Arkadaslar lütfen bi yardım.

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar 4. ayım hala kocaman önü top ve buyuk bir burnum var ve git gide düştü kalkıklık falanda kalmadı (Kalın deri tabiki) Gecen hafta kontrole gittim en cok taktıgım sey sol tarafımda bir cıkıntı var bombe gibi duruyor hiç bi sekilde gecmedi. Doktor gecer gecmese bile cok önemli bişey degıl dedi ama ben cok takıyorum burnum yamuk gornuyo ve fotograflarda asırı belli oluyor. Boyle cıkıntı bombe gibi bi sertlik olupta gecen oldumu. Bide burnum hala cok buyuk ve top :(

Arkadaslar 4. ayım hala kocaman önü top ve buyuk bir burnum var ve git gide düştü kalkıklık falanda kalmadı (Kalın deri tabiki) Gecen hafta kontrole gittim en cok taktıgım sey sol tarafımda bir cıkıntı var bombe gibi duruyor hiç bi sekilde gecmedi. Doktor gecer gecmese bile cok önemli bişey degıl dedi ama ben cok takıyorum burnum yamuk gornuyo ve fotograflarda asırı belli oluyor. Boyle cıkıntı bombe gibi bi sertlik olupta gecen oldumu. Bide burnum hala cok buyuk ve top :KK43:

4. ay , burnun asıl şeklini görmek için çok erken bir zaman dilimi...biraz daha bekleyin... yamukluk nasıl bir yamukluk ki, çok mu belli oluyo?

4. ay , burnun asıl şeklini görmek için çok erken bir zaman dilimi...biraz daha bekleyin... yamukluk nasıl bir yamukluk ki, çok mu belli oluyo?
Burun ucumda yan tarafta bi çıkıntı var boyle bombe gibi.. Oda yamuk gorunmesıne neden oluyor

Düzeltme teklif etmedi mi doktorunuz ?
Önemli değil dediğine göre o da farkında çıkıntının .

Evet canim sert gibi tam sol burun ucumda :/ bide canim seertlikler inince boyutta da kuculme olur dimi yoksa 4. Aydan sonra cokbişey beklememekmi lazim
canım o çıkıntı sert oldukça umut var korkma. tamamen yumuşadımı aşağıda kıkırdak olup olmadığını anlıyosun 1 sene bekle

Back
X