arkadaşlar lütfen yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

fizikcii25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
291
276
103
Henüz 10 haftalık hamileyim ve yaklaşık 1 haftadır sanki kuyruk sokumu kemiğim sol bacağıma geçmiş gibi mükemmel bir batık ağrım var. Koltuktan kalkarken ve yürürken bıçak sokup çıkarıyorlar resmen hatta otururken ve yatarken de olabiliyor. Doktorum MAGVİTAL verdi kullanmaya başladım ancak merakım şu yönde bu magnezyum ilacı ağrılarımı hafifletecek mi ayrıca yapmam gereken başka bişey var mı :( Bebeğe zararı olur mu ve bu ilacı ne kadar süre kullanıyoruz

Erken baslamis ama kilon var mi...magnezyum iyi geliyor bana

Henüz 10 haftalık hamileyim ve yaklaşık 1 haftadır sanki kuyruk sokumu kemiğim sol bacağıma geçmiş gibi mükemmel bir batık ağrım var. Koltuktan kalkarken ve yürürken bıçak sokup çıkarıyorlar resmen hatta otururken ve yatarken de olabiliyor. Doktorum MAGVİTAL verdi kullanmaya başladım ancak merakım şu yönde bu magnezyum ilacı ağrılarımı hafifletecek mi ayrıca yapmam gereken başka bişey var mı :KK43: Bebeğe zararı olur mu ve bu ilacı ne kadar süre kullanıyoruz
benim de 5. haftadan beri aynı şekilde agrım var ,doktor normal dedi ilaç falan vermedi ,56 kiloyum bende

eee ne olucak çekecek miyiyz bu şekilde :( ben öğretmenim valla çocuklara konu bileanlatamıyorum ayağa kalkamıyorum :(

Valla bilmiyorum ki gecer belki bi süre sonra normalde bu agrı hamileliğin ilerleyen dönemlerinde olurmuş ama bizde erken başlamış :((

Back
X