• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen cevap yazın çok önemli

serpilyurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
227
1
96
37
Sivas
tüp bebek denemesinden sonra neden tutmadığına dair tahlil yapılmak için çarılan varmı aranızda kaçıncı denemeden sonra çarıldınız ve ne gibi tahliller yapıldı lütfen cevap yazın çok önemli bu benim için

vallahi ben 1.tedavimin negativ sonucunu aldim ve doktoru aradiydim turkiyede yabtirmistik..
sonucu soledim ve dusunebiliyormusun sonuc cok vahimdi burdaki doktor sasirdiydi sonucu gorunce sanki tedavi yabtirmamis gibiydim:((

yapan doktorumuz cok soguk kanliydi yani sonucu soledim ... uzuldum dedi ins birdahaki sefer olur dedi

ben cok istemistim demesini gel bi bakalim arastiraliim yada su tahlili yabtir sonucunu yolla felan filan ama hicbise denilmedi..

tüp bebek denemesinden sonra neden tutmadığına dair tahlil yapılmak için çarılan varmı aranızda kaçıncı denemeden sonra çarıldınız ve ne gibi tahliller yapıldı lütfen cevap yazın çok önemli bu benim için

tutmamasına üzüldüm serpil biz burda hep güzel haberler bekliyoruz tutmadığı için benide çağırmıştı doktorum çok uzun konuştu ve anlattı olumsuzluğa neden olabilecek durumları ekimde tekrar başlamak için aradığımda hormon tahlilleri istedi daha önce hormon tahlilleri istememişti sonuçt prlaktini yüksek çıktı ve ilaç kullanıyorum senide belki olumsuzluğa neden olabilecek bazı tahlilleri yapmak için çağırmıştır inşallah bir dahaki sefer herşey daha güzel olur senin için

evet arkadaslar tedavi negativ olunca ne gibi tahliller yapiliyor yardimci olun bilelim

beyzacım negatif olunca hormon tahlilleri bazen de genetik testler istenebiliyor kanama pıhtılaşma zamanını belirlemek için de tahlil istenebiliyor ben de arkadaşlarımdan ve burdaki yazılanlardan biliyorum aklıma gelenler bunlar başka sebeplerde vardır belki de bende de oldu ve ilaç kullanıyorum bu da tedavi zamanımı biraz etkiledi tabi

merhaba;benimde 2 kere tüp bebek denedik sonuç maalesef negatif:) 3.denemeye başlamadan doktor benden genetik test ve hormal tahlili istedi. Kanda pıhtılaşma oluyomuş diye sormuştum ben ınun için birşey yaptırmam gerekiyomu diye biz onun önlemini alıyoruz dedi.İnş.bizde kısa zamanda kavuşuruz..

tutmamasına üzüldüm serpil biz burda hep güzel haberler bekliyoruz tutmadığı için benide çağırmıştı doktorum çok uzun konuştu ve anlattı olumsuzluğa neden olabilecek durumları ekimde tekrar başlamak için aradığımda hormon tahlilleri istedi daha önce hormon tahlilleri istememişti sonuçt prlaktini yüksek çıktı ve ilaç kullanıyorum senide belki olumsuzluğa neden olabilecek bazı tahlilleri yapmak için çağırmıştır inşallah bir dahaki sefer herşey daha güzel olur senin için

canım iyi dileğin için sağol bizimki ilk denememizde tahlil yaptırdığımız gün sonuç negatif çıkınca doktorumuz aynı gün aradı nası tutmaz mutlaka tahlil yapıp öğrenmemiz lazım dedi yani ikinci için beklemeden hemen sonuç belli olunca aramıştı 6 ay dinlenme süremiz vardı o süre doldu ve hala gitmemiştik tahlil yapmaya yine aradılar o tahliller sizin
için çok önemli mutlaka yaptırmanız gerek dediler
bişey daha var arkadaşlar özel veye devlet hastanesi olsun bu tahlilleri sigorta karşılıyomu

tüp bebeği denediğim yerde histeroskopi için bana 1.250 deedi fakat sigortalı olduğun için 750 lira denildi.....fakat ben yaptırmadım...çünkü 2.denememi aynı yerde yaptırmayı düşünmüyorum.....ayrıca bi kadın doğumcuylada görüşmeye gidicem kesin yaptırmam gerekmi diye......

histeroskopi nası bişey aceba sorabilirmiyim bizimde zaten ikinci bi denemeyi yaptırabileceğimiz şüpheli imkanımız yok zaman gösterecek belki kısa sürede tekrar deneriz belki çok uzun bi zaman geçecek aradan belkide hiç deneyemicez birdaha onun için şuraya giderim veya buraya gitmem diye bişey diyemem bizede yapılacak tahlillerin bir buçuk bin tl tutacağını ancak sigorta olursa hepsini karşılayacağını sadece 200 tl gerekeceğini söylediler ama bilmiyorum

merhabalar benimde ilk tüp tutmadı bendende kromozom analizi istedi doktorum bu tahlili birtek üniverste hastaneleri ve özel lab.yapıyomuş üniverste has. çok ileri bir tarihe gün veriyo özel 250 tl yapıyo ben özelde yaptırıcam allah hepimizin yardımcısı olsun

biz ilk denememizi özelde yaptırdık haliyle tahlilde özelde yapılacak bilmiyorum bize sadece 200 tl ödeyeceksiniz dediler ama sonradan bişey çıkmassa tabi sizlere en azından nası bi muayene yapılacağı söylenmiş bize hiç bi bilgi verilmedi o konuda sadece bi takım tahliller yapmamız gerekli dediler neden tutmamış ancak öyle öğreniriz diye

canım geçmiş olsun benim tüp bebek denemem dış gebelikle sonuçlanmıştı önce kan pıhtılaşma testi yapıldı daha sonra doktorumuz dış gebelik olduğu için tutunduğu yere zarar vermişmi diye bide niye böle oldu diye laparoskopi yaptı bizden ücret almadılar sadce kan pıhtılaşma testine 100ytl vermiştik umarım bidahaki sefere gerek kalmadan kavuşursun bebeğine canımmmzemuszemus

SELAM ahhhhh.....bir...bilsem niye tutmadigini benimde problemim bu her sey yolunda gidiyor fakat rahim kabul ertmiyor........dr bana en son .......rahim .....yabanci bir sey zannedip geri stiyormuskafamçokkarıştı kasimda 7. migroya baslicam hayirlisi inseallah bu sefer olur tutunur rabbim bizlere guc kuvvet versin

slm hanımlar ben p.overliyim 3 aşılama negatifdi şimdi tüp denicez nasip olursa bazı merkezlerle görüştüm rhim filmi hormon testleri sperm testi hepsi vardı sadece bir merkez başka testler istedi tedaviden önce kafam karıştı iice yaaaa diğerleri neden istemedi bunlar yeterli dedi hemde eşimin de yaptırması gereken testler vardı offffff offff her yiğidin yoğurt yemesi farklıymış ya o hesap olan bize oluyo

ilk denemem negatifti sonrasında aradılar benı istersen yaptır dıye ama ben yaptırmadım bir sürü genetik tahlıl vardı

bizede genetik tahliller yapılacakmış galiba ama kısmet olursa biz yaptıracaz en azından neden tutmadığını öğreniriz inşallah hiç bi sorun çıkmaz ben tedaviden sonra hemen bi rahatsızlık geçirdim hastanede yatmıştım çok sarsıtmışlardı beni belkide ondan tutmadı diyoruz eğer bişey çıkmassa ki inşallah çıkmaz kesin ondan oldu dicez

Back
X