- 21 Ağustos 2015
- 45
- 67
- 3
- 46
- Konu Sahibi Ece Dawswert
-
Oncelikle merhaba arkadaslar!
Dun gece yasanan bir sorunu aktarmak istiyorum;
Kapimi kilitledigimi ve 3 yasindaki oglumun uyudugunu sanmistim tabiri uygun mu bilmiyorum ama esim ve ben ust uste ....hazirlaniyorduk.En kibar dille anlatmaya calistim.kapimizi kilitlememisimOglum iceri geldi ve bizi oyle gordu ona bunu nasil aciklayacagimi bilemiyorum ve umarim unutmustur diyorum. Biyolojik annesiolmasamda o benim canimdan bi parca lutfen yardim edin
Bayağı küçük olduğu için unutur ne olduğundan bihaber olur umarımCok kotu olmus ama kusura bakmayin guldum tam o pozisyonda cocugu gormenizi dusununce
Anlamadigim kapi kilitliymis nasil gelmis gormus? Sanirim birsey hatirlamaz ama hatirlarsada oyundu falan dersiniz
Bende uzuldum cocuga ama o ani aklimda canlandirinca gulmeden duramiyorum vallaBayağı küçük olduğu için unutur ne olduğundan bihaber olur umarım
yazık ben çocuğa üzüldüm
sakın oyun falan demeyin sakın!!!!!
başkası bunu kullanabilir..
hatta böyle birşeye maruz kalsa en güvendiği kişi annesi oyun dediği için farkına varmaz ve söyleme gereği bile duymaz..
Doğan Cüceloğluna sorulmuştu bu hayat normal akışında devam etsin hiçbir açıklama yapmayın aksi bunu içselleştirmesine yarar demişti..
netten araştırın eminim sadece sizin başınıza gelmemiştir
soruyor mu açıklama bekliyor mu çocuk?Oncelikle merhaba arkadaslar!
Dun gece yasanan bir sorunu aktarmak istiyorum;
Kapimi kilitledigimi ve 3 yasindaki oglumun uyudugunu sanmistim tabiri uygun mu bilmiyorum ama esim ve ben ust uste ....hazirlaniyorduk.En kibar dille anlatmaya calistim.kapimizi kilitlememisimOglum iceri geldi ve bizi oyle gordu ona bunu nasil aciklayacagimi bilemiyorum ve umarim unutmustur diyorum. Biyolojik annesiolmasamda o benim canimdan bi parca lutfen yardim edin
Ben olsam eger soru sorarsa yere uzanirdim oglumu kucagima alirdim havaya atardim tutardim falan yuvarlanirdim onunla yerde babanla dun bunu yapiyorduk derdimsonucta iliskiyi gormemis cocuk sadece ust uste gormus..
Biyolojik annesi nerde çocuğun?
Oooo kuzum kıyamam yaAnnesi zihinsel engelli gibi bisey.Esimin is yogunlugu yuzunden ayrilmislar kadinda 2 aylik cocugu babasinda birakip kacmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?