arkadaşlar lütfen yardım bebegin kalp atışı yavas

banu13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
389
0
116
42
İstanbul
çok moralim bozuk kızlar.az önce doktordn geldim.bebek 2 hafta geriden geliyor ve kalp atımı cok yavas.bu 4. gebeliğim.daha öncekiler hep düştü.3 yıldan sonra bunu da kaybetmek istemiyorum.internetten araştırma da yaptım benim durumumda olan kimse yok.eğer varsa bilginiz lütfen bana moral olun çünkü çok ihtiyacım var.şimdiden sağolun kızlar..:gitme:

kaç aylık hamılelık...
güçlenmesı ıçın ılaç falan verılmıyormu acaba

canim insallah bebeisinde bir sorun yoktur ve sag saglim kucagina alirsin.Hepimizin en ufak seyde yuregi agzina geliyor ama simdilik yapabilecegin tek sey sakin olmak ve farkli bir doktora daha gorunmek.Belki gecicidir ve kalbinin yavas atmasi sadece o ana denk gelmistir.Bir an once baska bir doktora daha gorun ve sebeplerini sor,neler yapilabiliecegini ogren.

canım çok sagol desteğin için.bakalım 1 hafta sonra tekrar çağırdı.insallah o zaman güzel şeyler duyarım.ama yine de merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayanlar ve sonuçları ne olmuş diye?

nie kaç attığını sölemıolarkı detaylı ultrasona sokan hast gıt bence ama ben kalbının ılk oluştuğu gunlerde kalp atışı varla yok arssı atabılıomuş

Böyle bir durum yaşamadım ve çevremdede görmedim ama Hemen başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim canım. Kaç haftalıksın bu arada??

Böyle bir durum yaşamadım ve çevremdede görmedim ama Hemen başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim canım. Kaç haftalıksın bu arada??

canım normalde 8 hafta olması lazım ama 2 hafta griden geliyo.allahım ya tek ben miyim bu durumu yaşayan kızlar yok mu kimse?

Canım benim de bu konu hakkında bi bilgim yok ama sonuçta Mevlam ne derse o olur,canını sıkıp ta bebeğini de üzme.ıyi şeyler düşün arkadaşların dediği gibi başka bir doktora da görün.Hakkında hayırlısı neyse o olsun.Selam ve Dua ile....

sositososito

Geriden gelmesi geç döllenme değil mi? Aralık anneleri topiğine yazmıştım, benim de 1,5 hafta farklı çıkıyo usg.de ama bu geriden gelmesinden değil, adet düzensizliğindenmiş, 2 doktora gittim, ikiside çok rahattı, normal dediler. adet döngüsü 28 dün olmayan kadınlarda yumurtlama faklı zamanlarda oluyo, netteki hesaba uymuyo bu yüzden. Benim 40 gün civarındaydı adet döngüm mesela, o yüzden hesaba uymuyo bebişimin haftası. Hiç açıklama yapmadı mı doktorun canım? Bence 2. bi doktora git kendini üzmektense.

Evet bence de.. 2 haftalık fark çok değil bence de.. ben 3. haftalıkken öğrendim hamile olduğumu.. testte çıkıyordu.. Dokor dah belli olmaz dedi testi gösterdim.. Adetin her ay 1 hafta geri mi geliyor dedi.. öyle gerçekten.. en az 3-4 gün erken oluyorum.. Belki adet tarihiyle alakalıdır.. Kimisinin de SAT a göre bir iki hafta büyük gözüküyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…