- 21 Ağustos 2015
- 45
- 67
- 3
- 46
- Konu Sahibi Ece Dawswert
-
Onu ikna edecek bir yalan bulmalisin. Merakını kesinlikle gidecerek ve tatmin edecek bir yalan ama. Eğer tatmin edemezsen üstüne düşer yahut bir yerde anlatır.
doktorsun ve bu konuda fıkrın yok oyle mı
bu durumda napcagını bılemıcek kadar panıksın bı doktor olarak?
enteresan...
doktorsun ve bu konuda fıkrın yok oyle mı
bu durumda napcagını bılemıcek kadar panıksın bı doktor olarak?
enteresan...
sakın oyun falan demeyin sakın!!!!!
başkası bunu kullanabilir..
hatta böyle birşeye maruz kalsa en güvendiği kişi annesi oyun dediği için farkına varmaz ve söyleme gereği bile duymaz..
Doğan Cüceloğluna sorulmuştu bu hayat normal akışında devam etsin hiçbir açıklama yapmayın aksi bunu içselleştirmesine yarar demişti..
netten araştırın eminim sadece sizin başınıza gelmemiştir
bunun ıcın cocuk buyutmene gerek yokDaha once hic bir cocuk buyutmedim tatlim.Ona gerekli aciklamayi yaptim ama hep daha fazlasini bekliyor.Bir doktorum ama cocuk psikolojisini anlamak gercekten cok hassas bir konu.Her doktor kendi derdine care olacak diye soz konusu degil.Enteresan olabilir cunku gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.Bu kadar aciklama fazlasiyla yeter sanirim.
sormadığı sürece hiçbişey açıklamayın
ama sorarsa...
ona birbirinizle şakalaştığınızı söyleyin. anne ve babanın bazen böyle şakalaştıklarını bunun sadece anne baba arasında olabileceğini
ikisinin arasında özel bir şaka olduğunu kötü bişey olmadığını söyleyin
sorarsa !!!
sormazsa bişey yapmayın
o yaştaki çocuğa anlatsanda anlamaz ama oyun olduğunu felan söylemeyin
sadece anne ve babaların şakası
internette böyle okumuştum
bi de bişey sorucam giyinik miydiniz yani tam olarak ne yapıyodunuz
tam seks sırasında mı gördü yoksa ön sevişme sırasında felan mı
nasıl gördüğü de önemli
Çocuklar biz yetişkinler gibi bakmaz olaylara. O sadece gördüğü şey Yeni olduğu için yanıt arıyor etrafa soruyor. Konu ile ilgilenmeyin. İlgisini farklı yöne çekin. Bu konuyu sorduğunda ilgisini dağıtın. Çok hızlı unutacaktir. Ama Si telaş yapıp açıklamaya çalıştıkca onda merak uyanacak. Henüz çok küçük bir haftada unutur. Dedigim gibi konu ile ilgili birsey sorarsa ilgisini farklı yone çekip dağıtın. Mesela oyun falan oynayın beraber. Gel beraber resim yapalım deyin. Başka şeyle oyalayin yanıtsız bırakın. Yapacağınız her açıklama yanlış olacaktır bence.
sorması ayıp giyinik miydiniz yoksa sizi tamamen çıplakmı gördüOn sevisme sirasinda gordu.
üstünüzde örtü varsa çocuk pek bir şey anlamıştır zaten. olay aşikar bir şekilde görülmediği sürece çocuk için çok sorun olacağını sanmıyorum. ama anlam veremediği bir manzara ile karşılaştıysa o kötü tabi. hemen giyinip hiçbir şey yokmuş gibi davranmalıydınız bence.
sorması ayıp giyinik miydiniz yoksa sizi tamamen çıplakmı gördü
ortam karanlık mıydı görüntüler çocuğun kafasında ne kadar netlikte acaba
kusura bakmayın soruyorum ama bu detaylar önemli
çocuk meraklanmış babaannesine anlatıp bakıcısına sorduğuna göre
Unutmuştur daha çok küçük. .
Elbette unutacak ama suan unutmadi
hımmmZaten her seyi merak edip soran bi cocuk.Ortam tam olarak karanlik degildi gece lambasi cok isik yapmasada acikti.Giyinik degildik.Hep kendimi sucluyorum bu konuda ki oyle ona iyi anne olamadim diye.
Aynı o yaşlarda ben de annemle babamı yakalamıştım.
O günden sonra sorular sormaya başladım 'ben nasıl oldum' diye.
Merak etmeyin, yeni nesil zehir gibi, her şeyin farkında.
Bir şey açıklamanıza da gerek yok.
Biraz zaman sonra, kadınla erkeğin birbirlerinin sevmesinin yolu olduğunu ve o şekilde dünyaya geldiğini öğrenecektir yavrunuz.
Aman dikkat edin. .
Kapıyı kitleyip garantiye alın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?