- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Ece Dawswert
-
babanla oyun oynuyorduk filan desen insan hangi yaşta olursa olsun anne babasını o vaziyette görse psikolojisi bozulur
daha küçük belki inanır oyun olduğuna
daha dikkatli olun lütfen yazık çocuğun düştüğü vaziyete
ay yavrum babam annemi boğazlıyor filan diye düşünmüştür o vaziyette görünce, sormazsa birşey söylemeyin o vakitNormalde hep dikkat ediyorum.Uyutuyorum bizim kapiyi kilitliyorum ama dun ne olduysa artikkilitledim diye hatirliyordum kilitlememisim cocukta korkmus geldi yanimiza
Sizi oz annesi olarak mı biliyor. Merak ettim..
Cok kotu olmus ama kusura bakmayin guldum tam o pozisyonda cocugu gormenizi dusununce
Anlamadigim kapi kilitliymis nasil gelmis gormus? Sanirim birsey hatirlamaz ama hatirlarsada oyundu falan dersiniz
sakın oyun falan demeyin sakın!!!!!
başkası bunu kullanabilir..
hatta böyle birşeye maruz kalsa en güvendiği kişi annesi oyun dediği için farkına varmaz ve söyleme gereği bile duymaz..
Doğan Cüceloğluna sorulmuştu bu hayat normal akışında devam etsin hiçbir açıklama yapmayın aksi bunu içselleştirmesine yarar demişti..
netten araştırın eminim sadece sizin başınıza gelmemiştir
Bende uzuldum cocuga ama o ani aklimda canlandirinca gulmeden duramiyorum valla
Eskiden ayri oda bile yokmus herkes ayni yerde yatiyormus illa ki anne babasini o durumda goren cocuk olmustur yani dogal bisey mi desem bilemedim simdi
Allah'tan cocugun yasi kucuk pek anlamaz diye dusunuyorum
soruyor mu açıklama bekliyor mu çocuk?
oyun de dedim ama oda tehilkeliymiş ne denir ki bu durumda duymamazlığa gel unutur gider belki.Surekli soruyor niye oyle oldu niye boyle oldu diye.Bseyleri unutan bi cocuk degil.
Oooo kuzum kıyamam yao sormadıkça hayatınıza normal devam edin. Uyku sersemi ve yaşı daha küçük pek anlicağını sanmıyorum.Ama sakın oyun demeyin bunu pekiştirirse beyninde allah muhafaza biri birşey yapsa oyun zanneder
Hayir ben cok pismanimdaha evleneli 1 sene olmadi ve calisma hayatimizda da cok yogun oldugumuz icin birbirimize vakit ayiramiyorduk.Cocugun girecegini nerden bilebilirdim.
Kesinlikle oyun falan demeyin.
Normal hayat akışında devam edin.
Çocuğu gözlemleyin duygu durumunda bir degisiklik varsa ve sorarsa eğer duruma el atmak gerekebilir.
Babanla biz birbirimizi seviyoruz ve sarildik yattik sarilarak yatabilir evli ve yetiskinler.
sende buyuyup bir yetiskin oldugunda evlenip esine sarilir uzanirsin yavrum...boyle bisey olabilir
Oncelikle sevismek dogal bir olay.
bunu cocugun gormesi psikolojisini altust etmez bana kalirsa...
evin icinde mahrem sinirlar yeterince cizilmisse hele hic sorun olmaz.
evde kufur siddet ihmal saygisizlik hak cigneme gibi durumlarin olmasi anne babayi altta ustte gormekten cok daha yikici oluyor.
Adem Gunes cocugu gormezden gelip hissizce aglamalarini gormezden geleceginize yahut hakaret edip asagilayacaginiza vurun evet evet vurun daha iyi dediginde sok olmustum...
yani sex yaparken sizi gormesini cidden buyutmeyin ama kavga ederken dovusurken hakaret ederken aglarken gormesin misal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?