• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen cevap yazın çok önemli

slm hanımlar ben p.overliyim 3 aşılama negatifdi şimdi tüp denicez nasip olursa bazı merkezlerle görüştüm rhim filmi hormon testleri sperm testi hepsi vardı sadece bir merkez başka testler istedi tedaviden önce kafam karıştı iice yaaaa diğerleri neden istemedi bunlar yeterli dedi hemde eşimin de yaptırması gereken testler vardı offffff offff her yiğidin yoğurt yemesi farklıymış ya o hesap olan bize oluyo

canım biz ilk tedavimizi özelde yaptırdık dediğin testler ve daha başka bisürü test istenmişti hem eşimden hemde benden biz hepsinide yaptırmıştık çok şükür hiç birinden olumsuz sonuç çıkmamıştı senden niye istemedi bazı merkezler bilmiyorum sorabilirmiyim bu testleri isteyen hastane özelmi devlet hastanesimi

canım biz ilk tedavimizi özelde yaptırdık dediğin testler ve daha başka bisürü test istenmişti hem eşimden hemde benden biz hepsinide yaptırmıştık çok şükür hiç birinden olumsuz sonuç çıkmamıştı senden niye istemedi bazı merkezler bilmiyorum sorabilirmiyim bu testleri isteyen hastane özelmi devlet hastanesimi

özel hastaneye gitttim şimdi dün tüp bebek için görüştüğüm doktoru arayıp sorucam neden başka merkez istedi de siz istemediniz diye ben 3 aşılamayı da herkesin bayıldığı asm de yaptım maden test yapıyolar tutmazsa neden istemediler benden offf ya rabbim ne düşürsün ne eksik etsin valla yoruldum

şimdi doktorla konuştum da diğemerkezin istediği testleri söyledim hamilelik ve sonrasında gerekli olan testlermiş valla işin özeti güvenmekten başka çaremiz yok Rabbim ii insanlarla karşılaştırsın kafam iice karıştıııı

kızlar bende 2 başarısız denemeden sonra 3.denememde
başka hastaneye gittim doktorum immünolojik denilen geneti ve hormonal testler istedi
yanlış hatırlamıyorsam 28 tane falandı
kanda pıtılaşma cıktı ve iğne tedavisiyle hallederiz dedi doktorum
suan 21 haftalık hamileyim
allah hepinize nasip etsin

bizden de 3 negatif aşılama ve 2 negatif mikro denemesi sonrası bir sürü genetik test istedi doktorumuz.. 1 ay geçti ama ben de nerede yaptıracağımı, nasıl yaptıracağımı bilmiyorum.. genetik testleri nerede yaptırdınız arkadaşlar? maliyeti ne? bizim gittiğimizi merkez ankarada , tekrar oraya gidemem şu an izin alıp da.. ama nasıl yaptıracağım bilmiyorum

bizden de 3 negatif aşılama ve 2 negatif mikro denemesi sonrası bir sürü genetik test istedi doktorumuz.. 1 ay geçti ama ben de nerede yaptıracağımı, nasıl yaptıracağımı bilmiyorum.. genetik testleri nerede yaptırdınız arkadaşlar? maliyeti ne? bizim gittiğimizi merkez ankarada , tekrar oraya gidemem şu an izin alıp da.. ama nasıl yaptıracağım bilmiyorum

canım benim yaptırdım diye bahsettiğim testler, tedaviden önce yapılan testler, sonradan yapılması gereken testleri hala yaptırmadık sigortaları olmayan için bir buçuk bin tl tutuyomuş bize yapılacak test o yüzden beni eşim bi işyerinden sigortalı yaptıracak ondan sonra gidecez yoksa o parayı hep ödememiz gerek sigorta olunca hepsini karşılıyomuş sadece 200 tl ödenecekmiş

Back
X