Arkadaslar lutfen sizin onerilerinize ihtiyacim var

Ece Dawswert

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
45
67
3
46
Oncelikle merhaba arkadaslar!

Dun gece yasanan bir sorunu aktarmak istiyorum;

Kapimi kilitledigimi ve 3 yasindaki oglumun uyudugunu sanmistim tabiri uygun mu bilmiyorum ama esim ve ben ust uste ....hazirlaniyorduk.En kibar dille anlatmaya calistim.kapimizi kilitlememisim Oglum iceri geldi ve bizi oyle gordu ona bunu nasil aciklayacagimi bilemiyorum ve umarim unutmustur diyorum. Biyolojik annesiolmasamda o benim canimdan bi parca lutfen yardim edin

babanla oyun oynuyorduk filan desen insan hangi yaşta olursa olsun anne babasını o vaziyette görse psikolojisi bozulur

daha küçük belki inanır oyun olduğuna

daha dikkatli olun lütfen yazık çocuğun düştüğü vaziyete

Cok kotu olmus ama kusura bakmayin guldum tam o pozisyonda cocugu gormenizi dusununce
Anlamadigim kapi kilitliymis nasil gelmis gormus? Sanirim birsey hatirlamaz ama hatirlarsada oyundu falan dersiniz

Cok kotu olmus ama kusura bakmayin guldum tam o pozisyonda cocugu gormenizi dusununce
Anlamadigim kapi kilitliymis nasil gelmis gormus? Sanirim birsey hatirlamaz ama hatirlarsada oyundu falan dersiniz
Bayağı küçük olduğu için unutur ne olduğundan bihaber olur umarım

yazık ben çocuğa üzüldüm

sakın oyun falan demeyin sakın!!!!!
başkası bunu kullanabilir..
hatta böyle birşeye maruz kalsa en güvendiği kişi annesi oyun dediği için farkına varmaz ve söyleme gereği bile duymaz..
Doğan Cüceloğluna sorulmuştu bu hayat normal akışında devam etsin hiçbir açıklama yapmayın aksi bunu içselleştirmesine yarar demişti..
netten araştırın eminim sadece sizin başınıza gelmemiştir

Onu ikna edecek bir yalan bulmalisin. Merakını kesinlikle gidecerek ve tatmin edecek bir yalan ama. Eğer tatmin edemezsen üstüne düşer yahut bir yerde anlatır.

Bayağı küçük olduğu için unutur ne olduğundan bihaber olur umarım

yazık ben çocuğa üzüldüm
Bende uzuldum cocuga ama o ani aklimda canlandirinca gulmeden duramiyorum valla

Eskiden ayri oda bile yokmus herkes ayni yerde yatiyormus illa ki anne babasini o durumda goren cocuk olmustur yani dogal bisey mi desem bilemedim simdi
Allah'tan cocugun yasi kucuk pek anlamaz diye dusunuyorum

katılıyorum hiçbir açıklama yapmayın, normal akışında devam etsin her şey..

Reactions: nio
oyun falan demeyin kesinlikle, açıklama yapmayın muhtemelen hatırlamayacak zaten

soruyor mu açıklama bekliyor mu çocuk?

Siz verdiğiniz tepkiyle yaşanan olayı travmatik hale getirirsiniz. Bırakın sizi doğal bir şekilde görmüş olduğunu farzetsin. Beynine özel bir anı olarak kazınmasın. Soruları olursa yaşına uygun cevap verirsiniz.

Iliski esnasinda gormemis ki ben mi yanlis okuyorum? sadece ust uste gormus..

Ben olsam eger soru sorarsa yere uzanirdim oglumu kucagima alirdim havaya atardim tutardim falan yuvarlanirdim onunla yerde babanla dun bunu yapiyorduk derdim sonucta iliskiyi gormemis cocuk sadece ust uste gormus..

Tabi eger soru sormazsa ustelemezdim hic. Ama eger iliski esnasinda gormusse ona oyun demek yanlis ve tehlikeli olur tabiki

üstünüzde örtü varsa çocuk pek bir şey anlamıştır zaten. olay aşikar bir şekilde görülmediği sürece çocuk için çok sorun olacağını sanmıyorum. ama anlam veremediği bir manzara ile karşılaştıysa o kötü tabi. hemen giyinip hiçbir şey yokmuş gibi davranmalıydınız bence.

Bnce olayı uzatmayın. O yaştaki çocuk çok rhat unutur durumu.. Siz açıklama yapıp kafasını daha çok bulandırırsınız..

Annesi zihinsel engelli gibi bisey.Esimin is yogunlugu yuzunden ayrilmislar kadinda 2 aylik cocugu babasinda birakip kacmis.
Oooo kuzum kıyamam ya o sormadıkça hayatınıza normal devam edin. Uyku sersemi ve yaşı daha küçük pek anlicağını sanmıyorum.Ama sakın oyun demeyin bunu pekiştirirse beyninde allah muhafaza biri birşey yapsa oyun zanneder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…