üzme kendini canım sen üzülürsen bebeğinde üzülür.
belkide anlık birşeydi ?
başka bir uzmana git tek doktora bağlı kalma.
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin...
çok moralim bozuk kızlar.az önce doktordn geldim.bebek 2 hafta geriden geliyor ve kalp atımı cok yavas.bu 4. gebeliğim.daha öncekiler hep düştü.3 yıldan sonra bunu da kaybetmek istemiyorum.internetten araştırma da yaptım benim durumumda olan kimse yok.eğer varsa bilginiz lütfen bana moral olun çünkü çok ihtiyacım var.şimdiden sağolun kızlar..:gitme:
bence sitres yapma bu bebeğine daha çok zarar verir doktorlar adet tarihine göre hesaplıyorlar bebeğin kaç haftalık olduğunu ama bu kesin bir sonuç değildirki adet tarihinden en az 10 gün sonrasıdır .tabi bu herkeste farklıdır ne zaman döllenme oldu bilemezlerki o yüzden sıkma canını sen rahat olmaya çalış bebeğin için annesii
kızlar hepinize desteğinizden ötürü çok teşekkür ederim ama malesef bebeğimi kaybettim.bugün kürtaj oldum.çok acıydı.rabbim kimseye yaşatmasın.bebeğim hiç gelişmemiş.6 haftada kalmış.normalde sat a göre 10 hafta olması gerekiyodu.hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elden.dilerim sizler sağlıklı doğumlarla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.hoşçakalın.senağlama
kızlar hepinize desteğinizden ötürü çok teşekkür ederim ama malesef bebeğimi kaybettim.bugün kürtaj oldum.çok acıydı.rabbim kimseye yaşatmasın.bebeğim hiç gelişmemiş.6 haftada kalmış.normalde sat a göre 10 hafta olması gerekiyodu.hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elden.dilerim sizler sağlıklı doğumlarla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.hoşçakalın.senağlama
banucum canim cok gecmis olsun inan cok uzuldum seni su an cok iyi anlyiorum bende yasadim ilk dusugumde ayni duygulari ama hayat dvm ediyor canim yine hamile kalirsin allah buyuk bizde insallah saglikli bir hamilelik yasicaz canim arada br yaz buraya cok dusunmemeye calis yalniz kalmamaya calis ben once allaha sonra kendime inaniyorum cenabi allah bizede saglikli bir cocuk nasip edicek zamani gelince sabir canim bizim yapmamiz gerek sadece bu sabredicez tekrar gecmis olsun banucum hakkimizdan hayirlisi neyse o olsun
ah canimmm basin sagolsun ve de cek buyuk gecmis olsun..uzulme ins hemen bi tane daha bebsin olur da cabucak atlatirsin..bi yavrunu cennete yolladin orda seni beklicek ins..
çok moralim bozuk kızlar.az önce doktordn geldim.bebek 2 hafta geriden geliyor ve kalp atımı cok yavas.bu 4. gebeliğim.daha öncekiler hep düştü.3 yıldan sonra bunu da kaybetmek istemiyorum.internetten araştırma da yaptım benim durumumda olan kimse yok.eğer varsa bilginiz lütfen bana moral olun çünkü çok ihtiyacım var.şimdiden sağolun kızlar..:gitme:
__Senin durumunda olanlar elbet var, buna HABİTÜEL ABORTUS deniyor, peşpeşe düşük yaşama durumu yani. ve bunun için yaptırılan gebetik testler var, yaşadığım ilde yapılmıyor fakat doktorum ANkarada özel bir lab.a gönderiyor. Gelen sonuca göre hastalığınızın tanısı koyuluyor ve neleri kullanıp, kullanmamnız gerektiği o cevaplarda yzıyor, bizzat tanık olduğum durumlar olduğu için sakın tekim diye düşünme Doktrunun sana bu testlerden bahsetmiş olduğunu umuyorum ve birde yapmadıysan guatr testlerini mutlaka yaptır sevgiler..
Kızlar bende 7 hafta 3 günlük hamileyim ama ultrasonda 6 haftalık çıkıyor ve doktorum bunun için endişe etmememi herşeyin yolunda gittiğini her gebenin öyküsünün döllenmesinin yerleşmesinin farklı olabileceğini söylüyor. Çok araştırma yapıp kendinizi üzüp germeyin hamileliğin en büyük düşmanı stres.