Arkadaslar lutfen sizin onerilerinize ihtiyacim var

Normalde hep dikkat ediyorum.Uyutuyorum bizim kapiyi kilitliyorum ama dun ne olduysa artik kilitledim diye hatirliyordum kilitlememisim cocukta korkmus geldi yanimiza

Normalde hep dikkat ediyorum.Uyutuyorum bizim kapiyi kilitliyorum ama dun ne olduysa artik kilitledim diye hatirliyordum kilitlememisim cocukta korkmus geldi yanimiza
ay yavrum babam annemi boğazlıyor filan diye düşünmüştür o vaziyette görünce, sormazsa birşey söylemeyin o vakit

Kesinlikle oyun falan demeyin.
Normal hayat akışında devam edin.
Çocuğu gözlemleyin duygu durumunda bir degisiklik varsa ve sorarsa eğer duruma el atmak gerekebilir.

Cok kotu olmus ama kusura bakmayin guldum tam o pozisyonda cocugu gormenizi dusununce
Anlamadigim kapi kilitliymis nasil gelmis gormus? Sanirim birsey hatirlamaz ama hatirlarsada oyundu falan dersiniz

Kapi kilitli sanmistim,ama kilitlememistim.Gulebilirsiniz ben bile yazarken guldum Bildiginiz kapiyi acti geldi anne korkuyorum dedi ertesi gun babaannesiyle dedesinin yaninda dun aksami anlatti babam annemi ezdi diye

Hayir ben cok pismanim daha evleneli 1 sene olmadi ve calisma hayatimizda da cok yogun oldugumuz icin birbirimize vakit ayiramiyorduk.Cocugun girecegini nerden bilebilirdim.

Buyuyunce unutur tabiki ama suanda ona gercekten cok garip geliyor.Babaanesine babam annemi ezdi bile dedi :) :) :)

bence açıklama yaparak bilinçaltında yer etmesine izin vermeyin. unutur yüksek olasılık. bir daha da yakalanmayın

Soruyor iste melegim

Hayir ben cok pismanim daha evleneli 1 sene olmadi ve calisma hayatimizda da cok yogun oldugumuz icin birbirimize vakit ayiramiyorduk.Cocugun girecegini nerden bilebilirdim.

Oncelikle sevismek dogal bir olay.
bunu cocugun gormesi psikolojisini altust etmez bana kalirsa...
evin icinde mahrem sinirlar yeterince cizilmisse hele hic sorun olmaz.
evde kufur siddet ihmal saygisizlik hak cigneme gibi durumlarin olmasi anne babayi altta ustte gormekten cok daha yikici oluyor.
Adem Gunes cocugu gormezden gelip hissizce aglamalarini gormezden geleceginize yahut hakaret edip asagilayacaginiza vurun evet evet vurun daha iyi dediginde sok olmustum...
yani sex yaparken sizi gormesini cidden buyutmeyin ama kavga ederken dovusurken hakaret ederken aglarken gormesin misal...

Babanla biz birbirimizi seviyoruz ve sarildik yattik sarilarak yatabilir evli ve yetiskinler.
sende buyuyup bir yetiskin oldugunda evlenip esine sarilir uzanirsin yavrum...boyle bisey olabilir

Babanla biz birbirimizi seviyoruz ve sarildik yattik sarilarak yatabilir evli ve yetiskinler.
sende buyuyup bir yetiskin oldugunda evlenip esine sarilir uzanirsin yavrum...boyle bisey olabilir

Gercekten mantikli,yorumun icin tesekkurler :)

Reactions: nio

Esimle kavgamiz su ana kadar hep saygi cercevesinde oldu.umarim bundan sonrada oyle olur.

doktorsun ve bu konuda fıkrın yok oyle mı
bu durumda napcagını bılemıcek kadar panıksın bı doktor olarak?
enteresan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…