arkadaşlar lütfen yardım bebegin kalp atışı yavas

özümcüm hadi geriden gelmesi geç döllenme olsun.dediğin gibi adetlerim çok düzenli diil ama kalp atımını yavas görmek üzdü beni.neden yavaş atar,hızlanır mı diye düşünmeden edemiyorum ve bunu yaşayan tek kişi de benim heralde.herkes ya tam duyuyo ya da hiç duyamıyo...

ya canım aslında 6 haftalıkken erken bile sayılır kalp atışı için benim bi de oğlum var, bu bebişimde de onda da en erken 7. haftada çağırdı doktorlar, bilmiyorum ki belki ondandır canım. Sana gösterdi mi kalp atışını?

özümcüm gösterdi ama normal atoyordu yani öyle hızlı bi şekilde motor gibi değil.normal insan gibi atıyodu.ben de acaba yeni mi mesela bugun mu başladı da oyle yavaş atıyo falan gibi düşünmeye başladım.umut fakirin ekmeği napiyim di mi canım?bu arada desteğin için de çok sağol..

canim, bu konuda bir bilgim yok, sadece cok uzulme ve bolca dua et Rabbim insallah melegini korur ve saglicakla kucagina alirsin..insallah bir dahaki muayenende bebisin iyice gelismis olarak annesine merhaba der...

banucum takma kafani dusunmemeye calis cunku senin her halin bebegide etkiliyor doktorlar ultrasyona bakip soyluyorlar isde her soyledikelride dogru olucak degil ya benim arkadasimada demislerdi hamileyken bebegin kalbinde bi sorun var dogumdan sonra tedaviye almamiz lazim dediler cocuk dogdu hicbirseyi masallah tosun gibi bazen doktorlarda yanilabilyor doktorum bana dusugun miyomdan dolayi olmus dedi rahmin icinde amaliyatla almamiz lazim dediler ve hicbirsey bulamadialr ben sok oldum tabi yedigim narkozda yanima kaldi bence dua et onu sana veren cenabi allah insallah kucagina almayida nasip eder cokca dua et arkadasim mevlam nasip etmisse o bebeisi sana hcibiseyden korkma bence

canım arkadasım çok sağol moral oldun bana.inşllah haftaya güzel haberler verebilirim size.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

canım normalde 8 hafta olması lazım ama 2 hafta griden geliyo.allahım ya tek ben miyim bu durumu yaşayan kızlar yok mu kimse?

Benim de 2 hafta geriden geliyor ama bu şekilde olması çok normal bence de kafana takma dua et. Ve başka bir doktora görün derim kesinlikle.

Benim de 2 hafta geriden geliyor ama bu şekilde olması çok normal bence de kafana takma dua et. Ve başka bir doktora görün derim kesinlikle.

canım insallah sen de ben de sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.dua edelim inşallah benim bebişimin kalbi de hızlansın,sğlıklı bi şekilde büyüsün.çok üzülüyorum ve sadece dua ediyorum.yapacak başka bişey yok.salı ya başka bi doktora gidicem.inşallah güzl haberlerle dönerim.çok sağol desteğin için canım.

İnş. güzel haberlerle dönersin. Ama şöyle düşün nice bebekler imkansz olduğu halde hayatta kalıyor. Nasibi kısmeti varsa mutlaka dünyaya gelir. Yoksa yapacak bişey yok. Ben de çok endişeliydim normal bir hamilelik olduğunu öğrenene kadar bir sürü badiireler atlattım. Nasip kısmet meselesi tevekkül edeceğiz artık dua edeceğiz yapacak başka bişey yok.

bence moralini yuksek tut..bol bol dua et sonucta ona can veren allah..ins duzelecek..ve doktor degistirin bence..belki daha ayrintili bi aciklama yapar..doktorumn soledigine gore 9. haftaya kadar kalp atislarini belli olcude artmasi gerekiyomus belki seninki normal ama artis olmadi yada az oldu..ama moralini bozma bebekte etkilenmesin

canım şuan bebeğin senin hesabına göre 2 aylık ama ultrasonda 1.5 aylık bence o gelişim geriliği falan değil geç döllenmeden kaynaklanıyor.bu bi çok insanın yaşadığı bir durum bu benim 3.cü hamileleliğim üçündede geç döllenme olmuş.ayrıca kalp atışlarıda bak görüceksin bir dahaki kontrolunde allahın izniyle normal çıkıcak.bebeğin daha çok küçük olduğu için yanılma payı çok yüksek bence.bazı doktorlara öle sinir oluyorumki hemen insanın moralini bozuyolar.güzel haberlerini bekliyoruz.sen stres yapma yeter

