumsek yapip rahatsizlik verecek kadar olacagini sanmiyorum. 1 ay kadar aksatmadan acil bi gitmeye calissan ya geciktirmeden? Nolur nolmaz ihmal etmemekte Fayda var bence
Bilmiyorum ki canim gidicem insallahkist, miyom felan olabilir mi acaba.. doktora görünmek lazım.
Oyle diye okumustum canim ben deilk kez duyuyorum bu dediğinizi. ki inse de niye ağrı yapsın ki..
evet böyle bişey var gerçekten doktorum söylemişti. benim de adete birkaç gün kala ilişkide ağrım olur bu yüzdenPeki rahim hani adete yakin iner derler ya oyle mi acaba
yazık kiyamam yaaaAyy ya gitmek isterim ama bitlisteyim ogretmenim durumlarda karisik buralarda on bes tatilde gidicem insallah ama cok uzuluyorum yapanik atak hastasiydim hap kullaniyordum tam birakip bebek deniyecektik ama simdi boyle olunca o kadar cok uzuldum ki
Ya agridan ziyade o sislik korkutuyor beniyazık kiyamam yaaabozma moralini.. kuruluk filan oluyo mi bazen o da ağrı yapar. yada enfeksiyon mantar bunlarda ağrı yapar
Dua edin bana lutfenyazık kiyamam yaaabozma moralini.. kuruluk filan oluyo mi bazen o da ağrı yapar. yada enfeksiyon mantar bunlarda ağrı yapar
Rabbim yardimciniz olsunDua edin bana lutfen
Dur sakin ol hemen kötüye yorma bebek yapmaya karar verdiysen zaten doktora gorunmen de iyi olur oyle düşün strese sokma kendini nolurAyy ya gitmek isterim ama bitlisteyim ogretmenim durumlarda karisik buralarda on bes tatilde gidicem insallah ama cok uzuluyorum yapanik atak hastasiydim hap kullaniyordum tam birakip bebek deniyecektik ama simdi boyle olunca o kadar cok uzuldum ki
Sag ol canim destegin icin bana dua et lutfen Rabbim yakin zamanda bana da anneligi tattirsin insallahDur sakin ol hemen kötüye yorma bebek yapmaya karar verdiysen zaten doktora gorunmen de iyi olur oyle düşün strese sokma kendini nolur
Amin canim dualarim seninle hayirlisiyla en kisa zamanda sende yasarsin insalla bu mucizeyiSag ol canim destegin icin bana dua et lutfen Rabbim yakin zamanda bana da anneligi tattirsin insallah
Seninde bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?