arkadaşlar lütfen yardım edin moralim çok bozukkk :(

canan1986

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
72
0
16
İstanbul
kızlar perşembe günü kına gecem olacak ve akrabalarımın zaten hayırsız olduğunu bilirdim de bu kadarını tahmin etmezdim çoğu yan çizdi yok yol uzak yok bilmem ne... erkek tarafı baya kalabalık olucak ama biz 20 kişi filanız onlar da arkadaş çevrem vs.
moralim o kadar bozuldu ki anlatamam yine düğüne gelecekler ama kına da rezil olucaz karşı tarafa ( napıcam

ufak ayrıntılar için canınızı sıkmayın bence ne olmuş 20 kişi olsun ama az olsun öz olsun gelip oturup dedikodu yapıyo zaten çoğu öyle yapacaklarına hiç gelmesinler daha iyi. gelebilsem ben gelmek isterdim bu aralar çok düğün derneğe gidesim var mutluluklar size

kına geceleri aşırı kalabalık olunca tadı çıkmıyor ki zaten canım yaa hiç üzülme...
az öz...daha iyi....

insan kına düğün nişan gıbı törenlerının nası başlayıp nası bıttığını hiç anlmıyor zaten boşuna canınızı sıkmayın tek sorun bu olsun

kına ve düğünde 20 kişi diye sayarsın ama bir çok kişi eş dost getirir yanında tek gelmezler bu yüzden kalabalık artar.hiç olmadı 20 kişi olsun e onlardan da gelecek var mis gibi olur işte.o gün senin en özel günün en mutlu şekilde hatırlamaya bak bence.
bak geçenlerde bi arkadaşım var o beni kınaya çağırdı kınasına gittiğim kızı çok çok uzaktan tanımışlığım var.ama o arkadaşın bulunduğum yerde pek tanıdığı yokmuş ve arkadaşlarına rica etmiş kız arkadaşlarınızı getirin diye.kızlarla toplandık gittik.hem biz eğlendik hem o da mutlu oldu.çokta güzel oldu.
şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim

ayy çok teşekkür ederim kızlar yaa KoYu_MaVi buyur gel canım heheh aynen kızlar ben de düşündüm aman ya dedim gelen gelsin gelmeyen de kendi bilir son 3 günüm ve mutluluğuma gölge düşürmiycem artık tadını çıkartıcam :)
aynen arkadaşlara söylemek benim de aklıma geldi ama ayıp olur diye söylememiştim direk uygun bi dille yazayım :)
çok sağolun kızlaaar :)

canım rezil olacam diye düsünme ne olacak sanki,

ben mayısta evlendim, kınamda resmen sel oldu yağmurdan(salonda degildi) üstüne kanalizasyon patlamış mahallenin

çogu kişi gelemedi o zaman üzüldüm filan ama düşününce pekte mühim değilmiş boşver

Son düzenleme:
heheh teşekkür ederim istanbuldayım canım düşünmen yeter :)

BuzlarUlkesi üzüldüm canım ya talihsizlik olmuş ama olsun elden birşey gelmiyor bazen...

benim de 1 ayı geçti evlendiğim o günler geride kaldı sanki hakkaten de insan o dönem çok büyütüyor herşeyi öyle çok takmamak lazımmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…