- Konu Sahibi serpilyurt
tüp bebek denemesinden sonra neden tutmadığına dair tahlil yapılmak için çarılan varmı aranızda kaçıncı denemeden sonra çarıldınız ve ne gibi tahliller yapıldı lütfen cevap yazın çok önemli bu benim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp bebek denemesinden sonra neden tutmadığına dair tahlil yapılmak için çarılan varmı aranızda kaçıncı denemeden sonra çarıldınız ve ne gibi tahliller yapıldı lütfen cevap yazın çok önemli bu benim için
evet arkadaslar tedavi negativ olunca ne gibi tahliller yapiliyor yardimci olun bilelim
tutmamasına üzüldüm serpil biz burda hep güzel haberler bekliyoruz tutmadığı için benide çağırmıştı doktorum çok uzun konuştu ve anlattı olumsuzluğa neden olabilecek durumları ekimde tekrar başlamak için aradığımda hormon tahlilleri istedi daha önce hormon tahlilleri istememişti sonuçt prlaktini yüksek çıktı ve ilaç kullanıyorum senide belki olumsuzluğa neden olabilecek bazı tahlilleri yapmak için çağırmıştır inşallah bir dahaki sefer herşey daha güzel olur senin için