canlarım çok sağolun inanin o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam.bazen bebeğinin kalbi duran arkadaşların kürtaj mesajlarını okuyorum.allahım ne kadar zor bişey,birdaha yaşatmasın rabbim korusun ama okudujça ağlamaktan bi hai oluyorum.şu 1hafta da geçmek bilmedi.bazen hiçbişey hissetmiyorum.tamam diyorum bıraktı beni.ya kızlar inanin psikolojim alt üst oldu.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.inşallah benim bebeğimde gelişir ve annesine sürpriz yapar .benim için dua edin lütfen,dualrımdasınız..:gitme:

canım, 1 hafta sonra daha net anlaşılır ,pıt pıtlarını duyarsın inşallah miniğinin. İnternette herkesin başından geçeni okuyunca moralin bozulur, ben de kafaya takınca ne bulsam okuyup canımı sıkarım, önceki hamilelğimde doktorum çok kızmıştı herşeyi okuma diye, nette iyisi kötüsü herşey var. Sen doktora gidene kadar başka şeyler düşünmeye çalış, azıcık sinirlensen üzülsen bebişin de etkilenir annesi. Ben 3. kez başka bi doktora gittim, artık aynı doktora gidicem, her doktorun dikkat ettiği noktalar faklı inan. Kimi olumlu, kimi olumsuz oluyo, kimi korkutuyo, kimi rahatlatıyo. İnşallah haftaya güzel haberlerini alırız.

hiç üzme kendini.
bak ben 22. haftamdayım senden çok çok önde...
ayrıntılı usg de bebeğimin kalp atışlarının bir yavaş bir normale döndüğünü söyledi doktor şok oldum.
ağla babam ağla günü zindan ettim kendime.
ertesi gün uzman bir radyologa gittik 45 dk herşeyini inceledi ben herhangi bir tutarsızlık görmüyorum.
o anda senin stresinden kaynaklanan bir tutarsızlık olmuş olabilir..
yahut doktorun usg de karnına bakmak için baskı yapmasından da olabilir.
sen yinede için rahat etsin istiyorsan bir fetal eko çektir dedi...
çünkü bir önceki doktor direk fetal eko demişti...
bende sabahlara kadar hiç uyumadan araştırma yaptım nette artık bebek doğduktan sonra kalp pili falan takılmasına kadar okudum okudum okudukça daha çok yıkıldım...
yapma tatlım bebeğini ve kendini üzme.
ben pazartesi fetal eko(bebeğin kalp ekosu) çektireceğim yinede oradan doğru şehrimin en iyi profuna gideceğim.
bu doktorlar insanın içine öyle bir kuşku düşürüyolar ki en ufak şeyde mahvoluyoruz...
emin ol iyi olacak iyi düşün iyi olsun canım...

banucum bu kadar stres yapma kendine bebisin icinde iyi degil canim insallah bi dahaki randevunda bebisinin kalp atislarini daha iyi attigini duyarsin doktorlara bakma sen her syoledikelri olucak diye birsey yok herseyi bilen sadece allahtir dua et rabbim insallah bebisini sana bagislar eger bu dunyada riski varsa hicbirsey olmaz korkma yoksada yapacak birseyimiz yok yuregini ferah tut insallah hayirli haberleri vericeksin bize icimden bir his oyle soyluyor

canım arkadaşım ya nasıl moral oldun bana anlatamam.inan öğrendiğimdn beri ağlmaktn bir hal oldum.o gun de çok stres yapmıştım aslında.çok az da kanamam vardı o yuzden ama anlıktı geçti şükürleer olsun.önerilerini dikkate alıcam,çok sağol.cnım dilerim bebeğini sağlıklaa kucağına alırsın ve inşallah ben de..

canım inşallah dediğin gibi olur.senin de dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa hiçbişey engel olamaz allahın izniyle ama düşündükçe içim acıyo ağlamaktan bi hal oluyorum.haklısın bi başka dr ye de gitmeliyim galiba inşallah pazartesi bana güzel haberler getirir.çok sağol canım desteğin için.inşallah sağlıklıdır rabbim inşallah:Saruboceq:

canim aglama hayirlisi neyse o olsun aglamak care olsaydi bana olurdu herseyin ilaci zaman banucum zaman ve sabir hakkindan hayirlisi neyse o olsun

amin canım aminnn...
sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah.
Rabbim nasıl karar kıldıysa öyle biz elimizden geleni yapalım gerisini Yaradana bırakalım tevekkül edelim.
bol bol dua et ve herşeyin iyi olacağına inan.
hadi geçmiş olsun tekrar herşey güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…