Arkadaşlar lütfen Gebelikte baş ağrısı olanlar ve dindirenler bakabilir mi? Çok kötüyüm :(

gulina

Çok şükür bin şükür beni bana verene....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
276
136
Merhaba kızlar. Gebeliğmin 11.haftasındayım başım çok ağrıyor yataktan kalkmak istemiyorum ama baş ağrısı beni mahvetti hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bugün hastaneye gittim doktor Parol verdi bu haftalarda normal olduğunu söyledi. Ağrıyı azıcık dindirmenin yolu yok mu ne bilim bitkisel çay falan kullanan arkadaşlar var mı? Lütfen yardım edin!!!

Merhaba kızlar. Gebeliğmin 11.haftasındayım başım çok ağrıyor yataktan kalkmak istemiyorum ama baş ağrısı beni mahvetti hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bugün hastaneye gittim doktor Parol verdi bu haftalarda normal olduğunu söyledi. Ağrıyı azıcık dindirmenin yolu yok mu ne bilim bitkisel çay falan kullanan arkadaşlar var mı? Lütfen yardım edin!!!
Canim zencefil.cayi icebilirsin. Gunde 1 tane olmak sartiyla parol icebilirsin..

benim suandada var ve disimi sıkiyorum dayanmaya calisiyorum korkuyorum ilac almaya doktor duz minoset verdi ama icim rahat degil sadece 1 kez kullandim gebeligim boyunca

Zencefil cayi mide bulantisina iyi gelir basagrisina ii gelirmi bilmiyorum.benimde bazen basim cok agriyor dus aliyorum uzaniyorum...geciyor..

Ben de duş alıyorum. Biraz geçiyo tekrar başlıyo. sıcak su torbası koydum şakaklarıma biraz rahatlattı ama yine devam ediyo. Parol verdi işte bugün doktor bile dayanamayacak dereceye gelince al dedi. Gözlerim şişmiş hissediyorum. Hamileliğim boyunca kusmadım bugün Kusacak hale geldim uzanıyorum olmuyo kalkıyorum başım dönüyo. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin de bunu düşünerek takmamayı düşünüyorum ama çok farklı bi ağrı. Kitap bile okuyamıyorum o derece.

bende 2 günden beri baş ağrısından ölüyorum. Alnım ve göz kapaklarımda tonlarca yük var gibi. Bugün dayanamadım minoset içtim ama hiç işe yaramadı :KK43: Yatamıyorum da yatınca daha çok ağrıyor. Nasıl geçecek bir fikri olan varsa yardım edin lütfen

Cnm doktorun da dediği gibi çok normal bu. Ben de arada baş ağrım olduğu zaman parol alıyorum. Ama sen daha başlardasın geçer yani bu durum. Bir de bulunduğun odayı bol bol havalandırmanı tavsiye ederim sana.

Cnm doktorun da dediği gibi çok normal bu. Ben de arada baş ağrım olduğu zaman parol alıyorum. Ama sen daha başlardasın geçer yani bu durum. Bir de bulunduğun odayı bol bol havalandırmanı tavsiye ederim sana.
Sağol canım benim.

bende 2 günden beri baş ağrısından ölüyorum. Alnım ve göz kapaklarımda tonlarca yük var gibi. Bugün dayanamadım minoset içtim ama hiç işe yaramadı :KK43: Yatamıyorum da yatınca daha çok ağrıyor. Nasıl geçecek bir fikri olan varsa yardım edin lütfen
Aynı ben gibisin bacım. İnşaallah geçer demekten başka birşey diyemiyorum

Dün bütün geceyi uyurken bile başağrısı çekerek geçirdim..ilaç almadan başağrısına iyi geldiğini keşfettiğim yöntemler: 1-karanlık sessiz odada varsa uyku gözlüğü takarak uyumaya çalışmak
2-duş almak
3-karabiberli limon kolonyalı pamukları alın ve şakakalara sıkıca bağlayıp karanlıkta dinlenmek.
4-eft yapmak (internette eft videoları var saçma gelebilir ama öğrenmeye ve uygulamaya vakit ayırdığında etkili)en çok bu şekilde gebelikte başağrısı ile başediyorum.

bilmiyorum baş ağrınız hala devam ediyor mu ama ben şekersiz türk kahvesinin içine birkaç damla limon sıkıp içiyorum ve çok iyi geliyor böyle günlerce süren arkadaşlarımada tavsiye ettim memnun kaldılar

Canim bi kac gun bendede oldu, sebebinide hemen cozdum.. sanirim kan sekerim dusuyor akabinde tansiyonda oynuyor ve hooop bas agrisi.. nasil onledim, karnim acikir acikmaz agzima birseyler atarak. Oyle abur cuburda degil yani, meyve, sebze, kuruyemis.. bayagi ise yaradi bende :KK66: Ne zaman gec yesem basim agrimaya basliyor.
+ su icmeyi unutmamak lazim, bol su icmeni tavsiye ederim :KK66:

X