- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 8
- 29
- Konu Sahibi lemansgel1
Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim Kpss hazırlanıyordum, şehrimde ki üniversiteye büro personeli alımı vardı ona başvurdum puanım pek yüksek değil 77 aldım ama 4 adet sertifika istiyorlar biri hariç hepsi mevcut, Allahtan ümit kesilmez deyip başvurdum. Bazı şeyler manevi yönden çok ağırıma gidiyor gerçekten. Kendimden 4 yaş küçük kardeşimden laf duyuyorum şakayla karışık, bugün su istedi hizmetçin mi var dedim oda bana sen varsın ya dedi. Bahçeye gidiyorum tavuklarımız var kapatmaya kardeşim alay eder gibi sende tam ırgat oldun diyor vs. En önemlisi kardeşim küçük cahil diyorum şakalaşıyor benimle hadi neyse ama annem hiç destekçi olmuyor. O bile hizmetçi gözüyle bakıyor. Mesela teyzem robot süpürge almış onu konuşuyorlardı annemle telefonda, alamam valla onu falan kızım var robot yerine dedi. Telefonu kapatınca bozuldum anne neden öyle dedin dedim hizmetci değil misin hizmet ediyorsun işte bize dedi. Sonra yutkunamadım gerçekten hani suratım düştü kötü hissettim kendimi bozulduğumu anlayınca konuşmaya çalıştı sürekli laf verdi bana. Belki ben abartıyorum arkadaşlar belkş size göre bunlar normal şeyler ama benim zoruma gidiyor en yakın arkadaşıma bile anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim. Lütfen dua edin bana şu iş olsun annemde kardeşimde hizmetçi gibi görmesin beni artık… dualarınıza ihtiyacım var