Arkadaşlar lütfen şu kişiyi nereye şikayet etmem gerektiğini söyleyin .!!!

Ayrıca sakın kızın adını, link flan paylaşmayın arkadaşlar..

Nasıl görüyorsunuz videoyu bilmiyorum göremedim ama şikayet edenlerin ellerine sağlık..

Yahu var ya karamelize soğan nasıl bir şeydir diye bakayım dedim sözlüğe denk geldi görmeseydim keşke .

Merak ettim doğrusu videoyu,görsem bende şikayet edicemde göremedim KÎ neyi şikayet edicem

Konu da link veren arkadaş linki sil ya da moderatörler silsin. Bu bir suçtur niyetin kötü değil inanıyorum ancak lütfen silinsin. o kıza daha çok yazık oluyor..

Evet yayılmasına yardım eder konumdasınız. Emniyet yayıldığı tüm yerleri araştıracak. Site için de şahsınız için de silmeniz en iyisi.

Evet farkindayim basligi bu yüzden özenle seçtim linki vermezsem nasil şikayet ettirecektik onu bilemedim..

Yahu var ya karamelize soğan nasıl bir şeydir diye bakayım dedim sözlüğe denk geldi görmeseydim keşke .
Olay hangi şehirde, veya bu çocuklar hangi şehirde? İhbar sayfasında soruyor da. Atlamak istemedim daha hızlı işlem yapsınlar diye.

Malesef benim de kanım dondu .
Üstelik on dört yaşın da bir çocuğu yetişkin olarak görenler var işte onu görünce hiç dayanamıyorum .
Kızcağıza neler söylenmemiş neler denmemiş , allah ım bir gram merhamet olmaz mı insan da.
En kötü onun yerin de ben de olabilirdim der insan yine bu şekilde davranmaz.
Bu şekil de davranan akranları gece beni o kadar çok üzdü ki ,ironik olan da bunu kız çocuklarının ,çok daha acımasız ve futursuzca fazlasıyla yapması , ilk defa ciddi ama çok ciddi anlam da gelecekte nasıl bir toplum olacağız diye kahroldum .
Umarım ergenliktir umarım geçicidir ...

On beş yaşın da veledin verdiği zarara bak , yok aklım almıyor ...

Son düzenleme:
kızlar hangi video diye yazıp şikayet edelim allahın belalarını birlik olsun nakadar şikayet edersek o kadar iyi duyarlı olmanız çok güzel

kızlar hangi video diye yazıp şikayet edelim allahın belalarını birlik olsun nakadar şikayet edersek o kadar iyi duyarlı olmanız çok güzel
Video kaldırılmış ama bildiğin linç eylemi devam ediyor.
Kızın acilen destek alması gerek .
Adına bir sürü sayfa açılmış karalama kampanyası resmen .
On dört yaşın da bir kız çocuğuna duyulan bu kini nefreti anlamakta güçlük çekiyorum .

aslında bu ve benzeri çok olay var günümüzde erkeklerin hepsi kaba bi tabirle "paylaşımcı" herşey aslında "abi baksana karı bana ne fotolar yolladı şerefsizim kanım çekildi açsana bluetootunu" sözleriyle başlıyor.

bu olay elbette bi kız çocuğunun başına gelmesi kötü aa mallesef (burada da görüyoruz) çoğu yetişkin kadınlarımızın başına geliyor. biz kadınlar sadece bu konularda hassasız erkeler bizim binde birimiz kadar ahlak barındırsalardı içlerinde işler bu raddetye gelmezdi

Haberlere bile çıkmış , Allah yardımcısı olsun .
Yapmasaydı demiyeceğim , çocuk çünkü, akıl edebilseydi zaten yapmazdı , ki biz yetişkinler bile hata yapıyoruz değil çocuklar yapmasın .

Back
X