Arkadaşlar lütfen yardım edin

elifsuburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
10
1
1
21
Arkadaşlar sabah ilk idralimlen erken gebelik testi yaptım 1-2 dk bekledim negatif çıktı bende yine olmadı diye çöpe atmıştım akşam çöpü atacaktım gözüme takıldı cift cizgi olmuş bu ne anlama gelir arkadaşlar hamilelik var mı demek bu arada adetim 6 gün oldu geçikti
20240219_174027.webp

Arkadaşlar sabah ilk idralimlen erken gebelik testi yaptım 1-2 dk bekledim negatif çıktı bende yine olmadı diye çöpe atmıştım akşam çöpü atacaktım gözüme takıldı cift cizgi olmuş bu ne anlama gelir arkadaşlar hamilelik var mı demek bu arada adetim 6 gün oldu geçikti Eki Görüntüle 3390428
Kuruma çizgisi bu kadar net olmaz diye düşünüyorum. Bence hamilesiniz. Yine de bir kan verin yarın.

Arkadaşlar sabah ilk idralimlen erken gebelik testi yaptım 1-2 dk bekledim negatif çıktı bende yine olmadı diye çöpe atmıştım akşam çöpü atacaktım gözüme takıldı cift cizgi olmuş bu ne anlama gelir arkadaşlar hamilelik var mı demek bu arada adetim 6 gün oldu geçikti Eki Görüntüle 3390428
Kuruma çizgisi bu kadar net olmaz ilk 10 dakikada cıkmıştr bence bu çizgi sen beklemediğin için negatif sandın bence
Tekrarla bence testini veya direk kan ver
Ben daha silik bir çizgiyle öğrendim gebeliğimi 53 dü değer senin dahada fazla çıkar

Back
X