- 15 Ağustos 2016
- 149
- 44
- 13
- Konu Sahibi sonbaharisevenkiz
-
olabilir nazar ya insallah duzelirlerNazar olabilr canim bende biraz ayni sikintiyi yasiyrm nazar die dudunuyorm
ayşenaz kim tanımıyorum :) inşallah dediğiniz gibidirAyy resmen ayşenaz konusu gibi giriş olmuş.
Kız sen misin yoksa itiraf et.
Yok yok nazar falan yoktur.
Kim değdirecek nazar size?
Adam streslidir o kadar
asıl meselem bu bi anda dengesiz biri olup sonra düzelmesi... Önceden böyle değildiAsıl meseleyi bilmeden nasıl yorum yapalım?
maalesef bu kadar dengesiz ve agresif biri değildinişanlılık arafesinde çok olur kavgalar ama bır ınsanda kısılıgını kavgda bellı edermıs soyleyemedıklerını kavgada soylrmiş. olis dıyorsun evli olisler agrasif olur
olabilir nazar ya insallah duzelirler
en korktuğum şey... çok korkarım nazardan bazısı inanmaz amaValla ona bakılırsa bizim üzerimizde 14 yıldır nazar var.
Neredeyse tavşan ayağı asacagim boynumuza
Şiddet eğilimi var mı?asıl meselem bu bi anda dengesiz biri olup sonra düzelmesi... Önceden böyle değildi
Ayy resmen ayşenaz konusu gibi giriş olmuş.
Kız sen misin yoksa itiraf et.
Yok yok nazar falan yoktur.
Kim değdirecek nazar size?
Adam streslidir o kadar
yok polis olmadan gayet sakin bi insandı. o kadar sakindi ki ben onun yanında daha heyecanlı bi tiptim o kadar diyim :) polis olduktan sonra böyle oldu son 1 ayda ve ben nasıl davranacağımı şaşırıyorumŞiddet eğilimi var mı?
Şimdi sevgiliysen nişanlıyken neyse evlendiğinde 1000 ile çarp. Bu bir işaret olabilir...
insallah dediğiniz gibidiryuzde besyuz ayni sey gecti aklimdan
düşünüyorum beni o kadar üzüyor psikolojimi o kadar bozuyor kieline alana kadar tabıkıde oyle bırı olmaz kendıını dizginlerköpruden önce son çıkışlarını iyi düşün evlılık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?